Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Tamam o zaman :) kızlar bu şampuan için dün bir youtuber da video paylaşmış öyle dikkatimi çekti araştırdım siz de bir bakın isterseniz

Mane'n Tail Shampoo

Tamam o zaman :) kızlar bu şampuan için dün bir youtuber da video paylaşmış öyle dikkatimi çekti araştırdım siz de bir bakın isterseniz

Mane'n Tail Shampoo
bir ara cok revactaydi her yerde at kuyruğu şampuanı ama bence para dubarasi bir urun genede denemek isteyen alabilir tabi

Saçlarıma selective maske sürdüm kuruttum, yarın yıkarım. Artık etkisi daha uzun olur çünkü gratisten himalaya sülfatsız proteinli(saç kırılması ve dökülmesi için tam benlik) şampuanı aldım bakalım etkisi olacak mı, anlamam için biraz kullanmam gerekir, etkisi için ise 3-6 ay kullanmak gerekir her şampuanda böyle.

Arkadaşlar Merve Özkaynak isimli youtuberı severek takip ediyorum, bu videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
Artık telefon kablosu gibi olan tokalardan kullanıcam yıpratmıyormuş

Eklentiler

• IMG_7090.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 70
Arkadaşlar Merve Özkaynak isimli youtuberı severek takip ediyorum, bu videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
Bu görüntüdeki kızla aynı mı canım senin saçın uzunluğu?

Benim tişörtümdeki çizgilerin arası yaklaşık 2,5 cmi geçiyor ancak 2 çizgi de dahil olduğunda toplam 4 cm.
NOT: Şimdilik hedefim 10 cm uzatmak, bunun için en az 3 aya ihtiyacım var. Bu boya geldiğinde saçlarım kısa grubundan kurtulmuş olacak, orta gruba gelir artık. Bu da benim için şimdiki saçıma göre baya iyi.

Eklentiler

• IMG_7092.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar böyle bir program oluşturdum kendime, kozmik bakıma göre yağ süreceğim.
Genelde de takip ediyorum zaten.
2 ayım 30 ağustosta doluyor ve 15 günlük ara vereceğim, en az 15 eylüle kadar. Belki bu ara biraz daha uzayabilir, biraz saçlarım kendine gelsin bakımlara çok alışmış olabilirler.
15 Eylül'e kadar saçlarım 4 cm uzar diye düşünüyorum bu bakımları eksiksiz yaparsam.

Eklentiler

• IMG_7094.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 70
Canım kozmik bakımda tüm burçları mı takip ediyorsun?

Canım kozmik bakımda tüm burçları mı takip ediyorsun?
Koç aslan yay günlerinde yağ sürmeye özen gösteriyorum kesimde önemli ama ben artık kestirmediğim için kesimi takip etmiyorum en son 10 şubatta kestirmiştim

Koç aslan yay günlerinde yağ sürmeye özen gösteriyorum kesimde önemli ama ben artık kestirmediğim için kesimi takip etmiyorum en son 10 şubatta kestirmiştim
Kesim için tek bir burcu takip etmek gerekiyor diye biliyorum, yağ bakımında farketmiyor sanırım öyle mi? Her burcun gününde bakım yapılabiliyor? Öyleyse ben de o günlere ayarlayayım kendimi :)

Kesim için tek bir burcu takip etmek gerekiyor diye biliyorum, yağ bakımında farketmiyor sanırım öyle mi? Her burcun gününde bakım yapılabiliyor? Öyleyse ben de o günlere ayarlayayım kendimi :)
Aynen:) ben karışık yapıyorum koç aslan yayda ama böyle değilse bilen biris yazsın:))

kızlar iki gün sonra tatile gidiyorum, denizde falan çok yıpranıcak malum röfleli, orda saçıma ne kullanabilirim böyle denizden çıkınca hemen saçıma sürebileceğim tavsiye edeceğiniz birşeyler varmı

aybuss gibi bir zamanlar delirmiş gibi saçlarımla çok uğraşıyordum. psikolojimi çok etkiledi bu durum boyalar, kopmalar vs. yaşadım. şuan evimde yok yok durumda her şeyi denedim yine de istediğim gibi uzamıyor sanki köklerden saçları geri çekiyorlardı :taaa ki yeter artık uzamıyorsa uzamasın diyene kadar. saçları yoruyoruz bayanlar yormayın boyalarla fön düzleştirici maşalar vs. bırakın onları önce beslenmenize dikkat edin yeterli. saçlarımla kavga ettiğim dönem omuzlarımdaydı kestirmiştim sonra 3-4 kere kına yaktım ve bıraktım kınayı da sanırım 6 ay önce kına yaptım en son şuan saçlarım 10-15cm uzamıştır. takip etmeyince değişikliği siz değil başkaları farkediyor o zaman diyorsunuz aaa demek uzuyormuş diye

kesinlikle katılıyorum P pinarscorpion

Ben lüks bir kuaföre gitmiştim bana demişti ki havuza denize girmeden önce saç boy ve uçlarına vazelin sür ama denemedim, istersen saç kremi sür çünkü her yerde deniz havuz öncesi krem sürün diyolar yine de sen bilirsin

Tüm dediklerine katılıyorum çünkü bende eskisi kadar takmıyorum benimde az daha uzasın kafaya takmıycam, bi zamanlar ben baya delirmiştim şimdi valla bi topuz yapıp çıkıyorum kimse ablamıyo uzun mu kısa mı, ama kısa açınca orası ayrı

o kablolar da çıkarırken saçı yoluyor maalesef.

ben de yıpratmıyor diye almıştım. şimdi elimdekileri bile kullanmıyorum.

eğer 1 ağustostan 31 ağustosa kadar en fazla 5 kere yağ bakımı yapacaksan programın çok güzel aybuss fazlası zarar.

bir süredir çok giremiyorum maalesef. sevgiyle kal canım.

Bende seni merak ediyordum, nerelerdesin saçlarını kestirdin mi bakımlar nasıl gidiyor? Hayat nasıl umarım bi sorun yoktur. Özledim valla seni:) yıpratmayan saç tokası ne kullanabiliriz acaba:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…