ister her gün yıka ister haftada bir yıka aynı uzar.
ne alaka yani dış etkenlere göre mi uzuyor
ayrıca bir hafta yıkamadan gezersen kokarsın yav
Evet kızlar hakikaten saçın kendi yağı daha çabuk uzatıyor.2 aydır saçlarımı haftada 1 yıkıyorum ve hiçbir kür yapmamama rağmen hızla uzadı :)
tatlım saçının kendi yapısı nasıl? yağlı , kuru?
öncekinde, hergün falan mı yıkıyordun.?
Ben ne yapsam uzamıyor kirildikca da kestiriyorum benim için tek çözüm postis galiba
Benim de öyleydi canım ama artık uzun saçlarım var.Bu forumda yazılanları yap,gerçekten işe yarıyor :) Hatta istersen benim açtığım Kızlar fark var mı? konusunda resimlerim var,bakıp heveslenirsin belki :)
bende son 3 aydir saclarimi haftada 1 kez yikiyorum, oncesinde cok yagli oldgu icin haftanin hergunu yikardim.. son 3 aydir bir cilt ilaci kullaniyorum, ilac sacdaki yaglanmayi azalttigindan, saclarimi hergun yikamiyorum artik..
sonuc mucizevi diyebilirim, en son kasim basinda omuz bitiminde kestirdigims aclarim , belimden 3-4 parmak yukarda su anda, boyle bir uc ay daha gecirirsem, inanilmaz faydali olacagini dusunuyorum, kaliteside gunden gune iyilesiyor. canlandi, parladilar resmen !
hadi ya ne güzelmişben de oldum olası haftada bir yıkarım ama bağışıklık kazandı herhalde hiç uzamıyor
O zaman 1 ay kadar hergün yıka,sonra tekrar haftada bire çıkarırsın.Belki işe yarar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?