- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
YükledimSaçının fotoğrafını atsan belki yardımcı olan çıkabilir. Böyle anlatınca anlayamadım
Kendi saçlarım normalde küllü kumral, açıcıyla sarı yapmıştım. Kuföre küllü kumral yap dedim, dipler koyu uçlarda sarı kaldı fotoğraf ekliyorum. Küllü kumral kuaförün anlayışına göre sonuç bu
AYnı rnek olur mu kiAyy cidden kötü olmuş.kendin iki paket boya al boya bence daha güzel olur inan
Önce sadece dipleri boya 7.1 no ile.yıkayıp kuruttuktan sonra tekrar komple saçlarını boya ikinci boyamada 7.1 in içine çok az 6.1 karıştırmerhaba ne zaman saçımı boyatsam sarıdan sonra dönerken koyu renge bu kuaförler hep aynı hatayı yapıyoşar diplerim koyu renk, kenaarlarımda sarılar kalmış ya tekrar tekrar boyatöak istemiyorum son kez boyansın ve bitsin hepsi saçımın aynı renl olaun istiyorum nasıl olur bu, kuaförler bi de kuaförüm diye geçiniyolar
Ne ypıcam o zaman açılmaması için ?Düz boyayı kendim yaparım. Tek renk saç için kuaföre para vermem.
Ancak şöyle bir şey var. Oriyalle açılmış saçın üstünün renk tutması zor.
Siz kendiniz de boyasanız bir kaç yıkamadan sonra sarı olan kısımlar açılacak yine.
Ne ypıcam o zaman açılmaması için ?
Çirkin yapılmış rofle gibi peki demednmi bumudur yani dieKendi saçlarım normalde küllü kumral, açıcıyla sarı yapmıştım. Kuföre küllü kumral yap dedim, dipler koyu uçlarda sarı kaldı fotoğraf ekliyorum. Küllü kumral kuaförün anlayışına göre sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?