- 9 Ağustos 2025
- 171
- 531
- 18
- Konu Sahibi sudecimm2005
-
ve gayet guzelsin? kendin icin boyle seyler soylemeÇok teşekkür ederim hepinize biliyorum çok güzel değilim ama böyle olmaya alışmaya çalışıyorum erkek arkadaşım da bırakmadı sağolsun kazıtma sürecimde yanımdaydı mutsuzum halen ama bakalım
Çok teşekkür ederim biliyorum çok güzel değilim eskiye oranla tipim erkek gibi bir kere kelim yani kadın normunun dışında ama alışmaya çalışıyorum bir kaç kez böyle çıktım dışarı fotolarda olduğu gibi sonra ağladım falan bilmiyorum üniversite yeni başladı daha gitmedim hiç nasıl gidicem onu da bilmiyorum böyleÇok güzelsinGüzel görünmek için sadece saçlarına ihtiyacın yok ayrıca. Seni sen yapan her şeyin bütünüyle güzelsin. Saçların denklemden bir süreliğine çıktı diye nasıl çirkin olabilirsin? Bence yeni görünüşünü yadırgıyorsun şu an.
Yolda saçları olmayan kadınlara illa ki denk gelmişsindir. Güzel değiller mi sence? Bu bir süreç, yeniden çıkacak saçların. Önemli olan sağlığın. Dilerim en kısa sürede şifana kavuşursun canım benim.
Bu süreçte görünümün seni çok üzüyorsa, peruk takabilirsin diğer üyelerin de dediği gibi. Ya da belki farklı farklı bandanalar kullanabilirsin. Çözümü olan şeyler bunlar, git bir perukçuya dene dilediğin gibi. Eminim hoşuna gidecek bir model bulursun. İhtiyacın yok ama moralini yükseltir. Acil şifalar.
Sanırım biraz zamana ihtiyacın var, aynada kendini görmeye alıştıkça doğru söylediğimizi sen de anlayacaksın. Nolur kendini izole etme, kendine yapabileceğin daha büyük bir kötülük yok. Ne güzel üniversiteyi kazanmışsın, o kadar güzel yıllar ki git ve tadını çıkarmaya başla. İnsanların normal karşıladığını görmek de iyi gelecek sana.Çok teşekkür ederim biliyorum çok güzel değilim eskiye oranla tipim erkek gibi bir kere kelim yani kadın normunun dışında ama alışmaya çalışıyorum bir kaç kez böyle çıktım dışarı fotolarda olduğu gibi sonra ağladım falan bilmiyorum üniversite yeni başladı daha gitmedim hiç nasıl gidicem onu da bilmiyorum böyle
Çok sağolun ne zaman çıkıcak ya da çıkıcak mı bilmiyorum kel olmak biraz ağrıma ve zoruma gidiyor ufak tüyleri her gün kazımak zorunda kalıyorumYüzünüz çok güzel bunu moral vermek için vs söylemiyorum gerçekten öyle. Hastalıktan sonra saçlar daha gür ve daha güzel çıkıyor merak etmeyin
Çirkin falan değilsiniz. Çok güzelsiniz. Bunu sizi teselli etmek için söylemiyorum.Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Yuzunuz o kadar guzel ki :)Yeni oldu dökülme kaynaklı. Bir süre böyle olacak. Çok çirkin ve kötü hissediyorum
Saçlarım peki? .dd sormuyorum tabiki yok maalesef bilmiyorum kendimi güzel bulmuyorum asla ama teşekkürlerYuzunuz o kadar guzel ki :)
Bende bu yanıtı anlamadımSaçlarım peki? .dd sormuyorum tabiki yok maalesef bilmiyorum kendimi güzel bulmuyorum asla ama teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?