Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

ilk defa saçlarının uzadığını gordum iyiye isaret devam et bakimlara canim

Canım uzamış evet fark var tabiki kestirmeye direnmelisin mutlaka.

Canım çok iyi uzamış bence, lütfen saçını kesme/kestirme artık (kozmik bakım günleri dahil)
Yok yok artık kestirme işlemi bitti, saçlarım çok uzadığı zaman uçlarından aldırkrım o da uzadığı zaman o kadar:) uzama görebilmek içn kestirmemem lazım.en son 10 şubat kozmik bakım gününde kestirmiştim

Aybuşuuum inanmıyorum mükemmel bir uzama var hemen hemen o formülü istiyorum ve gürleşmiş de
canımmm hemen formülü söylüyorum 2 en fazla 3 gündee bir ama 1 gün yapıp 1 gün yapmamak en iyisi bence, zeytinyağı, proderm gold, kabak ç yağı, nane yağı, dax, çam t esansı benmari usulü eritip karıçtırıyosun saç diplerine masajla sür ister 10 saat ister 8 istrsen 15 saat bekle ben geceden sürüp ertesi gün öğle yıkadım, geçmişi yazdıklarımı inceleyebilirsin:) gürleşme diplerim zaten gür ama uçlarımda ara makas olduşu için ince gözüküyor ama uzattı bence de:)

Teşekkürler tatlım daxtan sonra iyice farkettim ben de uzadığını ama sac sonuçta bir anda rapunzel olunmuyo ben de postiş sipariş ettim şimdi onu kullanmaya basladim

Teşekkürler tatlım daxtan sonra iyice farkettim ben de uzadığını ama sac sonuçta bir anda rapunzel olunmuyo ben de postiş sipariş ettim şimdi onu kullanmaya basladim
Valla senin saçların bana göre baya baya rapunzel maşallah diyeyim postişi nerden sipariş ettin yarım ay mı?

Valla senin saçların bana göre baya baya rapunzel maşallah diyeyim postişi nerden sipariş ettin yarım ay mı?
Evet canım yarim ay kuzenim sipariş etmişti çok hoşuma gitti ben de istettim

Evet canım yarim ay kuzenim sipariş etmişti çok hoşuma gitti ben de istettim
Nerden sipariş verdin bende kuaför suzanda gördüm bi alana bi bedava bi dalgalı bi de düz alsam mı acaba ordan ama kaliteli mi enim olamadım anlamıyorum çok çünkü saçlarım hep uzun olduğu için hiç gerek yoktu böyle şeylere

Evet canım kuaför suzandan aldım ama o bahsettigin bir alana bir bedava olan 125 tl lik değil yarim ay 75 tl idi çok kaliteliydi sentetik fakat şekillendirici kullanılabiliyor

Saçlarıma karıştırdığım yağları sürdüm(diplere zeytinyağı, dax, çam t esansı, proderm, nane yağı, kabak ç yağı, boylara zeytinyağı(pek boy olmasada:)) Ne zaman yıkarım bilmiyorum, bugün kozmik bakım gününden dolayı bakım yaptım.

Kızlar bir şampuan buldum nette. Orjinali kolayca bulunmuyormuş ve çok etkiliymiş. Sözlüklerde de okudum yorumları inanılmaz hızlı uzatıyormuş saçları. Marka ismi verilmiyor burada yalnız yazamıyorum o yüzden. İsteyenlere yazayım ismi şunu bir araştıralım netleştirelim. Ucuz da bir şampuan değil ona göre alır kullanırız

Araştıralım kuzu

biz bütün şampuan isimlerini yazıyoruz buraya onu niye yazamıyor muşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…