3 hafta yıkamasam anca yağlanır o derece.
saçın bu cümleden anladığım kadarıyla bayağı kuru. benim saçlarım çok yağlı yani 2 gün ancak kullanabilirim saçımı yıkadıktan sonra ama senin zaten saçların kuruyken yağlanmasını beklemenin pek anlamı olucağını sanmıyorum. saçlarım çok çabuk uzar mesela benim ama saçlı derimde olan bi rahatsızlıktan dolayı hem hap hemde o hapın şampuanını kullanmaya başladım ve mecburen de hergün yıkamak zorundayım saçlarımı bende bunu sevmedim hiç. bence sende yağlanmasını beklemek yerine saçlarına yağ ile bakım yap daha iyi çünkü saç ve deri de temiz tutulmalı toz bile saçına zarar verir çünkü. konulara bak bi burda çok güzel saç bakımları var
kızlarrr beni çok şaşırtıyorsunuz ? naısl haberiniz olmaz ?
Saçın kendi yağı diye bi konu açılmış. bakmadınız mı hiç .
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/478956-sacin-kendi-yagi.html
buyrun linki. ben sadece deneyimi olmus kisiler yardım da bulunur vs. diye acmıstım konuyu :18:
bende bircogunuz gibi saclarimi uzatmak icin neler denedim nelerrr.. tam uzatiyorum ya renk degistirmek istiyorum ya da röfle attirmak derken saclar kuruyor yipraniyor kestirmeye gidincede 5-6 cm birden gidiyor.. en son sacimi eylulde baya bi kestirmek zorunda kaldim boya yuzunden.. daha once bir sac vitamini kullaniyordum uzatmak icin. uzatiyordu ama cok pahali oldugu icin devam edemedim. saclarimi 5 günde bir bazen 6 günde bir yikiyorum haricen hic bisi yapmiyorum ve saclarim hic olmadigi kadar uzadi 3 ayda.. cm olarak ölcmedim ama omuzlarima zor degiyordu, simdi koltuk alti hizama yaklasti.. sacin yagi evet besliyor, daha hizli uzamasini sagliyor kizlar. sIk yikanan saclar hem kuruyor hem de sac dipleri kuruyor, uclari kurutup kiriyor.. bende hic boyle problem olmuyor, sacimi sIk boyatmadikca.. yaglanmiyor mu yaglaniyor evet ama degisik degisik topluyorum sekil veriyorum o zaman belli olmuyor yagli oldugu saclarin.. daginik tpuz yapiyorum ki bilirsiniz bu cok moda.. at kuyrugu yaparim tokalarla suslerim.. yagli gorunmesinden korkuyorsaniz toplayin, acik olunca evet biraz belli oluyor ama toplayinca hic belli olmuyor.. ins sizde de iyi sonuc verir.
ben gecen yıl saclarımı hergün yıkardım cünkü ertesi güne inanılmaz yaglanıyodu yani öyle belli olmayacak sekilde falan değil.. cok hızlı uzuyordu o zamanlar ama uclarıda cok kuruyordu ve bir bakımda yapmıyordum..bu senede 2 günde bir yıkıyorum gecen seneki gibi uzamıyor cok yavasladı eminim hergün yıkasam yine öyle uzar ama hem üşeniyorum hem ucları kuruyor..bence bu herkeste farklılık gösterir denemek lazım 2 yöntemide.
hemen muhalefet olanlar olmuş herzamanki gibi olaya.. işin aslını bilmeden temizlik abidesi kesilenler olmuş.. güzel arkadaşlar bunu doktorlar, bitkilerle haşır neşir olan araştırmacılar söylüyor, tavsiye ediyor. tanıdıklarımdan duydum, gördüm bende kaç yıl önce ve okadar sağlıklı canlı ve çabuk uzayan saçlara sahiplerdeki görseniz bütün bu düşüncelerinizden vazgeçersiniz.. bir kaç yerde daha belirtmiştim bu konu açılmadan önce bu durumu hatta..
bitlenme dış etkilerden, kimyasıyla oynanmış işlemlerden geçmiş yağları kullanırsak onlardan meydana gelibilir. e tabi birde 1 ay yıkanmazsanız bu olay gerçekleşebilir ve kaldıki size böyle bir zaman sürecinden bahsedilmiyor. vücudunuzu yıkamayında denilmiyor. saçın kendi salgıladığı yağ ne zamandan beri pis, kirli bir şey olmuş bunu kavrayamadım. Allah hiç bir zaman yararı olmayan bir şey yaratmamıştır. regl olursun kanın temizlenir. tırnak kendini yeniler her daim hiç durmadan ömür boyu uzar zayıflamış darbe görmüş tırnaklar yenilenir.. vajina herzamn kendine has bir sıvı salgılar birlikte olunsa da olunmasa da rahim ve vajina kurumasınki döl yatakları herzamn işlevini yerine getirsin diye.. vücutta çıkan ve biz kadınların en büyük sorunu olan kıllar tüyler cildimizin oksijen alıp vermesini ter atmasını sağlar.. daha da sayabiliriz böyle bizi rahtsız eden ama bizim bedemize yararlı olan durumları.. saçında kendi yağı saçı besler. özelliklede kuru tip bir saça sahip olanlar saçları geç yağlanıyorsa ve evdelerse eğer iş güç sahibi değilseler 4-5 gün saçını yıkamazsa çok yararlı olur onlar için.
ama şöyle bir durum var ünv.'den bir arkadaşımın saçı okadar yağlı bir yapıya sahipti ki kız abartısız sabah yıkardı saçını akşama doğru diplerindeki yağlar çok net belli olurdu bundan dolayıda çok dökülürdü saçı.. yani diyeceğim aşırı yağlı saçlara sahipseniz bu uygulamayı kesinlikle yapmayın.
burada bir konu açılmış, hep aynı düşünenler yorum yapacak diye birşey yok, isteyen fikrini söyler. kimseye TEMİZLİK ABİDESİ diye laf söylemezsin. saçımı her gün yıkıyorum ve inan kuaförüm de şaşırıyor ne çabuk uzuyor diye. bir bayanın evde otursun, işe gitsin yağlı saçla dolaşması hiç hoş değil. kimseyi kırmadığım sürece, istediğimi düşünür istediğim yorumu yaparım, kimseyi itham edemezsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?