Sacin b.. gibi diyen abi....



Benim abimde böyleydi inan ki. Beni iteler kakalar dururdu. Abinin söylediği şeyler hiç unutulmuyor galiba bu hayatta. Bi başarım olsa hocalara yalakalık yaparak geçindiğimi söylerdi. Biriyle anlaşmazlık yaşasam "herkes kötü bir sen iyisin" derdi. kıyafetime karışır telefonlarımı karıştırır bir yere salmazdı falan... Şimdi gurbette ve 180 derece değişti. Azcık telefonda sesim moralsiz olsa internetten hediye seç yollayım diyor. Yanıma gel gezdireyim diyor.

Neden biliyor musun? Kız kardeşi olacak erkek çocuklarına hep kardeşini "gütmesi" öğütleniyor. erkek de kızkardeşini potansiyel sorun, ekstra sorumluluk ve fazla yüz verilmemesi gereken bir şey olarak görüyor. yazdıklarının en çok güzel olmadığını düşünmene üzüldüm.

BENCE SEN ÇOOOKKK GÜZELSİN!
 
Yeri geldiğinde lafınızı esirgemeyin, pasif olmayın, her söze okkalı cevabınız olsun. Gör bak laf söyleyebiliyor mu ?
 



Kıyaslama yapmak değil amacım sevgilisine bir şey demez ona karşı kibar olur ama içinde bir erkeklik gösterisi yapma ihtiyacı var ya sözde onu sizin üzerinizde deniyor. Sizin paranız sizin hayatınız bu kadar üzülmeyin sıkmayın tatlı canınızı.
 
Cok tatlisin :))
 
sen onun istediği gibi olma sen kendi istediğin gibi ol ve birazcık bakımli ol 26 yaş güzel bir yaş dediyse evlendiği kişiler sevgilisiyle vur onu senin çıktıklarınıda gördük güzel olsa bile çirkin de onların saçına laf söyle burnuna ağzına poposuna illaki kusuru vardır kimse mikemmel değil seni kıskançlıkla suçluycak ama senin gibimi de sen beni bende onları eleştiriyorum de ne var bunda eleştriler yıkıcı değil yapıcıdır ben 26 yaşında yalnız yaşamaya başladım sen abinle baş edemiyorsun dışarda daha beterleri var bunlar neki diceksin dertmi buda
 
kendi diskinla karistirdin galiba sen derdim ...Cook terbiyesiz bir abin varmis.Sen kendini nasil guzel buluyorsan oyle yap. Kimsenin lafina bakma
 
benim abim de öleydi sinirleniyordum karşılığı küfür etmek geliyodu. boşver sen kendi bildiğini yap .deseydin sen çirkinsin hiç de yakışıklı degilsin de.
 
26 yaşında KENDİ PARANI KAZANAN BİRİ OLARAK abini ciddi anlamda uyarmalı ve bu davranışına devam ederse tavır almalısın.Öz güven konusunda psikolojik destek almanı öneririm.
 
Kendi başarısızlığının hıncını senden çıkarıyor anlaşılan.Üzülme eminim sende çok güzelsindir ama belki makyajını kıyafetlerini yanlış tercih ediyorsundur.
 
Abin komplekslerini tatmin etmek için kendisine kum torbası arıyor herhalde, en kolay lokma seni görmüş; küçük kız kardeş olduğundan. Güzellik görecelidir ve elimizde olan bir durum da değildir. Allah nasıl yarattıysa öyleyiz. Ama abinin ki gibi kibirli, acımasız bir ruha sahip olmak kişinin tamamen kendi tercihi. Bir gün geç karşısına aynen bunları söyle. Saçımın başımın kimseye bir zararı yok, kimseye güzellik borcum yok, tipim de Allah nasıl yarattıysa öyle. Bunların hiçbirini değiştirmek zorunda değilim, de. Oysa sen, seni hiç ilgilendirmeyen bir şey yüzünden, beni kırıyorsun, incitiyorsun. Önce kendi kötü karakterini düzelt, sonra karşıma geç de.
 

ay benim abimde de var benzer durum.
172 boyum 61 kilom bana herkesin içinde az yemek ye biraz dana gibi oldun kilolar aldı başını dedi. hönk diye kaldım. şimdi hamileyim gözüne görünmek istemiyorum öküz gibi olmuşsun falan der heralde :)

yorumlarınızın hepsini okumadım ama abinizden önce elde edebildiğiniz birşeyler var mı? benim var. benim 2 3 konuda ondan önce yürümüşlüğüm var. böyle bir şey varsa bunun kıskançlığından yapıyor olabilir. benim abim hayatı biraz avare yaşadı sonradan sonradan dank etti birşeyler. şimdi de bir kusurumu bulup dank yüzümde vurmaya çalışıyor. bende şakaya vuruyorum aaa aşk olsun falan diyorum.
ne olursa olsun seviyorum ama abimi. biz kız kardeşler de malesef böyleyiz :)
 
Saygi ne onemli sey. Bunu acik acik konusun. Kirildiginizi bu durumun krndinize etki ettigi. Uzun uzun anlatin. Eger anlamiyorsada mesafe koyun. Hal ve tavirlarinizla belli edin.
 
Bu kafayla evlendigi kadinin hakli oldugunuda ortaya koymuş oluyor. Dil degil diken mubarek..Sanki fikrini sormuşsun ona.Keşke sende onu bozsaydin SANA SAÇIM NASIL OLMUŞ DEDIGIMI HATIRLAMIYORUM demen yerinde olurdu. pisma o densizin karşisinda. çirkefin teki oldugu gaaayet net
 
Bu abi öz abi mi? Bi abim var bu abim filan diyince ben öz değilmiş gibi anladım ama herkes öz abiymiş gibi yorum yapmış. Ben de mi bi gariplik var
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…