- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
lavantanin saca etkisi nedir bilmiyorum ama cilde cok iyi geliyor canim. isirgana yorum yapamam ama kullanip memnun kalanlar var.
Bunu görünce sormak istedim, ben de saçlarıma kına ykıyorum. Sendeki rengi çok beğendim. Acaba neler katıyorsun kınana?Merhaba hanımlar, uzun zaman sonra fotoğrafla karşınızdayımmmŞehir dışındaydım, tamı tamına 1 ay. Bu süre zarfında iki kere kına yaktım, 2-3 kere zeytinyağı sürdüm, ve maalesef 1 kere sinameki uyguladım. Ancak 2. yaktığım kınaya 3 ampul bephanten 3 ampul bemiks koydum.
Eki Görüntüle 1204640 1. kınadan sonra saçlarım
Eki Görüntüle 1204644 2. kınadan sonra saçlarım.
2. resimde güneşi yakalayamadık kızlar ancak böyle oldu
Bunu görünce sormak istedim, ben de saçlarıma kına ykıyorum. Sendeki rengi çok beğendim. Acaba neler katıyorsun kınana?
bence bunun nedeni saçını yıkaıp örünce saçın kuruma suresi uzuyor ve bu şekilde saçına nemi hapsetmiş oluyorsun uzun sure nemli kalan saçta besleniyor ve uzuyo bana mantıklı geldi yapıyorum hedefim şubat ayı
olabilir canim ama kışın o vaziyette yatmak saglik acisindan pek ic acici olmayabilir
havalar henüz sıcakken bu yönteme devam .
kışında yaglı bakıma devam işte şubat zaten hedef
yumurta sarisi ve zeytinyagi koymustum canim.
Hımmm demek ki ana saç renginden kaynaklı. Ben de zeytinyağı katıyorum da bu seferinde yumurta sarısı da katayım.
ilk koydugun resimden bu yana bayagi uzama elde etmissin cnm artik sende uzun saclilar arasndasn bnce tebriklerMerhaba hanımlar.. Geçtiğimiz ay, ayda 1 resim koyacağımı iletmiştim. Ancak hem baktım konum çok geriye gitmiş hem de yeni başlayacağım kürleri iletmek için resim koyma gereksinimi duydum. Saçlarımı önüme aldığımda göğüslerimi tam olarak kapatmış durumda. Saçlarım evet yavaş uzuyor ancak gayet sağlıklı. Kırık yok denecek durumda. Saçlarımı (perçemim hariç) kestirmeyeli 10 ay olmuş.
Yaz başından beri maalesef bakımlarımı tam olarak yapamamıştım, sinamekiye istemeden 3 ay ara vermiş oldum. Çok sık olmasa da arada sırada bakım yağlarından kullandım. Bitkisel şampuan alıp içine çamterebentin koydum. Ancak 2 hafta sonunda kokulu şampuanlar beni cazbetti ve bitkisel şampuanım banyoda baş köşede kullanılmadan duruyor.
Eylül başı itibariyle (yarın) dax supergo bakım yağına başlıyorum. Hastada bir olacak şekilde.
Haftanın diğer bir günü ise karışık bakım yağlarından veya evde bulanan yağlardan süreceğim.
Kış ayına girdiğimizde ise turp suyuna başlayacağım.
Açıkçası saçların yeni şeyler denemeyi seviyor. Rutin bir şeyi yaptığım zaman sanki saçım sönüyor onu istemiyor. Bunları dikkate alarak zaman zaman bakımları değiştireceğim. Hepimize kolay gelsin. Saçlarımın resmini az önce çektim pek belli olmasa da hiç görülmeyecek şekilde değil kızlar hepinizi öptüm.
ilk koydugun resimden bu yana bayagi uzama elde etmissin cnm artik sende uzun saclilar arasndasn bnce tebrikler
sinameki güzel kür ama nasıl uygulanabilir en kolay
canım sen sinemakiden memnun kaldın değilmi kaç ay kullandın ?Merhaba canım. Evet sinameki güzel kür, düzenli kullanmış biri olarak kefilim diyebilirim. Kür zaten gayet basit. Bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda ısıt. İlla fokur fokur olmasına gerek yok. Daha sonra içine bemiks, bephanten ve badem yağı koy ve sür. Bu kadar :)
canım sen sinemakiden memnun kaldın değilmi kaç ay kullandın ?
bende saçlarımın ucundan 4 parmak kalınlığında kestim baktım böyle olmuyor kırık saçı uzatıp çirkin görüneceğine sağlıklı uzasın içim açılsın dedim hayırlısı bakalım
merhabaa arındırmayı nasıl yapıyorsunuz acabaEvet canim kullandim yanilmiyorsam 3 ay kullandim. Ekstra yag bakimlari da yaptim tabii.
merhabaa arındırmayı nasıl yapıyorsunuz acabasaç dibim yağlı ve badem yağı koymadan oluyormu acabaa
saçlarım normalde dibi yagli ve ucları kuru canım2 veya 3 sampuanlamamda cikiyor beiom canim Zorlandigim olmadi hic. Sacin normalde de mi yagli yoksa yag bakimlari yuzunden mi boyle oluyor?
saçlarım normalde dibi yagli ve ucları kuru canımnormalde bu sekilde
sağol canım benim senin saçlarına masallah ne guzel uzamıslarAnladim canim nasil cozulur bilmiyorum ama yagli bakimlari yapmaktan kacin. Mesela turp suyunda veya havuc suyunda yag yok Onlardan yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?