fıstıkım hayırlı olsun...ne güzel...boyadan sonra rengi göster bize olur mu:)
Günaydın arkadaşlarım...4 Mayıs Cuma yapılan dip boyasından sonra
bugün hali ile dipler güncel:)))
fotoyu çekmeye çok çalıştım ama yakından hep flu çıktı...
ama bu sabah sanırım başardım...
Eki Görüntüle 410505
Banu_
öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim üye olup olmamakta kararsız kalmıştım şimdi rahatladım :)
2 hafta önce bu konuyu görünce bende saçımın boyutunu çektim yaptığım bakımlar ne kafar fark ediyor die tabiki en kısa sürede bende fotoğrafı eklicem buraya
1 ay öncesinde kuaföre gttim kaşımı aldırmaya ordaki bayan dioki gel saçını keselim arkalardan kötü duruyo yok dedim asla kestirmem az alırım uçlardan fazla kesmem dio hala ne dersen de kestirmem dedim . yine geçen gün bi kuaföre gittim oda öyle gel saçını keselim arkaları toparlim dio ya ben anlamadım bu kuaförlerde ki saç kısaltma bağımlılığını :) ki saçların yanacağını bile bile o açma işlemlerini nasıl yapıyorlar nasıl içleri rahat ediyor onu hiççç anlamıyorum olan insanların hem saçına hem de parasına oluyor
teşekkür ederim :) foto koymayacaktım ama, bu uzama fotosu değil, renklenme fotosuarkadaşım boyayacak, hemen eklerim :)
Sarıların arasında siyahlar gördüm :)))
Fazla söze gerek yok :)
maşallah diyorum
Banu_
öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim üye olup olmamakta kararsız kalmıştım şimdi rahatladım :)
2 hafta önce bu konuyu görünce bende saçımın boyutunu çektim yaptığım bakımlar ne kafar fark ediyor die tabiki en kısa sürede bende fotoğrafı eklicem buraya
1 ay öncesinde kuaföre gttim kaşımı aldırmaya ordaki bayan dioki gel saçını keselim arkalardan kötü duruyo yok dedim asla kestirmem az alırım uçlardan fazla kesmem dio hala ne dersen de kestirmem dedim . yine geçen gün bi kuaföre gittim oda öyle gel saçını keselim arkaları toparlim dio ya ben anlamadım bu kuaförlerde ki saç kısaltma bağımlılığını :) ki saçların yanacağını bile bile o açma işlemlerini nasıl yapıyorlar nasıl içleri rahat ediyor onu hiççç anlamıyorum olan insanların hem saçına hem de parasına oluyor
teşekkür ederim :) foto koymayacaktım ama, bu uzama fotosu değil, renklenme fotosuarkadaşım boyayacak, hemen eklerim :)
Sarıların arasında siyahlar gördüm :)))
Fazla söze gerek yok :)
maşallah diyorum
Birazdan saç gözeneklerimi açmak için bu sitede okuduğum karbonatı denicem...
Sonrada saçıma barcelinomu sürücem.
Canım son olarak sirkeli suyu unutma Aslında mineral günlerindeyiz ya Acaba sodalı suyu bi denesen belki ayın etkisiyle hopidik açılır gözenekler
Bide 5er kez yazmasam msjları tam süper olcak site beni şutlayıp duruyo
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmm bebimmmmmmbugün 4. kez sinamekimi yaptımm off yaa sanki uzamıyo gibii nebilim halaa fark yok gibiii napsam acabaaa :44::44:
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmm bebimmmmmmbugün 4. kez sinamekimi yaptımm off yaa sanki uzamıyo gibii nebilim halaa fark yok gibiii napsam acabaaa :44::44:
canımmm merhaba,,,
hoşgeldin...uzar arkadaşım...benim de 4.kürden sonra hızlandı...
başlarda hatırlasana boydan hiç belli bile olmuyordu...
sabırlı ol biraz...nerde kaldı motivasyon?
ya şimdi ben bi derin tabak tarzı bi yerden döküyorum ve msj yapıyorum saçlarıma pek diplerede değmiyo gibi geliyoo birde bazenn kuru kuru oluyooo o neden oluyor kiii ??
Evde saçımın fotosunu çekecek hiç kimse yok...(
tatlım maşallah hızına yetişmek imkansız...çok ama çok güzel uzuyor...
bayıldım hızına...
Banu ablacım teşekkür ederimbunları duyduğuma çok sevindim. son bi haftadır dahada bi hızlandı gibi :) yada gündüzleri topladgmdan birden açık halde gördüğüm için bana öyle geldi geçen perşembe turplu suyada başladım. Her salı sinamekili kür, perşembe turplu su yapacağım. Saç derimi diplermi fazla yormak istemedigim icin Pazar günleride sac uç we boylarına karısk yaglardan sürüp bekletmeyi düşünüyorum daha saglıklı olmaları için
ablam benim çok teşekkürlercanım çok mutlu oldum aldığın sonuçlara...
yok desem kocaman bi yalan olur...harika valla....
tesekkür ederm canım ama üzülme. 6 kür yapmıssn az bise değil. Nerdyse ara werme dönemine bile gelmssn :) ewine dönünce dewam edersn. Koskoca bi yaz tatilin war önünde .gumiho saçların mükemmel uzamış arkadaşım çok sevindim... ben maalesef 6. kürümde bırakmak zorunda kaldım. kombi bozuldu öğrenci ewindeyim bende malum yaptıramıyoruz banyoyu su ısıtarak yapıyoruz. bakım işim yalan olduanca yazın eve gittiğimde başlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?