Saç Uzatma Yöntemleri Saçını hergün yıkayarak uzatanlar& kendi yağıyla uzatanlar

Tatlım çokça topik var, işe yaramadımı sende..? ben artık bakımı falan kestim, isteyince uzamıyor benimkiler.

cnm okudum da hınt yagı badem yagı sınamekı turplu su falan hınt ve badem yagını baska bısey ıcın kullnıyorum o yuzden sacıma surersem bıter sırt bırt da yag almak ıstemıyorum seytınyagı ve yumurta sarısı karısımı yapıyorum ama o uzatıyo mu bılmıyorum ama yumusacık oluyoı tek bıldıgım bu uzatmak ıcın de sınamekıyı almak ıstıyorum ama sadece sınamekı alsam kaynatsam kafamı onunla yıkasam olmuyo mu yaglı bısey yapmak ıstemıyorum saclarım uzun zaten zeytınyagı da yapmıyorum artık gecen bı yaptım sadece bı daha da yapmadım cunku gecenlerde kafamı kasıdım bayagı bı :)) anaaaaaaam bıtlendımmı kı dedım bıt ılacı aldım yıkadım bısey yok taradı ıyıce bı daha da yag mag surmek ıstemıyorum cok ugrastırıyo sac uzun olunca ( bu arada sacım uzun dıyorum ama benım ıstedıgım uzunlukta degıl )benım tek ıstedıgım kakulum uzasın sacım da bıraz daha uzasa guzle olur sacım gurlesmesın yıne bole olsun yaz da gelıyo sacım

bayağı bir dertlenmişsin sen
Acep dermatolog a gitsen, uzamadğını falan söylesen ilaç falan tavsiye edermi ki.?
biotin falan ?

bayağı bir dertlenmişsin sen
Acep dermatolog a gitsen, uzamadğını falan söylesen ilaç falan tavsiye edermi ki.?
biotin falan ?

cnm benım saclarım hızlı usar zaten ya da ben ole bılıyorum bılmıyorum ama ole dıyolar genelde mesela 4 ay once saclarım omuzlarımdan daha kısaydı sımdıde belımde (belımde dedıgım saclarım katlı kestırmısıtım en uzun katım belımde ) sacklarımdan memnunum ama bı ara kakullerımı kestırıdım hep cok uzun kullnıyodum bı kere deneyım koku bende nasılsa dedım begendım ama kullanmadım ya onume geldıkce sınır oluyodum artık guzlellık falan tınlamamya basladım cunku uzun kakule alısan cıdden kısa kakulle alısamıyo benım gıbı de rahatına duskunse saclarım uzun zaten ama kakullerle basım dette :) bende e sadece kakulume surmem karısımı surmusken bıraz daha uzatırım saclarımı hem de kakullerım de uzar hem

Ben hergün duş alırım.Saçlarımda gayet sağlıklı ve gerçekten çabuk uzuyor.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…