Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı Kazıyacağım En Sonunda .

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Bunu mu dert edindin diyeceksiniz ama evet edindim.
Saçlarım...
Bir türlü tek renk olmayan saçlarım...
normalde hep 9 tonunda sarı boyardım. Ama o zaman da tek renk olmazdı. Çünki ilk saçımı sarı yaparken açtırmıştım. Ne salaklık.
Oaçılan yerler böyle platinimsi kalıyor hep.
Bunun bi çaresi yok mu. ?
Tek renk sarı hayal mi ?
Gidip 5 veya 6 ya boyayıp bırakıcam bu saçları az kaldı :KK43:
Psikolojim bozuldu yeminle .
Konuyu taşımayın ltfen

Bir bilen yok mu :KK43:(

Şu an saçınızı ne renk kullanıyorsunuz? Açıcı görmüş saç ile dipten gelen doğal saç boyanınca aynı renk çıkmaz. Koyuya boyasanız bile aynı renk çıkmaz, yansıma farkı olur. Açıcı görmüş kısma pigment yüklemek gerekir. Kendi kendinize yapabileceğiniz bi işlem değil. İyi bi kuaför bulun bence

Bir tanesine gittim bu böyle kalır uzadıkça kestiriceksin koyu boyanmadan kapanmaz dedi :KK43: . Ama saçlarım zaten omuzlarımın az altında uzun bile değil nereme kestireyim.

Şu an saçınızı ne renk kullanıyor sunuz? Açıcı görmüş saç ile dipten gelen doğal saç boyanınca aynı renk çıkmaz. Koyuya boyasanız bile aynı renk çıkmaz, yansıma farkı olur. Açıcı görmüş kısma pigment yüklemek gerekir. Kendi kendinize yapabileceğiniz bi işlem değil. İyi bi kuaför bulun bence
pigment yüklemek derken cila işlemi gibi mi ?

Bunu mu dert edindin diyeceksiniz ama evet edindim.
Saçlarım...
Bir türlü tek renk olmayan saçlarım...
normalde hep 9 tonunda sarı boyardım. Ama o zaman da tek renk olmazdı. Çünki ilk saçımı sarı yaparken açtırmıştım. Ne salaklık.
Oaçılan yerler böyle platinimsi kalıyor hep.
Bunun bi çaresi yok mu. ?
Tek renk sarı hayal mi ?
Gidip 5 veya 6 ya boyayıp bırakıcam bu saçları az kaldı :KK43:
Psikolojim bozuldu yeminle .
Konuyu taşımayın ltfen
bende bu konuda kendimi tek sanıyordum. bende açtırmıştım saçımı her yeri farklı renk oldu. 8 aydır saçıma sürmediğim renk kalmadı düzelsin diye bana mısın demiyor. şimdi de gidip koyu bir renge boyayıp ombre yaptıracağım. tek çözüm bu gibi bu fikri düşünebilirsiniz.

bende bu konuda kendimi tek sanıyordum. bende açtırmıştım saçımı her yeri farklı renk oldu. 8 aydır saçıma sürmediğim renk kalmadı düzelsin diye bana mısın demiyor. şimdi de gidip koyu bir renge boyayıp ombre yaptıracağım. tek çözüm bu gibi bu fikri düşünebilirsiniz.
Bu tek renk sarı saç kullananlar nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gerçekten...

Hepsi oryalli değilse, oryalli olan yer daha açık kalır tabi.. Ombre gibi duruyorsa güzeldir de sen tek renk istiyormuşsun, bence de uzman bir kuaföre git, pigmentasyon falan yapsınlar, koyultsunlar altı..

Bu tek renk sarı saç kullananlar nasıl yapıyorlar hayret ediyorum gerçekten...
sormayın ya bende çok özeniyorum. bazen şeytan diyor yap yine siyahı. sonra vazgeçiyorum tabi. hep bu siyah saçı açtırmaktan düştüm bu hallere :KK53: birde bende aksilik uçlar koyu dipler açık. tam tersi olsa takmazdım :confused:

sormayın ya bende çok özeniyorum. bazen şeytan diyor yap yine siyahı. sonra vazgeçiyorum tabi. hep bu siyah saçı açtırmaktan düştüm bu hallere :KK53: birde bende aksilik uçlar koyu dipler açık. tam tersi olsa takmazdım :confused:
Ben direk kendi saç rengim 6 ya boyayacam ama çok fena içimde kaldı yani
Okadar saçımı yıpratmam da cabası
Ne zor işler böyle.
Kuaföre güven mi oluyor sanki , ne bilsin onlar pigmentasyon filan.

Hepsi oryalli değilse, oryalli olan yer daha açık kalır tabi.. Ombre gibi duruyorsa güzeldir de sen tek renk istiyormuşsun, bence de uzman bir kuaföre git, pigmentasyon falan yapsınlar, koyultsunlar altı..
Ben en başından beri tek renk bi sarı elde etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor bir türlü...
Kuaförlerin bu işlemi bileceğini sanmıyorum...
Yani benim bulunduğum şehirde.

Evet hep 9 tonlarında boyuyorum :KK43:
Tek renk o tonlarda zordur. Açıcı kullanılmışsa dipte de öyle aynı formülle devam etmek gerekir. Ama bence sarı saç balyajlı güzel olur ben tek renk beğenmem hiç.uğraştırır da. Benim size önerim orta sarı üzerine platin balyajlar. Tek renk sarılar soluk yahu boşverin

Tek renk o tonlarda zordur. Açıcı kullanılmışsa dipte de öyle aynı formülle devam etmek gerekir. Ama bence sarı saç balyajlı güzel olur ben tek renk beğenmem hiç.uğraştırır da. Benim size önerim orta sarı üzerine platin balyajlar. Tek renk sarılar soluk yahu boşverin
Bence böle ucu platin gbi dibi altın sarısı gibi olan daha avam . Dipleri açtırırsam iyice saçtan olurum.
Benim iş hayal ya

Ben en başından beri tek renk bi sarı elde etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor bir türlü...
Kuaförlerin bu işlemi bileceğini sanmıyorum...
Yani benim bulunduğum şehirde.

Ya bildiğin cila atıyorlar aslında, benim bildiğim. Sulandırılmış boya işlemi, yada zıt renklerde boyaları var onların , kırmızı mavi falan gibi, küllülük dorelil durumuna göre koyultup açıyorlar , yansıma değiştiriyorlar..

Hiç yok mu ben saçlarımı tek renk bi sarı kullanıyorum diyebilcek bi cengaver hatun nasıl yapıyor bize formül versin.
Bikaç blog gezdim yapmışlar ama nasıl :KK43:

Bir çok ilde şubesi olan erdem kıramer i öneririm evet biraz pahalı ama benim saçlarımı onlar kurtardı ve tek renk sarı kullandım yıllarca. Ayrıca mos ve bahçecik te çok iyidir arkadaslarım gidiyor sürekli. Ama erdem kıramer e kefilim 20 yaşından beri gidiyorum. Hamile kalınca daha yeni kendi rengine kumrala döndürdüm doğumdan sonra gene tek renk sarıya çevirticem. Sizin saçınız evde düzelicek bir saç değil mutlaka bir kez paraya kıyıp çok iyi bir kuaförde düzeltmeniz lazım

Ben direk kendi saç rengim 6 ya boyayacam ama çok fena içimde kaldı yani
Okadar saçımı yıpratmam da cabası
Ne zor işler böyle.
Kuaföre güven mi oluyor sanki , ne bilsin onlar pigmentasyon filan.
daha saçı aynı tonda açamıyorlar ne pigmentasyonu ya. ben artık pes ettim birkaç güne alıcam koyu boyamı sonra ombre. saçımda olmayan renk yok sarı bakır kırmızı kahve her tondan yansıma var :KK45:

X