Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

Banu_

öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim üye olup olmamakta kararsız kalmıştım şimdi rahatladım :)
2 hafta önce bu konuyu görünce bende saçımın boyutunu çektim yaptığım bakımlar ne kafar fark ediyor die tabiki en kısa sürede bende fotoğrafı eklicem buraya

1 ay öncesinde kuaföre gttim kaşımı aldırmaya ordaki bayan dioki gel saçını keselim arkalardan kötü duruyo yok dedim asla kestirmem az alırım uçlardan fazla kesmem dio hala ne dersen de kestirmem dedim . yine geçen gün bi kuaföre gittim oda öyle gel saçını keselim arkaları toparlim dio ya ben anlamadım bu kuaförlerde ki saç kısaltma bağımlılığını :) ki saçların yanacağını bile bile o açma işlemlerini nasıl yapıyorlar nasıl içleri rahat ediyor onu hiççç anlamıyorum olan insanların hem saçına hem de parasına oluyor

Sarıların arasında siyahlar gördüm :)))
Fazla söze gerek yok :)
maşallah diyorum

Birazdan saç gözeneklerimi açmak için bu sitede okuduğum karbonatı denicem...
Sonrada saçıma barcelinomu sürücem.

neden kesmek istiyorlar biliyor musun canım...sıfır maliyetle 15-20 tl para kazanıyorlar...
ne elektrik harcıyorlar ne su...tabi keselim derler...ben hiç uymuyorum onların akıllarına...

teşekkür ederim :) foto koymayacaktım ama, bu uzama fotosu değil, renklenme fotosu arkadaşım boyayacak, hemen eklerim :)

bekliyorum canım...çok merak ettim..

maşallah diyorum

canım teşekkür ederim ...valla çok mutlu oldum çokkk...

Son düzenleme:

neden kesmek istiyorlar biliyor musun canım...sıfır maliyetle 15-20 tl para kazanıyorlar...
ne elektrik harcıyorlar ne su...tabi keselim derler...ben hiç uymuyorum onların akıllarına...

teşekkür ederim :) foto koymayacaktım ama, bu uzama fotosu değil, renklenme fotosu arkadaşım boyayacak, hemen eklerim :)

bekliyorum canım...çok merak ettim..

maşallah diyorum

canım teşekkür ederim...valla çok mutlu oldum çokkk...

Son düzenleme:
Birazdan saç gözeneklerimi açmak için bu sitede okuduğum karbonatı denicem...
Sonrada saçıma barcelinomu sürücem.

Canım son olarak sirkeli suyu unutma Aslında mineral günlerindeyiz ya Acaba sodalı suyu bi denesen belki ayın etkisiyle hopidik açılır gözenekler
Bide 5er kez yazmasam msjları tam süper olcak site beni şutlayıp duruyo

Sodalı su derken canım normal bildiğimiz soda mı :44:

iyi akşamlar arkadaşlarım...MUHTEŞEM bakımlı, MUHTEŞEM saçlı bir akşam diliyorum:))

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmm bebimmmmmm bugün 4. kez sinamekimi yaptımm off yaa sanki uzamıyo gibii nebilim halaa fark yok gibiii napsam acabaaa :44::44:

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmm bebimmmmmm bugün 4. kez sinamekimi yaptımm off yaa sanki uzamıyo gibii nebilim halaa fark yok gibiii napsam acabaaa :44::44:

canımmm merhaba,,,
hoşgeldin...uzar arkadaşım...benim de 4.kürden sonra hızlandı...
başlarda hatırlasana boydan hiç belli bile olmuyordu...
sabırlı ol biraz...nerde kaldı motivasyon?

canımmm merhaba,,,

canımmm merhaba,,,

ya şimdi ben bi derin tabak tarzı bi yerden döküyorum ve msj yapıyorum saçlarıma pek diplerede değmiyo gibi geliyoo birde bazenn kuru kuru oluyooo o neden oluyor kiii ??

17 nisan

9mayıs

iyi akşamlar kızlar dün 4. Düzenli sinameki kürümü yaptım. Fotoyu bugün ekleyebildim. Düzenli olarak başladgmda ilk kürümü 17 nisanda yaptm. 2. Kürümü 24 nisanda , 3. Kürümü 1 mayısta ve 4. Kürümüde 8 mayısta yaptm.

ya şimdi ben bi derin tabak tarzı bi yerden döküyorum ve msj yapıyorum saçlarıma pek diplerede değmiyo gibi geliyoo birde bazenn kuru kuru oluyooo o neden oluyor kiii ??

canım nasıl yani tabaktan döküyosun..
sinameke karışımından mı söz ediyorsunnn?

tatlım maşallah hızına yetişmek imkansız...çok ama çok güzel uzuyor...
bayıldım hızına...

Evde saçımın fotosunu çekecek hiç kimse yok...(

tühh...kısmet değilmiş...webcamden falan denesen((

tatlım maşallah hızına yetişmek imkansız...çok ama çok güzel uzuyor...
bayıldım hızına...

Banu ablacım teşekkür ederim bunları duyduğuma çok sevindim. son bi haftadır dahada bi hızlandı gibi :) yada gündüzleri topladgmdan birden açık halde gördüğüm için bana öyle geldi geçen perşembe turplu suyada başladım. Her salı sinamekili kür, perşembe turplu su yapacağım. Saç derimi diplermi fazla yormak istemedigim icin Pazar günleride sac uç we boylarına karısk yaglardan sürüp bekletmeyi düşünüyorum daha saglıklı olmaları için

canım çok mutlu oldum aldığın sonuçlara...
yok desem kocaman bi yalan olur...harika valla....

gumiho saçların mükemmel uzamış arkadaşım çok sevindim... ben maalesef 6. kürümde bırakmak zorunda kaldım. kombi bozuldu öğrenci ewindeyim bende malum yaptıramıyoruz banyoyu su ısıtarak yapıyoruz. bakım işim yalan oldu anca yazın eve gittiğimde başlarm

Son düzenleme:
canım çok mutlu oldum aldığın sonuçlara...
yok desem kocaman bi yalan olur...harika valla....
ablam benim çok teşekkürler
tesekkür ederm canım ama üzülme. 6 kür yapmıssn az bise değil. Nerdyse ara werme dönemine bile gelmssn :) ewine dönünce dewam edersn. Koskoca bi yaz tatilin war önünde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…