Saçlarım artık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzelsin Güzel görünmek için sadece saçlarına ihtiyacın yok ayrıca. Seni sen yapan her şeyin bütünüyle güzelsin. Saçların denklemden bir süreliğine çıktı diye nasıl çirkin olabilirsin? Bence yeni görünüşünü yadırgıyorsun şu an.
Yolda saçları olmayan kadınlara illa ki denk gelmişsindir. Güzel değiller mi sence? Bu bir süreç, yeniden çıkacak saçların. Önemli olan sağlığın. Dilerim en kısa sürede şifana kavuşursun canım benim.
Bu süreçte görünümün seni çok üzüyorsa, peruk takabilirsin diğer üyelerin de dediği gibi. Ya da belki farklı farklı bandanalar kullanabilirsin. Çözümü olan şeyler bunlar, git bir perukçuya dene dilediğin gibi. Eminim hoşuna gidecek bir model bulursun. İhtiyacın yok ama moralini yükseltir. Acil şifalar.

Çok teşekkür ederim biliyorum çok güzel değilim eskiye oranla tipim erkek gibi bir kere kelim yani kadın normunun dışında ama alışmaya çalışıyorum bir kaç kez böyle çıktım dışarı fotolarda olduğu gibi sonra ağladım falan bilmiyorum üniversite yeni başladı daha gitmedim hiç nasıl gidicem onu da bilmiyorum böyle

Sanırım biraz zamana ihtiyacın var, aynada kendini görmeye alıştıkça doğru söylediğimizi sen de anlayacaksın. Nolur kendini izole etme, kendine yapabileceğin daha büyük bir kötülük yok. Ne güzel üniversiteyi kazanmışsın, o kadar güzel yıllar ki git ve tadını çıkarmaya başla. İnsanların normal karşıladığını görmek de iyi gelecek sana.

Kendini iyi hisset diye moral olsun amaçlı söylemiyorum asla. Çok güzelsin.

Hastalık için de geçmiş olsun. Teoman-Gönülçelen klibindeki kız çok çok havalı bence ben kel seviyorum ya. Sıkılırsan peruk alırsın değişik değişik ya nedir ki...

Arkadan hitman erkek gibi gözüküyorum resmen ahhqhwhw ağlanıcak halime gülüyorum valla kafaya bak

Eklentiler

• 1000096754.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 169
Maşallah çok güzel yüzünüz var çok gençsiniz. Ablam iki sene önce kemoterapi yüzünden kel kaldı sonra saçları o kadar gür çıktı ki inanamadık. Ablama çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüz şükür her şey yolunda. Allah sağlık versin gerisi boş.

Sen çok güzelsin bı kere bunu farket..herşey düzelir üzme kendini ..streste etkili böyle durumlarda o yüzden stres yapma..tedavini ol ve o sürede istediğin renkte peruk kullan.. geçmiş olsun..

Yüzünüz çok güzel bunu moral vermek için vs söylemiyorum gerçekten öyle. Hastalıktan sonra saçlar daha gür ve daha güzel çıkıyor merak etmeyin
Çok sağolun ne zaman çıkıcak ya da çıkıcak mı bilmiyorum kel olmak biraz ağrıma ve zoruma gidiyor ufak tüyleri her gün kazımak zorunda kalıyorum

Çirkin falan değilsiniz. Çok güzelsiniz. Bunu sizi teselli etmek için söylemiyorum.
Ayrıca kökü sizde, gerçekten hiç ama hiç üzülmeyin.
Rahatsızlığınız nedir bilmiyorum ama geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum. Her şeyin çaresi var allah başka dert vermesin.
Ayrıca stres yapmayın lütfen çünkü hastalığınızı etkileyebilir.
Çok geçmiş olsun

Hepiniz bu kel ve koca kafayı desteklediğiniz için sağolun.dd az kaldı dönücez ve yine güzel bir kadın olucazzz

Eklentiler

• 1000096699.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 157
çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin her şey düzelir inşallah eskisinden bile güzel saçlarınız çıkar çok tatlı naif biri gibi duruyorsunuz muhtemelen çevreden utanıp çekiniyorsunuz emin olun millet elinden telefonunu bırakıp fark etmiyordur bile baksalar da bir kere bakıp umursamadan telefona gömülüyorladdır
öneri olarak peruk denmiş çok rahatsızsanız deneyebilirsiniz ama bu haliniz bile muhteşem
inşallah tedavisi vardır hastalığınızın moraliniz yüksek olsun ki çabucak iyileşin stres biliyosunuz tüm hastalıkların ana sebebi sizin gülmeniz eksik olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…