Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar selam

Biraz atladım konuya sanki kusuruma bakmayın

Ben de almak istiyorum bu bercelino yağını.. Ne kadar kozmetikçiye girip de sorduysam hiçbirinin haberi yok bu yağdan :44:

Afedersiniz ama boş boş baktılar yüzüme bikaç kez tekrarladım hatta ama yok bulamadım :26:

İnternette var ama internet en son seçenek benim için. Siz nerelerden aldınız :26:

canımcım atla bişi olmaz bizde konuya atlayaraktan girdik
valla kozmetikçilerde zor bulursun canım aktardan alıcan evet bencede neti düşünme
bende geçen 15e aldım biraz fazla değil mi fiyatı dedim tabi aktar hemen onlar bandrollü değile filan getirdi
neyse ordan alıverdim şimdide kafamda sabah yıkıycam hadi bakalım
bu arada Allah kavuştursun askerinle canım..hayırlı tezkerelerini görün inş

O zaman bi de aktarları fethediyim ben

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Sizi de Allah kavuştursun

sağol canım AMİN..
bak bak aktarlarda kesin bulursun..
başka neler yapıyosun canım nasıl gidiyo saçlarla aran nasıl

Sinameki yapıyodum şimdi aradayım canım işte yarın 2.haftası olacak aranın.

Bioblas var onun içine yine ekledim bi dünya yağ vs duramadım bi türlü

Biotin aldım onu içiyorum her gün

Gittim boyattım saçlarımı dipler çıkmaya başladı yavaştan 12 gün oldu boyatalı birazcık da şeklini toparlattım yamuk yumuk uzamışlar

Hastayım ne zamandır iyileşmeyi bekliyorum bi krem aldım ısırganlı onu sürmek için sabırsızlanıyorum baya

Böyle işte benim durum

Sen neler yapıyosun

ooo güzel yoğunsun valla çok sevindim canım hepsi yarasın inşallah
valla bende 2.turun ortalarındayım
bi ara vermiştim bioblasa tekrardan başladım ekstradan barcelino aldım işte
birde lavanta çayı yapıp içiyorum
bu arada geçmiş olsun canım haa bide foto bekliyom haa merak ettim saçlarını güzel uzuyomuş valla :)

Ben karar veremedim ya 2.tura başlasam mı boyayı akıtır mı acaba diye hala muallaktayım :44:

Teşekkür ediyorum canım

Sen de baya baya uğraşıyosun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bi an önce

canım 2.turunu kesinlikle yap ihmal etme derim
arayı 3 4hafta tut hemen başla bu turu da yap boya nasılsa akıyo ööle veya bööle
hem daha iyi bu arada herşeyini yaparsın kürdü yağdı sonra kurtulunca güzelce bi boyanı yaparsın gene
bende yaptırıcam saçımı şu sinamekiye göre hareket ediyorum valla
işin tuhaf yanı ne boyayı akıtma ne de renk açma anlamadım nasıl bişi yaptığını bu sinamekinin
nasılsa her seferinde boyam akıp bakır kızıl gibi bi tona bürünüyo :90:
ama genede yılmaca yok istediğime ulaşıp sonra boyamı bi kere yapıcam
zaten dediğin gibi boyuyoruz hemen uzayıp dipler geliyo bu sefer boyada akınca 2 3renkle geziyoruz
neyse uzasın da dert boya olsun :)

Şimdi şöyle kiii bu benim ilk tüm boyam yani doğal saçın üzerine yapıldığı için daha zor akar dedi kuaförüm zaten rengini de aşırı tutmuş da sonradan koyulttu baya

Biraz uzayınca hani şu dipler biraz koyu aşağıya doğru renk açılarak gidiyo saç akıyomuş gibi görünüyo ya öyle yaptırmayı düşünüyorum o da sinameki akıtırsa boyamı baya zor olacak tutturması :26:

evet canım yaa bu işlere akıl sır ermiyo valla ben akışına bıraktım
saçımı bi uzatayım da iyce sonrasına Allah kerim...
canım ben kaçıyorum ufaktan hadi iyi geceler..

bu arada kızlar siz nasıl uyguladınız kuru saça da olur mu acaba
ben üstünde yazdığı gibi temiz ve nemli saça uyguladım ama
temiz saç neysede her seferinde de nemli saç hazırlaması uğraş valla

saçlarının temiz ve özellikle diplerinin nemli olması gerekiyor :) en iyi sonuç için 5 saat saçında beklet

saçlarının temiz ve özellikle diplerinin nemli olması gerekiyor :) en iyi sonuç için 5 saat saçında beklet

teşekkürler canım neyseki 2seferde de bööle oldu
genellikle geceleri sürüp ööle uyumayı düşünüyorum 1defa bööle yaptım

teşekkürler canım neyseki 2seferde de bööle oldu
genellikle geceleri sürüp ööle uyumayı düşünüyorum 1defa bööle yaptım

bişi değil ayy bu arada unutmadan söyliyiiiim ben birde saç kurutma makinesi ile saç diplerime ısı veriyorum ki ulaşmayan yerlerede yağ ulaşsın diye..

Kızlar bu Barcelino yağının kokusu nasıl ??? sürünce evi iğrenç bir koku sarıyor mu ?

bişi değil ayy bu arada unutmadan söyliyiiiim ben birde saç kurutma makinesi ile saç diplerime ısı veriyorum ki ulaşmayan yerlerede yağ ulaşsın diye..
:) tamam canım teşekkürler bende elimden geleni yapıcam umutluyum açıkçası
ama acaba içine sarımsak atsam mı diyede düşünmüyo değilim çok faydasını gördüm sarımsağın

Kızlar bu Barcelino yağının kokusu nasıl ??? sürünce evi iğrenç bir koku sarıyor mu ?

canım değişik bi kokusu var sanırım içindeki soya yağının kokusu ama
ööle evi saran pis bi kokusu yok yinede rahatsızlık duyarsan saçına sürdüğün yeri havalandır yada koku filan sıkarsın

Tamam canım bende bir tane yağ vardı içinde 20 çeşit yağ vardı sürünce her yere siniyordu koku ve herkes şikayet ediyordu da neyseki bitti..şimdi barcelona alayım o zaman..

Tamam canım bende bir tane yağ vardı içinde 20 çeşit yağ vardı sürünce her yere siniyordu koku ve herkes şikayet ediyordu da neyseki bitti..şimdi barcelona alayım o zaman..
tamam canım çok ağır bi kokusu yok dediğim gibi inşallah sana da fazla gelmez
hadi şimdiden kolay gelsin

canım ya bir şey sorucam diplere kadar mı uyguluyorsun yoksa uçlara mı sadece.. benimde yanıklar var beyaz beyaz birde uzamasını istiyorum işe yarar dimi

canım ya bir şey sorucam diplere kadar mı uyguluyorsun yoksa uçlara mı sadece.. benimde yanıklar var beyaz beyaz birde uzamasını istiyorum işe yarar dimi
ben cevap vermiş olucam ama canım diplere de uyguluyoruz asıl amaç o zaten ama
tüm saçada çok yararı var gerçekten nemli saçına yap canım kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…