Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bebeklerde falan duymustum ama sonradan saci kazitmanin gurlestrecegini duymadm. emin misiniz ya? saca bu kadae takintili birinin kazittikten sonra ki ruh halini dusnemiyorum.

Benim kuzenim kazıtmıştı. Ya çok zor geçirdi ama. Keloğlan diye takıldılar kıza hep. O peruksuz idare etti, evden çıkmadı hiç .
Dökülmesi geçmişti saçları gürleşti ama psikolojisi bozulmuştu . Perukla idare olunabilir . Ama ya size fayda etmezse ?

Melatonin icmeyin arkadasim..

Ben hipotiroidiyim saçlarım hic dökülmüyor ama,tirnaklarim oyle bir kırılıyor ki ,hemde ortadan bile .
Vucudumda tiroid yok nerdeyse hic çalışmıyor.
Gercekten butun vucudu etkiliyor

Benim bir arkadaşım kuaför mağduru oldu,sacları yandı ve 3 numara kestirdi. Keltos oldu.
Normalde yanık olan kısıma kadar,kisa bir kesim yapabilirdi
Cooook gözükara bir insan.
Ama başına şöyle bi olay geldi mesela,dolmusta biri dedi ki "oğlum su parayi uzatir mısın

Sonra gürlesti onunda saclari cok gurdu,at kuyrugu gibi aslan yelesi gibi ve simsiyahti upuzundu saçları. Saclari suanda küt. Hala çok
Kabarmasini kontrol altina almaya çalışıyor.
Saglikli yepyeni saclar.cikti
Gurlestirmesine etkisi oldumu bilmiyorum saci zaten gürdü onun yandi

Denenebilir gibi geldi..

Ovdun mu gömdüm mu anlamadım :)

Kazıtma ama kısacık kestir

Benim isyerimde kestirdi bir kadin oyle. Onunki yarim sene gecmeden uzamisti baya. Sonradan gordugumde artik hep oyle kisa kullaniyordu. Peruk falan da kullanmadi. Tabi ben yurtdisindayim. Burda oyle sacina bakıp ay ne yapmis diyen olmuyor pek. Biz Turkler daha bir elestirip yargiliyoruz insanlarin kilik kiyafetini dis gorunusunu. Ben kazitirdim dogrusu. Benimde belimdeydi saclarim baya 2 numara kestirdim 4 yildir kisa kullaniyorum.

Ben hipotiroidiyim saçlarım hic dökülmüyor ama,tirnaklarim oyle bir kırılıyor ki ,hemde ortadan bile .
Vucudumda tiroid yok nerdeyse hic çalışmıyor.
Gercekten butun vucudu etkiliyor
Demek ki her zaman saç dökmüyormuş tirnaginizi keserseniz dipten sorun olmuyordur saçinizin dokulmuyor olmasi cok iyi

döküldügü icin mi kestiniz peki

Hazır kısacık kestirmek modayken kestirin madem... inş kendine gelir.. benim saçlarımın en gür olduğu hali hamileykendi.. o kadar vitaminden bi tel saçım dökülmüyordu.. normalde dökülür..

tsh 1,84 canım

evet ben de korkarım kendımden dıye düşünuyorum zaten

Aynaya hıc bakmadan perugu takarım kafama dıye dusundum :)

aynı durumdayım işte
benım de saclarım kolumun bileği kadardı toplayınca inanır mısın
suanda en kucuk toka ıle tutturuyorum o da düşüyor zaten

inanılmaz üzülüyorum
dış goruntume önem veririm ojesiz dahi dısarı cıkmam asla
ama gıyınıyorum süslenıyorum sacım azıcık gorununce canım cok sıkılıyor

gecen ct banyodan cıkınca agladım baya
eşim denıze gıdelım dedı hatta

ıstemıyorum dedım
sokakta gozım hep dıger kadınların sacında neden onlarınkı dökülmiyor dıye muhasebe yapıyorum

çok üzülüyorum çokkk

ben de stresten oldugunu düşünuyorum ancak bu stresı bır biz mi yasıyoruz yani
insanların aile ölümleri oluyor, aldatmalar işten atılmalar bende bunların hıcbırı yok

cocuk konusunda dahı olursa olur olmazsa allahın takdiri modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…