Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın seyrelmesi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kazitmaya cesaret edememmm kapali oldugum halde.. benim saclarim kivircik 10 yil sürer heralde uzayip normal bi boya gelmesi.. sarimsak denedim ama o kokusu töbe gitmedi sacimdan. aylarca o kokuyu cektim..

Saç kendi yağiyla beslenir güclenirmis hergun yıkama saçını bide vitamin kullan o zaman cnm

canım benim kan düzeylerim normalken daha önce saçlarım seyreldiği için saç mezoterapisi gördüm ben saçımda saç kıran çıktı. haklısın söylediğin gibi bunlar saçları döküyor yapacağım mecburen inşallah fayda eder. şuan dökülmüş haliyle kafa derimi görmek sinirimi bozuyor yani bir dönem dediğin gibi kan değerlerim düşük olduğu için dökülüyor bazende normalken . birde zaten şuan öyle aman aman bir dökülmem yok çünkü epey döküldü zaten . kan ilaçlarımı içip beslenmeme dikkat edip saç mezoterapisi yaptırsam düzelir belki saç mezoterapisi dökülmüş ama saç kökleri canlı olan saçları çıkartıyor benim köklerim canlı mı bilinmeyeceği için tedavinin cevap verip vermeyeceği kesin değil. 10 seansı 1500 tl . 2,5 ay da 10 seans bitiyor .

Sen sabah ne yiyorsun kız bu arada? Yumurta kır tavaya hemen nolcek:)))
canım evde yumurtayı haşlıyorum ama evde kahvaltı hazırlayacak vaktim olmuyor haşlanmış yumurtayı çantama koyup işyerinde yiyorum ama bazende yemeyi unutuyorum . elimden geldiğince hergün 1-2 yumurta yemeye çalışıyorum. :)

Sen sabah ne yiyorsun kız bu arada? Yumurta kır tavaya hemen nolcek:)))
yumurtanın yanında simit poğaça börek gibi şeyler bazen evden saçdviç yapıp götürüyorum. düzenli et yesem aslında devamlı kan ilacı içmeme gerek kalmaz amaet seçiyorum ben. dışarda döner yiyemiyorum çoğu zaman adamlar yaparlarken içineyanmış et patçaları ve ne olduğunu anlamadığım birşeyler koyuyorlar bende yiyemiyorum. yine de elimden geldiğince yemeye çalışıyorum

Pahaliymis o mezaterapi.. keske verdigin paraya karsilik bari kesin sonuc alacagina emin olabilsen. kuzenimde sac kiran olmustu o acilan bölgelere deriye sarimsak sürdüydü. yada sarimsak sampuani kullandiydi emin degilim. o gecirmisti onda bu sorunu..

Saç kendi yağiyla beslenir güclenirmis hergun yıkama saçını bide vitamin kullan o zaman cnm
canım ben sçımı hergün yıkamıyorum. önceden hergün yıkardım bunun yanlış olduğunu öğrendim . çünkü hergün yıkamak saçın yağ dengesini bozuyor sabah yıkıyorsun akşamasaç yağlanıyor bunun yerine bir gün şanpuanla 1 gün suyla yıkıyorum.çok yğlıysa suyla yıkamadan önce vaktim varsa limon sürüp sonra suyla duruluyorum.

ilk saçkıran çıktığında nasıl üzülmüştüm evde hüngür hüngür ağlamıştım yazık babamda çok üzülmüştü. dr a gittik üzüntüden olmuş. benimkisi saçımın arka tarafında zaten zamanla küçüldü tamamen gitmesede pek gözüken bir yerde olmadığından buna takmıyorum ama belkide saçımı böyle etkileyen o saçkırandır bilmiyorum.

Tiroit var mı sizde ?

Çinko , B ve D vitaminlerinizi kontrol ettiniz mi ? Kan değerlerinize baktırmalısınız.

papatya saçı açıyorda güneşin altında saatlerce bekleyecekmişsin. ben zaten güneşte yanmayı sevmiyorum denize tatile giden biri için güzel bir seçenek olabilir bana pek cazip gelmedi açıkcası ama senin beyazın yokmuş yazları gündüz saçını duruladığında papatya suyuyla durulayıp dışarı çıkarsan etkili olabilir.

Ay inanirimm cok üzüldügüne.. bi kadin icin sac cok önemli. hadi erkeklerin kel olanlarina aliskinizda kadinin kellesmesi büyük problem. cok kafaya takiyoruz. sonrada bunu cok taktigimizdan stress yapiyoruz. o stressten de daha cok dökülüyor. al sana kisir döngü :)

Tiroit var mı sizde ?

Çinko , B ve D vitaminlerinizi kontrol ettiniz mi ? Kan değerlerinize baktırmalısınız.
annemle babamda vardı ama her kan tahlili yaptırdığımda dr bakıyor normal çıkıyor benimki. diğer kan tahlillerimi de yaptırıyorum en son 4 ay önce yaptırmıştım galiba. birde bugün yaptırdım sonuçlar sanırım yarın çıkmış olur . genelde b vit,demir, demir bağlama düşük çıkıyor yada sınırda. yani ilaç içip yükseltiyorum normal sonra yine düşük

sorma canım bende bundan bunaldım yani devamlı saçlarım için düzelsin diye bişeyler yapmaktan . kazıtsam daha çok rahat edicem çalışmasam kazıtırdım .

O zaman tembelliği bırakıp evde köfte yap ya da hosta dönere git:))

Saçlarınızı bir süre kendi halinde bırakmanın epey faydasını görürsünüz.Kendimden biliyorum.
Sık sık saç boyamak,saçın kendi yağ seviyesini düşürdüğü için bazen kimyasal şeylerden uzak tutmak iyi geliyor.
Ayrıca saçınızı yıkamadan önce saçınıza sirke sürüp 20 dakika kadar beklemekte yağ dengesini sağlıyor.

Bu söylediğim değerlere çinko hariç genelde söylemeden bakmıyorlar. Sonuçlarınıza bir bakın isterseniz var mı diye ?
En çok çinko saçı güzelleştiriyor.
Kansızlık yapar mı acaba saç dökülmesi?

Kazitmaya cesaret edememmm kapali oldugum halde.. benim saclarim kivircik 10 yil sürer heralde uzayip normal bi boya gelmesi.. sarimsak denedim ama o kokusu töbe gitmedi sacimdan. aylarca o kokuyu cektim..
o kadar kokmuyorki yada bana gelmiyor kokusu alıştım belkide . ben 2 günde bir sarımsak sürüyordum . akşam sürüp yatıp sabah yıkıyorum. 2 kez şampuanlayıp dene istersen

saçlarımda beyaz olmasa bırakırdım 2 hafta boyamasam işyerinde arkadaşlar diplerin çıkmış diyor . bende rahatsız oluyorum sonuçta bayanlar dikkat etmeli böyle şeylere

bugün özellikle çinko ve d vit. mevzusu geçti. bu konudan çok rahatsız olduğum için söyledim dr a. bir önceki tahlillerimde d vitaminimde eksik çıkmıştı o yüzden ona da bakacaklardı. sonuçlarım sıkınca bakıcam nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…