Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

canım saçlarımızın boyları aynı şu an
beraber belimize kadar uzatacağız
ayyy gerçekten mi inşallah uzatacağız birlikte, sence yeniyıla kadar yani 4,5 ayda sırtımıza kadar gelir mi ?

tamam ama bakıma da alıştım 15 gün bakımsız nasıl dayanıcam
Ben 2 aydır yapmıyorum kasımda tekrar başlayacağım sığır iliği kürü ve dax dökülmen fazlalaştı çünkü ctesi düğün vardı ördürdüm saçlarımı kuaför yanlarda açılman var dedi hep röfle ve oreal yüzünden

Bende bıraktım bu sıcakta zor geldi, hasta oldum falan derken, dökülme bende de var mevsimsel olabilir, çok aşırı sıcak, normal zaten, bir yandan 10 tane sarımsağı tahta kaşıkla ezdim, üstüne zeytinyağı koyup attım kapalı dolaba bekletiyorum, şimdiden sonbahar bakımlarına hazırlık.. ayrıca bugün düz fön çektim, resim çektirmem gerekiyordu, bayağı uzamış saçım normalde dalgalı olduğu için farketmiyordum, bu boy beni havalar serinleyene kadar idare eder sonra tekrar bakımm

sarımsak yağın içinde kalsa etkisi daha mı fazla olur bende mi öyle yapsam :/

saçlarımın dipleri böyle bebek saçlarım çıkmaya başladı nisanda en son boyatmıştım sizce kaç cm uzamış ? tam olarak belli olmuyor boyadan anlayamıyorum ışık yansıyor ölçerken :/ dipleri sağlıklı uçları yine yıkarken kopuyor

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 189
kızlar yardımınıza ihtiyacım var saç uçlarım uzadıkça havaya kalkıyor değişik bi şekil yukarı doğru kıvrılıyor çok kestirdim bi daha kestirmem bunun dışında önerileriniz var mı ?

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 179
meraba bende saç uzatıyorum kendime konu açtım ama tek ben yazıyorum:))hepimize bol şans

aybuss meraba seni zaten biliyordum konuna bakmıştım çok teşekkür ediyorum

Birşey diyeyim yapıyor Musun bilmiyorum gliserin i hiç tavsiye etmiyorum ben de forumlarda okumuştum sulandırıp sürdüm baştan yumuşacık yaptı 3-4 saat sonra kazık gibi oldu

Birşey diyeyim yapıyor Musun bilmiyorum gliserin i hiç tavsiye etmiyorum ben de forumlarda okumuştum sulandırıp sürdüm baştan yumuşacık yaptı 3-4 saat sonra kazık gibi oldu
hiç denemedim onu

Ben de de ise yaramıyor gliserin bir kere elime alınca zaten bir ısınmaya başlıyor nasıl bişey anlamadım. O kadar haşır neşir im yaglarla ilk defa gliserin de böyle bir ısınma hissediyorum. Bu arada gliserin ıslak saca uygulanıyor yoksa ciddi kuruma yapıyor.

kızlar bugün keratin bakımı yaptırdım nasıl uzaması falan ?

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 146
Valla senin saçlar çok iyi uzuyo aybuss keratin bakımı yaptırmak çok iyi olmuş. Gliserin i bırakalım bence beğenmedik:))

Şiir sana katılıyorum netten bayağı Bi araştırdım gliserin kremlerin içine ilk sürüldüğünde yumuşatsın diye konurmuş ancak devamında diğer yağlar devreye girip deri asıl onlarla yumuşatılır mış. Saç yağlarında ise panten - keratin onarıcı vitaminli yap var 12 tl filan üstüne tanımam. bir yıldır onu kullanıyom duştan sonra elime üç dört damla alıp sürüyorum. Ayrıca düZleştirinin fazla zarar vermemesini sağlıyor.

Valla senin saçlar çok iyi uzuyo aybuss keratin bakımı yaptırmak çok iyi olmuş. Gliserin i bırakalım bence beğenmedik:))
bana neden uzamıyor gibi geliyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…