- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
d vitamini eksikliği çıktıD vitamini testi yapıldı mi?
Çünkü eksikliği ciddi anlamda dökülme yapar
Yapilan testleri bi kontrol edin. Eğer yapılması ise dahiliye ye gidin
Dışarıdan yapılan müdahale çözüm getirmez. Bilimsel olarak onları besleyen tek şey kan. Içeriden bir desteği eksik kalmış demek ki
su değişti evetHiç sanmıyorum işe yarayacağını.
Tüp bebek tedavisi veya kullandığınız suyun vs değişmesi fark yaratmış olabilir mi?
uzun tüylü pofuduk kedimi yaz başında rahat etsin diye resmen kazıttım tüylerini minnoşum kendini öyle görünce 3 gün dolabın altından çıkmadı. depresyona girmeyin birden yapıp da siz de
gecen sene bir dr pco var dedi.Bir jinelologa git pko olabilir sivilce sorunun da var mi kilo alma vs.Canin sıkılmış belli ama sakın kazitma çok üzülürsün çocuğum doğduğunda ben de taramayan bıkıp kısacık kestirdim hala uzamadı çok pismanim
Yeni saç çıkardı mı sizde bu kür?Sıgır iliği dananin, sığırın falan iri kemiklerinin içindeki yumuşak yağlı şey. Hani kemikli etlerle yemek yapilinca hüp diye içimize çekeriz:)
Kasaplardan isterseniz bedava veriyorlar ama kocaman kemigi kirmiyorlar. Kemigin içine kaşığın tersiyle dalip cikariyorsun. Ben en son ugrasmayip migrostan kemik almistim kilosu 10 tlydi. Zaten bir paket yarim kilo falandi, kemikle de kemik suyu yapmistim corbalara katmak icin. İki parmak kalinliginda dilimlemisler cok kolay oldu. Parmakla itince hemen düştü.
Maske yapmak için; küçük bir cezveye artik ne kadar ilik çıktıysa koyup bir çay bardağı su ekleyip kısık ateşte pisiriyorsun. Ilik eriyip sıvıyağ haline geliyor. Ben yag haline gelmeyen parçalarla uğraşmadan ezdim. Istersen ezip suzgecten geçirip kullanabilirsin. İliğin erimesi yeterli çok uzun sure kaynatmaya gerek yok. Biraz soğuyunca içine saçına iyi gelecegini düşündüğün bir kaç yagdan bir kac damla katabilirsin (badem yağı, çörek otu yağı, kantaron yagi bunlar dökülmeye iyi gelir derler). Sonra ilikli yagi ozellikle sac diplerine sürüp streç filmle sarip en az iki üç saat sacinda bekletiyorsun.
Asil mesele piserken biraz kötü kokuyor. Ben umursamiyorum ama evde hassas biri varsa sorun oluyor:)
Başlangıçta haftada bir kez yapiliyor. Yeni saclar cikinca iki haftada bir yeter sanirim.
sizde sebep ne oldu peki dökülme içinBen kazittim,kuzenlerim kazitti.Saclarimiz cok guzeldi.Soruyorlardi neyle yikiyorsunuz diye.sulalecek kel kaldik. Kazittik 2 kez hala gurlesmedi.Bakimlar tahliller yok ,yok birsey yok. Ablamlarin gur 2 ablam var.4 kuzenim ve benim kel.Annem 65 yasinda hala parlak gur duz saclari var .Bir faydasi olmadi hic birimize yani kazitmanin. Ama bana cok yakismisti.Kafa seklim guzelmis
ben zaten vejeteryan sayılacak bır ınsanımSıgır iliği dananin, sığırın falan iri kemiklerinin içindeki yumuşak yağlı şey. Hani kemikli etlerle yemek yapilinca hüp diye içimize çekeriz:)
Kasaplardan isterseniz bedava veriyorlar ama kocaman kemigi kirmiyorlar. Kemigin içine kaşığın tersiyle dalip cikariyorsun. Ben en son ugrasmayip migrostan kemik almistim kilosu 10 tlydi. Zaten bir paket yarim kilo falandi, kemikle de kemik suyu yapmistim corbalara katmak icin. İki parmak kalinliginda dilimlemisler cok kolay oldu. Parmakla itince hemen düştü.
Maske yapmak için; küçük bir cezveye artik ne kadar ilik çıktıysa koyup bir çay bardağı su ekleyip kısık ateşte pisiriyorsun. Ilik eriyip sıvıyağ haline geliyor. Ben yag haline gelmeyen parçalarla uğraşmadan ezdim. Istersen ezip suzgecten geçirip kullanabilirsin. İliğin erimesi yeterli çok uzun sure kaynatmaya gerek yok. Biraz soğuyunca içine saçına iyi gelecegini düşündüğün bir kaç yagdan bir kac damla katabilirsin (badem yağı, çörek otu yağı, kantaron yagi bunlar dökülmeye iyi gelir derler). Sonra ilikli yagi ozellikle sac diplerine sürüp streç filmle sarip en az iki üç saat sacinda bekletiyorsun.
Asil mesele piserken biraz kötü kokuyor. Ben umursamiyorum ama evde hassas biri varsa sorun oluyor:)
Başlangıçta haftada bir kez yapiliyor. Yeni saclar cikinca iki haftada bir yeter sanirim.
Denemediğim kür kalmadı
2 senedir uğraşıyorum
Kıs mevsiminde azalıyor dökülme ancak yazın resmen coşuyor
Deniz güneşe de maruz kalmıyorum aslında
komple kazınık mı suanda sacın:)Merhaba ben varım 2 ay oldu ,yüzümede çok yakıştı ,gercekten şuan inanılmaz gürlesti ama öncesinde de demir kansizlik vs için hap vermişti doktor kullandım ve dökülme durmuş saçlarım toplamisti kendini ,ben sırf fantazi olsun diye kestirdim ,hep istediğim bir şeydi hiç cesaret edememistim şuan hiç pişman değilim ama bu galiba yakışmasi ilede alakalı beğenmeseydim çok pişman olabilirsiniz..(yuvarlak,minyon yuzluyum)
Tüp bebek tedavisi eşim kaynaklı görüyorumTüp bebek tedavisi neden gördünüz pko varsa oda döker saçları
eşim kazıt ben her halinle severim seni diyor :)Ben kazıttım çok hızlı uzadı ama evlisin eşin ile sıkıntı olur bunuda düşün
fayda oldu mu?Kazımıştım 2 sene önce.
herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ
Ya da tanıdık çevrede ?
Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum
komple mi kazıttınCanım ben 3 kez kazıttım ama sevdiğim için gürleşsin diye değil, gürleştimi hayır :) kafan küçük ve topluysa zaten çok tarz oluyor, ben çok seviyorum en son geçen sene kazıdım daha kazımam çünkü yaş ilerleme yoluna girince uzamıyor artık.
benım saclarım kalın tellı idi iki sene oncesıne kadarBende bir iki sene öncesinde kazitmistim çok.dokuldugu için. benim saçlarım normalde de yumuşak ve incedir böyle saç sonradan daha gür çıkmaz zaten sizin gür se yine gür çıkar yapısıyla alakalı dökülme bende baya azaldi benim saçlarım çabuk uzar kazittiktan sonrada çok çabuk uzadı
Canım ben tesettürlüyüm ama ruhum aykırı karşı koyamıyorum, evin içinde ve yakın çevremin yanında öyle duruyordum ve çok resmim var öyle yani açık olsam çok rahat gezerdim çünkü çok cool ve tarz :) benden sonra kız kardeşim kazıdı o açık ve hala kısacık kullanıyor.komple mi kazıttın
o şekilde mi gezdin hiç kamufle etmeden sıfıra mı vurdurdun yani
benım de yasım 38 yanı cok da kucuk değil:)
sanırım kazıtmaktan vazgectım pek sonuc alan yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?