- 25 Şubat 2024
- 663
- 2.007
- 33
- 34
- Konu Sahibi sudecimm2005
-
Teselli için söylemiyorum, gerçekten cirkin degil. Yuzunuz güzel zaten, o yüzden güzel gorunuyor. Arkadaşların da dediği gibi güzel bir peruk edinebilirsiniz. Nasıl olsa tekrar uzayacakmışAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Sizi ikna için demiyorum tüm samimiyetimle söyleyim ki çok güzelsiniz.Kazınmış saç bazı kadınlarda çok yakışıyor farklı ve cool bir hava katıyor size de çok yakışmış.İNŞALLAH tedavi olursunuz belki zamanla kendi isteğinizle tekrar kazıtmak isteyeceksiniz....Bir rahatsızlık
İnan moral vermek için söylemiyorum ablacım çok güzel görünüyorsunAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
ben de ilk tedavi dönemimde yumak yumak saç döktüm- her banyoda kriz geçiriyordum.Keşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminim
Yaşadığın üzüntünden dolayı kendini çirkin hissediyorsun. Ama öyle değil bence her halinle çok güzelsin. Önceliğin sağlığın olmalı ondan sonra gerisi gelir. Yeter ki ışıltını kaybetmeAblalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Perukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamakValla çok güzelsiniz ama rahatsız oluyordanız peruk takın, bi yakınımında başına gelmişti böyle bir durum şimdi çok güzel upuzun kıvırcık gür saçları vareminim sizinde öyle olacaktır, zaman
Perukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamakYüzün harika gözüküyorçok güzelsin maşallah
İstersen peruk alabilirsin ama ben seni dışarıda görsem , yüzü ne güzel kız derdim içimden
Boşver peruğu o zaman, böyle çok güzelsinPerukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamak
sana dik dik bakan olursa ayni sekilde karsilik ver. donsun kiclarina baksinlar. kendini her halinle sev aynaya bak keltosum de op kendini inan her seyin basi saglik sen her halinle coook guzelsinPerukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamak
Keltoşum diyorum da ağlıyorum sonra.d bide sevgilim beğenmiyorsa düşünceleri var kafamda okuldaki kızlar ne diyor düşünceleri de var kendimi daha da üzüyorumsana dik dik bakan olursa ayni sekilde karsilik ver. donsun kiclarina baksinlar. kendini her halinle sev aynaya bak keltosum de op kendini inan her seyin basi saglik sen her halinle coook guzelsin
ne onemi var? isteyen istedigini dusunur. eger boyle bi durumda hakkinda olumsuz en ufak dusunceye sahip bi insan evladi varsa olmasinlar zaten hayatinda. seni seven her halinle sever kasin gozun icin degil ayrica bu surec gececek, oKeltoşum diyorum da ağlıyorum sonra.d bide sevgilim beğenmiyorsa düşünceleri var kafamda okuldaki kızlar ne diyor düşünceleri de var kendimi daha da üzüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?