Saç Uzatma Yöntemleri Saclarim berbat oldu...

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Kizlar simdi kuaforden geldim her zamanki kuafor faciasini yasadim uclarindan al dedim omuzlarimin ustune kadar kisaltti bi de kabardi siz dusunun 20 yas fazla gosteriyorum var mi boyle cabuk uzamasini icin bildiginiz bir seyler

Kizlar simdi kuaforden geldim her zamanki kuafor faciasini yasadim uclarindan al dedim omuzlarimin ustune kadar kisaltti bi de kabardi siz dusunun 20 yas fazla gosteriyorum var mi boyle cabuk uzamasini icin bildiginiz bir seyler
Kısa saç genelde daha genç gösterir, emin misin o kadar kötü olduğuna? Belki tarz bir model verebilirsin.

Uzatmak içim mucize yöntemler olduğunu ama havuçlu kür diye bişey gördüm bu forumda.

saçın kısalığından değil verdiği şekilden olgun görünmüş olabilirsiniz.
şeklini değiştirin.

Şuan daha yeni olduğu için, daha da kısa hissediyorsundur, daha yadırgıyorsundur

Yapcak birşey yok kesilmiş artık. Zamanla alışırsın. Bende saçımı 2 cm kestirsem depresyona girerim birkaç gün..

Çam terabentin ekleyenler varmış şampuanlarına, ben de denemiştim ama aşırı çam kokuyor ev her seferinde

Uclarini biraz incelttirsen. O yüzden kabarmistir. Kisa sac yasli göstermez aslinda. Iyi bi kesim yapamamistir.

Fön çek föön..
Yafa uçlara maşa yap valla bende kuaför faciası mı bilmiyorum bi perma yaptırdım yaptırmaz olaydım kOyUn tüyü gibi oldum :KK43:

Hergün fön çekiyorum yada masa yapıyorum bozuldu zaten iyce pırasa oldu..

Argan ve zeytin yağı karışımı kullanıyorum banyoda krem olarak eczanelere bak benzerini bulabilirsin...

Aslında uzatan bir sürü marka veriliyor yorum yapılıyor söylemende bir sorun yok bence. Söylemek deneyim paylaşmak için var bu site

Kisa saç o kadar da yaşlı göstermiyor ki.. alismadiginizdandr öyle geliyor size :) üzülmeyin hep öyle kısa kalck değil ya uzar cbck saç bu :)

Back
X