ayyy gerçekten micanım saçlarımızın boyları aynı şu an
beraber belimize kadar uzatacağız
Ben 2 aydır yapmıyorum kasımda tekrar başlayacağım sığır iliği kürü ve dax dökülmen fazlalaştı çünkü ctesi düğün vardı ördürdüm saçlarımı kuaför yanlarda açılman var dedi hep röfle ve oreal yüzündentamam ama bakıma da alıştım 15 gün bakımsız nasıl dayanıcam
Bende bıraktım bu sıcakta zor geldi, hasta oldum falan derken, dökülme bende de var mevsimsel olabilir, çok aşırı sıcak, normal zaten, bir yandan 10 tane sarımsağı tahta kaşıkla ezdim, üstüne zeytinyağı koyup attım kapalı dolaba bekletiyorum, şimdiden sonbahar bakımlarına hazırlık.. ayrıca bugün düz fön çektim, resim çektirmem gerekiyordu, bayağı uzamış saçım normalde dalgalı olduğu için farketmiyordum, bu boy beni havalar serinleyene kadar idare eder sonra tekrar bakımmBen 2 aydır yapmıyorum kasımda tekrar başlayacağım sığır iliği kürü ve dax dökülmen fazlalaştı çünkü ctesi düğün vardı ördürdüm saçlarımı kuaför yanlarda açılman var dedi hep röfle ve oreal yüzünden
sarımsak yağın içinde kalsa etkisi daha mı fazla olur bende mi öyle yapsam :/Bende bıraktım bu sıcakta zor geldi, hasta oldum falan derken, dökülme bende de var mevsimsel olabilir, çok aşırı sıcak, normal zaten, bir yandan 10 tane sarımsağı tahta kaşıkla ezdim, üstüne zeytinyağı koyup attım kapalı dolaba bekletiyorum, şimdiden sonbahar bakımlarına hazırlık.. ayrıca bugün düz fön çektim, resim çektirmem gerekiyordu, bayağı uzamış saçım normalde dalgalı olduğu için farketmiyordum, bu boy beni havalar serinleyene kadar idare eder sonra tekrar bakımm
Bilmem, yazmayı unutmuşum ama ben çıkarıyorum 10 gün kadar bekletip, sonuçta bozulmaya başlar bir süre sonrasarımsak yağın içinde kalsa etkisi daha mı fazla olur bende mi öyle yapsam :/
bende yazıyorum sana :) bol şans :)meraba bende saç uzatıyorum kendime konu açtım ama tek ben yazıyorum:))hepimize bol şans
ben teşekkür ederimaybuss meraba seni zaten biliyordum konuna bakmıştım çok teşekkür ediyorum
hiç denemedim onuBirşey diyeyim yapıyor Musun bilmiyorum gliserin i hiç tavsiye etmiyorum ben de forumlarda okumuştum sulandırıp sürdüm baştan yumuşacık yaptı 3-4 saat sonra kazık gibi oldu
Ben de de ise yaramıyor gliserin bir kere elime alınca zaten bir ısınmaya başlıyor nasıl bişey anlamadım. O kadar haşır neşir im yaglarla ilk defa gliserin de böyle bir ısınma hissediyorum. Bu arada gliserin ıslak saca uygulanıyor yoksa ciddi kuruma yapıyor.
Canım uzamış saçların ama az uzamış hazirandan fotona baktım 2 3 cm kadar uzama var çok stres yapıyor olmalısın.kızlar bugün keratin bakımı yaptırdım nasıl uzaması falan ?
bana neden uzamıyor gibi geliyorValla senin saçlar çok iyi uzuyo aybuss keratin bakımı yaptırmak çok iyi olmuş. Gliserin i bırakalım bence beğenmedik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?