Saçlarım artık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi üyelik iptali yaptı. Başkasının fotoğrafını kullanıp konu açmış, konu fake. Ben de sizin gibi inandım. Ne yazıkki sağlığı böyle saçma şeylere alet eden insanlar var.

Öncelikle çok geçmiş olsun. En yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Bu hayatta en önemli şey sağlık. Ondan dolayı kimin ne düşündüğüne takılmayın. Bu bir süreç. Hepimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Bu sürecin en sağlıklı en güzel en harika bir şekilde geçmesine odaklan. İnsanlar hep konuşur. Sustuklarını görmedim. İnsanoğlu nankör ve bazen de çiğ. Kim ne düşünmüş önemli değil. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Konu sahibi üyelik iptali yaptı. Başkasının fotoğrafını kullanıp konu açmış, konu fake. Ben de sizin gibi inandım. Ne yazıkki sağlığı böyle saçma şeylere alet eden insanlar var.
Bu dogruysa fotoğraflarin kaldirilmasi gerekir.

Mune konunun fake, fotoğrafların baskasina ait oldugu dogru mu?

Hea simdi gordum diger konuda patlamış.

Saçtan, kaştan, gözden ibaret değiliz. Bunların birleşimiyiz.
Hayko cepkin bir ropörtajında şöyle demişti " gözüm kısıktı, çok kısıktı. Arkadaşlarım çok dalga geçtiler, bende o kısıksa diğerini daha çok açmam lazım dedim ve kendime bir imaj oluşturdum"
Bu cümlesinden sonra şunu farkettim, ben Haykoyu dinlerken hiç fiziksel özelliğine takılmamışım, çünkü kendisi aşırı kabullendiği için gözümüze batmamış.
Kök sizde ,yine uzayacak.

Saçsız da kötü durmuyor ki. Alışkın olmadığımız icin farkli oldugu icin boyle düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…