Saç Uzatma Yöntemleri Saçları Uzatmak İçin Barcelino

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen sene kuaföre kat attırmak için gitmiştim bir kat attı bi kat attı moralim bozuktu o gün bi ara dalmışım Allahım bir baktım bir karış saç kalmış kafamda o bir karış saçın altında ise uzun bir saç saatlerce ağladım peruk aldım kendime neler çektim yaaa ama bu ürünlerin bu kadar etkli olacağını düşünmemiştim 1 sene geçti ama hala istediğim boya gelmedi saçlarım bu ürünü kullanmayı düşünüyorum inşallah işe yarar kullanmaya başlayınca sonuçları sizlerle paylaşacağım ve sizlerin paylaşımları için de sonsuz teşekkür

Arkadaşlar ben bu barceloniyi ancak bir kere kullanabildim valla çok üşeniyorum ben fazlamı sürdüm nedir.. yıka yıka arınmadı yağı kullandığım akşam 5 kez şampuanladım. baktım çıkmamış gecenin bir yarısı öyle uyudum sabahta 4 kez şampuanladım.. Siz ne kadar sürüyorsunuz saçınıza ben fazla sürdüm sanırım ..

ala alla bende kullanıorum ama 3kere de fılan cook rahat cıkıo öle pek bı kalıcı dııl sacta

benim de saçlarım hiç uzamıooooo bugün aldımmm bakalımm ins. iyi bir sonuç alırım uzama konusunda. ayda 2 cm uzasaaa yeterrr yaaa hiç uzamıooo kii bnmmm saçlarımm oFhhhhhhh senağlamasenağlama

phrmcst peki saçında uzama oldu hızlı uzatıyormu?

ya canım net bısı dıemıcem cunku benm saclarm dönem dönem hızlı uzar bazen aylarca farkedemzsın hep aynı boy olur.bu uzatma yagıydı suyuydu martta basladım 2parmak felan ancak uzadı yılan yagı barcelıno turp vs.
ama duzenlı kullanamadım bıde stres dönemım suan kı stres herseyı etkılıo hayatta..
o yuzden net bısı dıemıcem hala ugrasmaktaım delikafadulden-tatlicadiarzu-

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ürünü deneyenlerdenim. Aslında nerdeyse denemediğim ürün yok çünkü nişanlım kozmetikçi ve ben bundan faydalanıyorum :)))
Zaten direkt saç uzatan demek doğru değil bence çünkü sihirli değil bu ürünler sadece saça çok iyi bakım yapıyor saç beslenince de daha çabuk uzuyor. Benim saçlarımında uzaman hızı bu sayede neredeyse 2 katını geçti. Ayrıca saçlar canlanıyor ve pırıl pırıl görünüyor. Bu arada baktım piyasada çok pahalıya satılıyor isteyene ben yollarım fiyatı burada 9 tl.
Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz cnm.

yanı sacının uzamasına faydası oldu bunu gözlemledın dımı???
bende kullandım bu barcelınoyu da tınnn hıc bısı yok sankı ((((

ben deyeni başladım kullanmaya, saçlarım çok cansız da. perma röfle üstüste denemiştim bundan 2 sene önce hala izleri kaldı adam olmadı saçlarım. kötü görünmese de ben biliyorum eskisinden sağlıksız.. bakalım nolcak gamyoncuiremsu

bende denemiştim bunu pek bi etkisini göremedim ama deneyin yinede
saç tipinden tipine değişiyor sanrm.

ürün dün elime geçti ve uyguladım nemli ve temiz saçıma.2 saat kadar beklettim ve yıkadım.Bazıları arındıramadıklarını söylemişler ama ben her zaman ki gibi şampuanladım ve gayet yağsızdı saçlarım ama paylaşımlarda bulunan bazı arkadaşlar saç derisinin kaşındığını söylemişler aynı kaşıntı bende de oldu ama şiddetli değil önemsiz yani.Ben memnun kaldım ilk sefer olduğu halde çok güzel yumuşadım saçım ilerleyen zamanda da yine sizlerle paylaşıcam durumu paylaşımlardan dolayı herkese teşekkürler

bendemi uygulasam acaba benim saç inat türden yılda 1,5 cm falan uzuyor sanki tabi boya nedeniyle çok yandı bununda etkisi var bakalım nasıl bir etki gösterecek

saçlarım yanık içinde bugün aldım aktarcıdan içine yılan yağı da ekledik orda bugün başlıyorum sonuçları yazarımbi de bunun yanında defne garlı yoğun saç bakım maskesi aldım hadi hayırlısı

benimler kendini toplayıp uzayana kadar da boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum şimdide onun araştırması içindeyim
sevgiler D

sonuCLarı mutLaka yaz

saçlarım yumuşacık oldu ve normalde saçımın uçlarını çektiğimde elimde bi ton kopmuş saç olurdu şimdi ise öle değil =DDDD
sürekli ve düzenli kullanırsam eminim saçım uzayacak çünkü yanıklardan dolayı uzadığının iki katı kadar saç uçlarım kopuyordu ve sürekli kısaldı hiç uzamadı boyu bu bana kesinlikle çok ii geldi D
kaynak olayı da istediğim gibi olursa bu iş tamamdırzemuszemus

offf bi bulsam alcam bende aktarıma sordum yeni çıkmştr duymadım dedi kaydirigubbakcemile

kızlar bende aldım 2. kullanışım pek bi etkisi yok ama hemende belli etmez zaten.saçın iicene emmesi lazım.bi müddet kullandıktan sonra tekrar yazarım size.Şunu sölemek istedim.mısır çarşısındaki bütün aktarları dolaştım.hiç birinde yok.yani aktarlarda yokk.eczane veya kozmetikçilerde bulabilirsiniz.ben mısır çarşısının arka sokagında tesadüfen bi kozmetikçiye denk geldim orda buldum.çok garip sanki ayaklarım götürdü oraya..10 ytl fiyatı.işe yaramıcak olsa.ayaklarım oraya götirmezdi die düşünüorum :)::)

ben 2 ay kullandım bu yağı..dehşet şekilde bakım yaptı..ama uzamasında bir etkisi olmadı..gerçi benim saçımın yapısında bir sorun var herhalde..çünkü ben burda duyduğum bir çok şeyi denedim uzatma konusunda hiçbiri bir işe yaramadı neden bilmiyorum (entele, turplu su, ısırgan otu, hint yağı ve barcelino) yok ne yapsam uzamıyor bu saç..benim aklım almadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…