Bence plan 1 ve 3 yapmalısın uzun süre çıtçıt kullanırsan saçlar dökülüyor ve kel kalma ihtimaliniz yüksek malesef o saçlarıkestirmeden ve bakım yapmadan düzene girmezler ne yazık kiKızlar saçlarımı kuaför dibe 5-10 cm kala bir yerden yaktı bir hışımla çıktım zaten yolda ağlamamak için zor tuttum kendimi..
Kafamda 3 plan var
1. Kulak altından kestirip kullanmak ( saçlarım çok az ve ince telli)
2. Beğenmezsem çıtçıt alıp kullanmak ( o da uzun kalacak çünkü orta boy yakışmıyor çok sırıtır mı kesim nasıl olmalı bilmiyorum)
3. Bakım yaparak düzeltmek saçları toparlayana kadar topuz filan yaparım diye düşündüm..
Kısa saç yakıştıramıyorum kendime hep uzun kullandığım için. Uyku girmiyor şuan gözüme yardım lütfen
Cok gecmis olsun oncelikle benimde basima geldi en iyisi kestirmek ve bakim yapman canim baska turlu toparlanmaz
Canım çok gecmis olsun ama hic üzülme sana şimdi 1 2 bişey söyliycem faydasını göreceksin. Saf zeytinyağı yani doğal olanını bulabilirsen al ve tüm saçına yetecek miktarda olanını cezveye koy cok kisik ateste isit icinden 5 e kadar say ve hemen al ocaktan. Bunu sacina uygula. Tavsiyem bunu aksamdan yap sabaha kadar beklet sacinda tabi sacina bone falan takip uyu. Istersen de hergün en azindan haftada 3 4 gün sacina uygula 30 dakika falan sonrada yika. Ayrica bu zeytinyağını saç kreminin icine de koy ve uzerine bal ekle. Faydasini göreceksin
Uclari ne durumda canim mısir püskülü gibi miKestirmeme gerek kalmaz mı o zaman ??? :) şuan çok mutlu oldum bu ihtimal için çünkü dibe çok yakın
Uclari ne durumda canim mısir püskülü gibi mi
Kisa kestirmek istemiyorsun sacini galiba ama uclardan icine sindigi kadar kestir bence bu soyledigim yag olayini da uygula surekli hatta baska yağları da uygula hindistan cevizi yagi diyolar mesela. Ben sadece zeytinyağını kullaniyorum sac kremime de balla zeytinyagi ilave ediyorum yeterli geliyo ama senin saclarin sanirim cok hassas. Baska yaglari da kullan bence. Istersen saclarinin fotosunu at ona göre yorumlayayim yuzune nasil gider diye. Bide moralini hic bozma emin ol herkesin basina geliyo en az bir kereEvet ona yakın canım sunuyor tararken :/
Kisa kestirmek istemiyorsun sacini galiba ama uclardan icine sindigi kadar kestir bence bu soyledigim yag olayini da uygula surekli hatta baska yağları da uygula hindistan cevizi yagi diyolar mesela. Ben sadece zeytinyağını kullaniyorum sac kremime de balla zeytinyagi ilave ediyorum yeterli geliyo ama senin saclarin sanirim cok hassas. Baska yaglari da kullan bence. Istersen saclarinin fotosunu at ona göre yorumlayayim yuzune nasil gider diye. Bide moralini hic bozma emin ol herkesin basina geliyo en az bir kere
Saclarinin rengi cok güzel canim laf arasinda soyleyeyim. Bak saçını kisaltmaktan korkma en azindan uclarini aldir isimiz daha kolaylassin. Birde saçın anlattigin gibi kötü degil gerçekten hic kötü durmuyo. Sen dedigimi yap bence imkanin varsa hic olmazsa uclardan kiriklardan aldir. Bu yaglari da sür 1 aya yeniler o saç kendini. Sampuani da sacina çok sürme eger günlük yikiyorsan 1 şampuan yeterli. Saç kremini de ihmal etme icine dedigim gibi zeytinyagi ve bal kat.Sol taraf tarağa geldi kopmalar oldu o yüzden kısa . Dax supergro kullandım dun o mısır puskulu uçları az da olsa yumuşattı ama saçma sapan bir şekli oldu saçlarımın
Katlı mı olsun diyorsun canım ? Bu arada çok teşekkürler dun boyadan sonra tarağa gelen saçları görünce kan beynime sıçradı saçlarımı kendim kuruttum toplayıp çıktım .. Yüzüme nasıl bir model yakışır ? Aslında dipteki renkte olacaktı ama yandığı için turuncu oldu yoğun bakır istemiştim bir de organik boya kullandığını söylemişti hayal kırıklığı bu kuaforler .. Bi anlık dalgınlığı saçlarıma mal oldu..Saclarinin rengi cok güzel canim laf arasinda soyleyeyim. Bak saçını kisaltmaktan korkma en azindan uclarini aldir isimiz daha kolaylassin. Birde saçın anlattigin gibi kötü degil gerçekten hic kötü durmuyo. Sen dedigimi yap bence imkanin varsa hic olmazsa uclardan kiriklardan aldir. Bu yaglari da sür 1 aya yeniler o saç kendini. Sampuani da sacina çok sürme eger günlük yikiyorsan 1 şampuan yeterli. Saç kremini de ihmal etme icine dedigim gibi zeytinyagi ve bal kat.
Çok iyi anliyorum valla biz bir tutamini kestirmeye kiyamiyoruz bazi kuaforler kendi kafasina göre hunharca kullanıyo. Renge bayıldım valla beyaz tenlisin sanirim yakistirdim. Senin yuz seklin oval gibi sanki kulaginin altinda katsiz düz saçta yakisir gbi geldi ama nasil kullanmaya alisiksin sacini katli miKatlı mı olsun diyorsun canım ? Bu arada çok teşekkürler dun boyadan sonra tarağa gelen saçları görünce kan beynime sıçradı saçlarımı kendim kuruttum toplayıp çıktım .. Yüzüme nasıl bir model yakışır ? Aslında dipteki renkte olacaktı ama yandığı için turuncu oldu yoğun bakır istemiştim bir de organik boya kullandığını söylemişti hayal kırıklığı bu kuaforler .. Bi anlık dalgınlığı saçlarıma mal oldu..
Katlı mı olsun diyorsun canım ? Bu arada çok teşekkürler dun boyadan sonra tarağa gelen saçları görünce kan beynime sıçradı saçlarımı kendim kuruttum toplayıp çıktım .. Yüzüme nasıl bir model yakışır ? Aslında dipteki renkte olacaktı ama yandığı için turuncu oldu yoğun bakır istemiştim bir de organik boya kullandığını söylemişti hayal kırıklığı bu kuaforler .. Bi anlık dalgınlığı saçlarıma mal oldu..
Katlı mı olsun diyorsun canım ? Bu arada çok teşekkürler dun boyadan sonra tarağa gelen saçları görünce kan beynime sıçradı saçlarımı kendim kuruttum toplayıp çıktım .. Yüzüme nasıl bir model yakışır ? Aslında dipteki renkte olacaktı ama yandığı için turuncu oldu yoğun bakır istemiştim bir de organik boya kullandığını söylemişti hayal kırıklığı bu kuaforler .. Bi anlık dalgınlığı saçlarıma mal oldu..
Bence bunlar sana yakışır sen begendin mi kisa mi geldi
Duz de kullandım katlı da ama duz daha çok seviyorum gibi düz olursa da kırıkların gitme oranı az olacak onun için bilemiyorum. Evet oval yüzüm.. Bu arada çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendin çok mutlu oldum ..Çok iyi anliyorum valla biz bir tutamini kestirmeye kiyamiyoruz bazi kuaforler kendi kafasina göre hunharca kullanıyo. Renge bayıldım valla beyaz tenlisin sanirim yakistirdim. Senin yuz seklin oval gibi sanki kulaginin altinda katsiz düz saçta yakisir gbi geldi ama nasil kullanmaya alisiksin sacini katli mi
Bence bunlar sana yakışır sen begendin mi kisa mi geldi
düz kestir o halde ben de katlı hic kullanamam mesela duz cok seviyorum istersen su kattu parrynin saci gbi kestir oval ya yüzün yakisabilir ama istemem dersen de azıcık kestirsen bile ne kadar kurtulursak o yanik kisimdan o kadar iyi diye düşünüyorum. Baska arkadaslar badem yağı falan demis bunlari da dene dogal yağların cidden bayagi faydasini gordum ben. Bu arada ne rica ederim canim benim insallah faydali da olabilirim o zaman ben daha cok mutlu olacagim:) ama 1 aya kadar sacin toparlanacak şuraya da yazıyorum:)Duz de kullandım katlı da ama duz daha çok seviyorum gibi düz olursa da kırıkların gitme oranı az olacak onun için bilemiyorum. Evet oval yüzüm.. Bu arada çok teşekkür ederim vakit ayırıp ilgilendin çok mutlu oldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?