Saç Uzatma Yöntemleri Saçını hergün yıkayarak uzatanlar& kendi yağıyla uzatanlar

Hanımlar,
lütfen ikili tartışmalara girmeyiniz...

saçların sağlıklı uzaması için 2 günde bir yıkanmalı. hergün yıkamak saçı kurutur. ayrıca soğuya yakın ılık bir suda yıkamak hem parlak gösterir hem de saça iyi gelir.saçı uzatmak isteniyorsa hızlı bunun için özel saç bakım yağları var ad vrmeyeceğim aktarlarda bulunur saçı hem besliyor hem hızlı uzamasına yardımcı oluyor. yediğimiz besinler ama çok önemli çünkü asıl sorun içten. bir saç ayda sadece bir yada bir buçuk santim uzar. biotin evet saçı çok güçlendirir.arada bir saçı kestirmeli. saçı kestirmek görüntü açısından iyi. tüy tüy sağlıksız görünümden kurtarır 2 yada 3 ayda bir ideal ucundan kestirmek yoksa kestirmemenin bir kötü tarafı yok. ayrıca saç bakım kürleri ve serumları var.artık uzatmak için çıt çıtlı doğal saçtan postişler var. onu kullanmak daha iyi. eğer kafada kellik var ise minoksin madde içeren ürünler kullanılmalı acayip tüyü hızlı çıkarıyor

hepinize çokça teşekkür ediyorum bayanlarr
Tecrübelerinize güveniyorum.
Bu arada bencede, tartışmalara son verelim lütfen.:26:

3aydan fazla bir zamandr zeytinyağı sabunu kullanıyorum yamuk yumuk markasz olanlardan.Saçlarımı besleyip parlatıyor ve benim bir türlü uzamayan saçlarım uzuyor.

ister her gün yıka ister haftada bir yıka aynı uzar.
ne alaka yani dış etkenlere göre mi uzuyor
ayrıca bir hafta yıkamadan gezersen kokarsın yav

saç kendi yağıyla o kadar besleniyor ki...

saçı haftada 2-3 kereden fazla yıkamak saç derisinin yapısını bozuyor..

üstelik saçın en önemli besin kaynaklarından birinin kendi yağı olduğunu biliyorum

Evet kızlar hakikaten saçın kendi yağı daha çabuk uzatıyor.2 aydır saçlarımı haftada 1 yıkıyorum ve hiçbir kür yapmamama rağmen hızla uzadı :)

3 ay boyunca saçımı hergün yıkadım, artık haftada 2 gün yıkıyorumm.
şimdi umut verdiiniz bana devam edicemm .

Evet kızlar hakikaten saçın kendi yağı daha çabuk uzatıyor.2 aydır saçlarımı haftada 1 yıkıyorum ve hiçbir kür yapmamama rağmen hızla uzadı :)

tatlım saçının kendi yapısı nasıl? yağlı , kuru?
öncekinde, hergün falan mı yıkıyordun.?

tatlım saçının kendi yapısı nasıl? yağlı , kuru?
öncekinde, hergün falan mı yıkıyordun.?

Canım, saçım çok kuru benim.Eylülden aralığa kadar hep saçıma kürler felan yaptım bu yüzden her gün yıkıyordum ama aralıkta bıraktım herşeyi,dedim ki bi de kendi haline bırakayım.Sonra duydum ki saçın kendi yağı çok iyi geliyormuş,haftada bir yıkamaya başladım.Banyo yapıyorum tabi ki ama saçımı yıkamıyorum.Ve dedim gibi 2 aydır hiç kür yapmamama rağmen uzama hızı arttı.

ben de yarı yıl tatilinde bütün gün evde pinekleyip dışarı çıkmadığım için iki haftada sadece 2 kere saçlarımı yıkadım normalde hergün yada 1 gün aralıkla yıkarım. ama yani çok az bi zaman biliyorum 15 güncük ama cidden çok farketti bi kere de zeytinyağı sürmüştüm saçalrıma ama bi kere yani. onun etkisi oldu mu bilmiyorum

Ben ne yapsam uzamıyor kirildikca da kestiriyorum benim için tek çözüm postis galiba

Benim de öyleydi canım ama artık uzun saçlarım var.Bu forumda yazılanları yap,gerçekten işe yarıyor :) Hatta istersen benim açtığım Kızlar fark var mı? konusunda resimlerim var,bakıp heveslenirsin belki :)

Tavsiyen için Cok teşekkür ederim :) resimlerine bakicam hem zayıflarım hem de saclarım toplanır ,güzelde uzar umarım :)

bende son 3 aydir saclarimi haftada 1 kez yikiyorum, oncesinde cok yagli oldgu icin haftanin hergunu yikardim.. son 3 aydir bir cilt ilaci kullaniyorum, ilac sacdaki yaglanmayi azalttigindan, saclarimi hergun yikamiyorum artik..

sonuc mucizevi diyebilirim, en son kasim basinda omuz bitiminde kestirdigims aclarim , belimden 3-4 parmak yukarda su anda, boyle bir uc ay daha gecirirsem, inanilmaz faydali olacagini dusunuyorum, kaliteside gunden gune iyilesiyor. canlandi, parladilar resmen !

hadi ya ne güzelmiş ben de oldum olası haftada bir yıkarım ama bağışıklık kazandı herhalde hiç uzamıyor

Son düzenleme:
Benimde şimdi göğüs hizasından belime inse ne güzel olur
bakımını onu bunu herşeyi yaptım , kesileli 2 ay oldu. 3.ayda belime kadar gelme niyeti yok maşallah!
Bu yönteme devam ediyorum işte. Ayrıca; arginine çok yağlandırıyormuş.
Ablam roaccutane kullanıyor, saçını 2 hafta yıkamasa olur yani.
yüzü , her yeri kurudu. sanırım saçıda kuruduğndan onu kullandı fakat bi kaç güne yağlandırdı.
benim saçlarım normal, sırf yağlansın diye o şampuana bile geçebilirim.. Takıntı oldu artık

haftada bı yıkanan sac kokar dıyen arklar olmus herkesın sac yapısı farklı arkadaslr yok ole bı sey yıkayan yıkar ama sacları kolay kolay yaglanmyan var bende mesela ıkı gunde bı nasıl yıkıyolar dıyodum ama bende de sacı yaglı olnalar varmıs bu paylsımları okuyunca ogrendım annem de bende teyzelerım falan da saclarımızı haftada bı yıkarız hıc de kokmaz cnku bı hafta sonunda tam yaglanıyo benım bızım sulale bole hatta kendımde en sevdıgım saclarımdır tum arklarım da arkım olmayanlarda cıddı dıyorum sacalrımı cok begenırler
ama kendı yagının uzattgını ben ılk kez duyuyorum cıdden de ama melela bı sınamekı kadar degıldır heralde (kullndıgımdan degıl herkes paylasmıs sınameyı ondan dıyorum kızlar ) yavas uzatıyodur bence bende kakullerımı uzatmak ıstyourmmmmmmmmm

Anacım benimde kahkuller nerdeyse her hafta kesilcek kadar uzuyor. öyle aman aman değilde, hani sınırı geçiyorlar.
normal, alttaki saçlarımda uzamaya başladı. 2-3 ayda 5 cm uzamış.

Bu arada, arginine yağlandırıyor yazmışım. Pardon; elseve arı sütü olacaktı o ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…