Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

Bunu görünce sormak istedim, ben de saçlarıma kına ykıyorum. Sendeki rengi çok beğendim. Acaba neler katıyorsun kınana?

olabilir canim ama kışın o vaziyette yatmak saglik acisindan pek ic acici olmayabilir :)

Merhaba hanımlar.. Geçtiğimiz ay, ayda 1 resim koyacağımı iletmiştim. Ancak hem baktım konum çok geriye gitmiş hem de yeni başlayacağım kürleri iletmek için resim koyma gereksinimi duydum. Saçlarımı önüme aldığımda göğüslerimi tam olarak kapatmış durumda. Saçlarım evet yavaş uzuyor ancak gayet sağlıklı. Kırık yok denecek durumda. Saçlarımı (perçemim hariç) kestirmeyeli 10 ay olmuş.

Yaz başından beri maalesef bakımlarımı tam olarak yapamamıştım, sinamekiye istemeden 3 ay ara vermiş oldum. Çok sık olmasa da arada sırada bakım yağlarından kullandım. Bitkisel şampuan alıp içine çamterebentin koydum. Ancak 2 hafta sonunda kokulu şampuanlar beni cazbetti ve bitkisel şampuanım banyoda baş köşede kullanılmadan duruyor.

Eylül başı itibariyle (yarın) dax supergo bakım yağına başlıyorum. Hastada bir olacak şekilde.
Haftanın diğer bir günü ise karışık bakım yağlarından veya evde bulanan yağlardan süreceğim.
Kış ayına girdiğimizde ise turp suyuna başlayacağım.

Açıkçası saçların yeni şeyler denemeyi seviyor. Rutin bir şeyi yaptığım zaman sanki saçım sönüyor onu istemiyor. Bunları dikkate alarak zaman zaman bakımları değiştireceğim. Hepimize kolay gelsin. Saçlarımın resmini az önce çektim pek belli olmasa da hiç görülmeyecek şekilde değil kızlar hepinizi öptüm.

Eklentiler

• 10650534_929834940376670_1306238939_o.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 292
ilk koydugun resimden bu yana bayagi uzama elde etmissin cnm artik sende uzun saclilar arasndasn bnce tebrikler

sinameki güzel kür ama nasıl uygulanabilir en kolay

Merhaba canım. Evet sinameki güzel kür, düzenli kullanmış biri olarak kefilim diyebilirim. Kür zaten gayet basit. Bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda ısıt. İlla fokur fokur olmasına gerek yok. Daha sonra içine bemiks, bephanten ve badem yağı koy ve sür. Bu kadar :)

canım sen sinemakiden memnun kaldın değilmi kaç ay kullandın ?
bende saçlarımın ucundan 4 parmak kalınlığında kestim baktım böyle olmuyor kırık saçı uzatıp çirkin görüneceğine sağlıklı uzasın içim açılsın dedim hayırlısı bakalım

Evet canim kullandim yanilmiyorsam 3 ay kullandim. Ekstra yag bakimlari da yaptim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…