- 20 Ekim 2025
- 17
- 1
- 1
- 20
- Konu Sahibi sudecimm2005
-
Bir rahatsızlıkSaçlarınızı neden kaybettiniz?
Koku sizde, uzulmeyin. Oncelikle sagliginiza kavusun, gecmis olsunAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Kalıcı mı saç kaybınız? Sebebi bilirsek daha iyi yorum yaparız :) ayrıca her şekilde güzelsiniz..Bir rahatsızlık
Kalıcı mı saç kaybınız? Sebebi bilirsek daha iyi yorum yaparız :) ayrıca her şekilde
Yeni oldu dökülme kaynaklı. Bir süre böyle olacak. Çok çirkin ve kötü hissediyorumKalıcı mı saç kaybınız? Sebebi bilirsek daha iyi yorum yaparız :) ayrıca her şekilde güzelsiniz..
Çirkin falan değilsin canım çok güzelsin eğer çok rahatsız oluyorsan peruk kullanabilirsin tül peruklar neredeyse gerçek saçtan ayırt edilmiyorAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
aşırı güzelsin moral için demiyorum gerçekten çok güzelsin. gülüşün kelebeğin ömrünü uzatır saçlar da uzar hiç merak etme❤Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
aşırı güzelsin moral için demiyorum gerçekten çok güzelsin. gülüşün kelebeğin ömrünü uzatır saçlar da uzar hiç merak etme❤
Her halinle şahanesin! Yuzun cok guzel masallah.
Ustte yazan arkadaşlarıma katiliyorum, krizi firsata cevirip merak ettigin her renkte peruk alip kullanabilirsin.
Sackiran gibi birsey mi yasiyorsun, sebebi nedir dokulmenin, cunku rahatsizligini bilirsek belki burada onun icinde cozum önerileri alabilirsin.
Keşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminimÇok güzelsiniz her türlü
Gözlerin ve yüzün çok güzel.Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
yemin ederim ki değil şuan yaşadığın psikolojik bir süreçKeşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminim
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin çok güzelsiniz Rabb'im hepimizi bir tanecik ve çok özel yarattıAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?