Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum :) (resimlerle anlatıyorum)

6. haftama geldim uzama konusunda pek bir faydasını göremedim ki uzamadılarda sanırım ama sağlıklı saçlara kavuştum çok şükür

kürü yaparken çok hızlı uzamadı saçlarımı güçlendirdi sanki bıraktıktan sonra daha hızlı uzadı gibi geldi. bu aralar saçım çok dökülmeye başladı ve azalıyor gibi geldiği içi yeniden küre başladım

Demek ki senin saçında ara dönemde uzama gösteriyor. 8 hafta değilde 4'er haftayla ara verirsen belki daha net sonuç olabilirsin. Sencee ???

Kızar geçen hafta aldığım turplar çok kötüydü, Mayıs ayı geliyor artık turp bulabilecek miyiz yoksa ara vermek zorunda mı kalacağımm

Kızlarr bugün kuaföre perçemimi kestirmek için gittim. Bayan, saçlarınızı nasıl kestireceksiniz diye sordu ''perçemimi ve kırıklarımı aldıracağım'' dedim. baktı ve kırık yokki en son ne zaman kestirdiniz diye sordu. Şuan Mayıs ayındayız ve ben Kasım ayında kestirmiştim. 6 ay olmuş. O an hala Mart ayındayız gibi geldi ve 3 ay önce kestirdim dedim. 3 aya göre çok iyi bakmışsınız dedi. Halbuki 3 ay değil 6 ay önce kasım ayında kestirmiştim. bakımlar sağolsun ve düzleştriciyi bırakmam büyük etken. herkese tavsiyee düzleştiriciyi kesinliklee bırakın. ilk defa bir kuaförden böyle güzel sözler duydumm çokk mutluyumnmmm

Yazdıklarının hepsini okudum ne kadar güzel saçların maşallahh tütütü
İnanılmaz sağlıklı görünüyor emeğine değmiş gerçekten :)
Çok özendim sana vaktim olduğu kadar bende deneyeceğim :)

tesekkur ederim hayatim Allah sana daha iyilerini versinn insallahh, sinamekinin 2. seans 1. kurune bu aksam basliyorim takipteee kalinnnn

Canııım turplu su ve sinamekiyi mi kullanıyorsun :) ben ikiside saçı yorar diye sadece sinameki yapıyorum ama önceden turplu su yaptım ve çok çok faydasını gördüm acaba bende mi ikisini birden yapsaam

Canııım turplu su ve sinamekiyi mi kullanıyorsun :) ben ikiside saçı yorar diye sadece sinameki yapıyorum ama önceden turplu su yaptım ve çok çok faydasını gördüm acaba bende mi ikisini birden yapsaam

tatlim sinamekiyi 2 ay kullandim, turlu suya tam basladim turp donemi bitti yoksa ikisini de yapacaktim. Sali-cumartesi gibi aralari uzun gunlerde. Ama haftada iki bakim yapmaktan cekinme sinamekiyi cuma gunu yapiyorsan argan, badem ve yumurta sarisini pazartesi yapabilirsin canim tereddut etme :)

Çok teşekkürler tatlım evde turp var kalkıyımda kaynatıyım o zaman :)

wooooowww muhteşemmmmmmmm

ben sinemaki yapmaya başladım her akşam.
Ben kaynamış suda demleyip sprey şişesine koyup saçlarıma sıkıyorum donra masaj yapıp tarıyorum, böylesi daha kolay geldi
Dün akşam yıkayamadım mesela ama bugün öyle yağlı veya pis durmuyor.
Tabi başka hiçbir şey ile karıştırmadım yapabildiğim kadar yapıcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…