Sacin b.. gibi diyen abi....

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Kücüklügümden beri iltifatlarla büyümedim. Güzel bir kiz degilim cevremden güzelligimöe ilgili bir reaksiyon veya söz duymadim daha cok tatli oldugumu duydum. 26 yasina giricem ve ben su an icine kapanik, pasif, hassas, duygusal ve sulu göz bir sey oldum.
Bundan bir hafta önce bi abim var evlendi ayrildi ve su an bir sevgilisi var. Bu abim son bir senede sürekli benim dis görünüsüme takmis durumda. Öyle giyinme böyle giyin. Gecende sacimi kestirmistim bize geldiler, ve herkesin icinde hic sacin hiiic olmamis dedi. Bu ne böyle dedi. Orda yerin dibine girmek istedim. Artik alistigim icin takmiyorum ama bugün ki lafi beni cok derinden yaraladi. Tartismistik ve ona herkesin icinde bana öyle dememesini ve bana güzelligim üzerinden deger verdigini söyledim. Tartisma konumuzda benim cok ilgi duydugum bir kursa yazilmam ona cok para ödemem..... resmen bana biraz realitede yasa diyor pahali seyler yapma diyor. Oysa ben kendi paramla ödedim ücreti. Artik sinir oluyorum abime nasil bir yol izlemeliyim cok üzgünüm su an ..

Ben öyle abiyi çöpe atarım . Üzülmeyin. O kendi çirkin kalbine baksın. Onun icin mi yasiyorsunuz hayati? Neyi nasil isterseniz öyle yaparsiniz.

Abinin totosu fazla kalkmis onu yere indir. Sende ona laf sok. Duygusalim hassasim modundan çık bir kere. Disini göster. Bu ne yahu. Ben bile burdan sinirlendim. Ezik ezik, pasif pasif durma, aslan ol savun kendini.

Aman abi işte :)
En iyisinin nezaketi meşe kütüğü kadar.
Bunladar hassas olmayın, kardeşler birbirlerine sayar söyler, yine döner sarılır.
Ben erkek kardeşimin abuk sabuk fotoğraflarını çeker kız arkadaşlarına falan yollardım beni sinirlendirdiğinde :) çocukken falan diyeceksiniz; yok değil valla, Ben 25 o 22 idi.
Size karışmasına izin vermeyin yeter, ki anladığım kadarıyla sözünün bir hükmü de yok. Konuşuyor sadece.
Biz çok parası olanların ince zevkleri oluyor, senin gibi fakir ruhlular anlamaz falan De sende. Niye rezil oluyormuşsun:)

Eski yengeme hak veriyorum seni ben olsamda bosardim de odana kac :) her elestirisine ben giydim cunki begeniyorum. Ben kestirdim bu sekilde begeniyorum diye cevap ver. Sen her cumlende ben diyebilirsen eger en basta buna kendin inanirsin.

Herkesi kendi silahıyla vurmak gerektiğine inanırım.
Laf sokana laf sokarak,aşağılayana aşağılayarak vs...
Abiniz size dün saçın b.k gibi dediyse siz de bugün ona aynısını yapın.
Kıyafetlerinin ne kadar kötü göründüğünü, atıyorum sakalı varsa dedenize benzediğini, eski eşinin onu boşamakla ne isabetli bir karar vermiş olduğunu falan söyleyin.
Empati yaparsa ne ala yapamazsa da özgüvenini şöyle yerle bir etmiş olursunuz.

%100 işe yariyor..ben yaptim

Benim abim d3 böyle. Insanı aşağılamayı küçük görmeyi çok sever. Onun yüzünden kompleks oluştu bende. Zamanla onu ciddiye almamayı öğrenmiştim. Çünkü biri sana çirkinsin şöylesin şurqn böyle şöyle diyerek sen öyle olmuyorsun. Aslında karşı taraf değersizlik duygusunu senin üzerinde bastıriyor.
Bunu farkettiğin an abini ciddiye almayacaksın

Ciddi mi söyledi, yani benimki de söyler ama şakasına söyler o yüzden bişey demem. Eğer ciddi söylüyorsa , sanane sen mi karar veriyorsun de, bı tek sen beğenmedin demek ki sen zevksizsin de. Salak sen ne anlarsın de. Kurs için de sen mı verdin parasını abi ol da yardım et de. Ve ayrıca sen de onu eleştir sürekli. Iyiyse de kötü de, öyle insanlar ondan anlıyor. Benim de bir arkadaşım sürekli benle dalga geçer dururdu, kıyafetime laf etmişti. Bı guzel giyinmiyosun, bu ne allasen falan diye. Dedim sen giyiniyosun da noluyo, o fiziğine yakışıyor mu hiç? ( Halbuki normalde kimsenin fiziğiyle dalga geçmem ama böylelerinin hak ediyor. Benim fiziğim çok güzel ne giysem yakışıyor dedim. Sustu. Bende onla dalga geçtim sürekli, başka yerlerden vurdum. Artık hiç bişey demez bana.

Ben abimle 30 yaşıma kadar kedi köpek gibi didişirdim. Evlendi ve bana karşı acayip değişti. Şimdi beni arayıp sormadan yapmaz. Demekki onların ergenliği biraz uzun sürüyo:))) takma kafana kardeş arasında olur böyle şeyler. Yaww he he de geç. Bu kadar alıngan ve kırılgan olursan hayatın boyunca canını acıtmak için fırsat kollayan tiplerin arasında olursun. Takmazsan kimse sana zarar veremez.

Ay basligi gorunce istemsizce guldum:) abiler konusur oyle.,?yani oyle dese bile asla ciddiye almazdim ben olsam

Cok alingan ve kirilganim kurtulamiyorum olmuyooorrrr ruhum cok hassas......

siz kendinizi sevin, bırakın o seviyesiz ne derse desin. ne güzel kendi paranızla istediğiniz bir kursa yazılmışsınız. onunla da muhattap olup da canınızı sıkmayın hiç değmez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…