Görüşüyorumbir uzmana görünün derim biz ne desek boş
Ben bu şampuanı kullanmıştım yanındaki losyonda saç çıkardığını iddia ediyordu tüy şeklinde çıkarırmış. Çayı çok severim maalesef vazgeçemiyorum. Ama kan yapıcı besin tükettiğim zamanlar içmemeye çalışıyorum
denemez olur muyum doğal içinde sarımsak bekletilmiş doğal zeytin yağı sürüyordum . doğal yöntemlerle saç açılmıyor onu da denedim soğan kabuğundan boya yapmayı bile denedim. denemediğim bişey kalmamıştır heralde o yüzden çıldırma noktasına geliyorum artık
Tavsiyem keşke yapabilsem bende ama sabredemıyorum naap biliyo musun saçlarını boyamadan bir yıl doğal uzat.sabret.hatta peruk kullan istersen.sonra da dibine as a değdırtmeden doğal saöına özellikle beyazların üstüne açık sarı balyaj attırt.hem saç diplerın boyaya maruz kalmaz hem sarısın olursun hem dibin çıkınca belli olmaz hem beyazların görünmez.herkese selamlar. nereden başlasam bilmiyorum şuan öyle mutsuzumkineredeyse 8 senedir saçlarımı düzelticem diye denemediğim yöntem kalmadı neredeyse. bu duruma öyle canım sıkılıyorki. saçlarım ince telli ve seyrek. dönem dönem dökülüyor sonra ben uğraşıyorum dökülen saçlar çıksın diye çıkıyor gibi oluyor sonra yine cansızlaşıyor.saçlarımın 3/1 i beyaz boyuyorum o da ayrı bir dert. benim yüzüme açık sarı gidiyor bana yakışan o . fakat saçlarımda çok beyaz olduğu için haftada bir 2 haftada bir diplerim geliyor bembeyaz.özellikle şakaklarım komple beyaz. koyu renge boyasam kendi saçım kahverenk ama diplerim çıkınca hemen göze batıyor. 2 ay önce dedim bari kına yakayım fena da olmadı güzel bir renk oldu ama haftada bir 2 haftada bir kına yakmak gerekiyor ve sıkıldım bana sarı kadar yakışmıyor .saçımı boyarkende korka korka boyuyorum yakında kel kalıcam diye saçlarıma bitkisel yağlar sürüp öyle boyuyorum. şimdi size bugüne kadar saçlarım için yaptığım bakımları yazsam siz bunalırsınız ben öyle bunalıyorumki daha önce saçımı kazıttım gürleşsin diye şimdi de sinirimden artık yine kazıtasım geliyor ama çalışıyorum çalışmasam kazıtırım. ne yapacağımı şaşırdım bu konuda gerçekten işe yarayan birşey bilen varsa Allah rızası için paylaşsın lütfen
Aslında yapılabilir ama peruklu halimle insanları kandırıyor gibi hissederim. Peruk kullanıp bir türlü bırakamayan kişiler önermiyordu. Dediğin gibi saçlarım güçlenip kendine gelecekse olabilir geçici bir süre kullanılabilirTavsiyem keşke yapabilsem bende ama sabredemıyorum naap biliyo musun saçlarını boyamadan bir yıl doğal uzat.sabret.hatta peruk kullan istersen.sonra da dibine as a değdırtmeden doğal saöına özellikle beyazların üstüne açık sarı balyaj attırt.hem saç diplerın boyaya maruz kalmaz hem sarısın olursun hem dibin çıkınca belli olmaz hem beyazların görünmez.
Bek eyemem dersen ana saç rengine saçını boyatıp öyle de yaptırabilirsin
Cnm sarimsak ile zeytin yaginin faydasını gördün mü acaba bnmde seyrek . Bu kuru yaptım bekletiyorum faydasını gördün mudenemez olur muyum doğal içinde sarımsak bekletilmiş doğal zeytin yağı sürüyordum . doğal yöntemlerle saç açılmıyor onu da denedim soğan kabuğundan boya yapmayı bile denedim. denemediğim bişey kalmamıştır heralde o yüzden çıldırma noktasına geliyorum artık
Cnm sarimsak ile zeytin yaginin faydasını gördün mü acaba bnmde seyrek . Bu kuru yaptım bekletiyorum faydasını gördün mu
Haftada 3 -4 defa mi ?Canım fayda ediyor fakat istikrarlı olmalısın ve öyle aman aman birşey bekleme. Eğer saçlarına kimyasal uygulamazsan ve düzenli bakım yaparsan faydasını görürsün. Haftada 3-4 kez yapmalısın. Sığır iliğini de denedim sarımsaktan daha faydalı buldum fakat o da biraz çetrefilli.
Canım troidim normal bugün bazı tahlillerimin sonuçları çıktı. Kan düzeyimde ilaç kullanmamı gerektirecek kadar az değilmiş. Bende 10 gün öncesine kadar siyah kuru üzüm ceviz kayısı ve yumurta yemeye çalışıyordum. Faydasını gördüm. Pekmez kilo aldırır diye üzümü tercih ediyorum. Birde bakliyat yemeye dikkat ediyorum. Et yesem een kaliteli demir kaynağı ama güzel yiyebileceğim et bulamıyorum.Rapisa troidlerin ne durumda? Troid rahatsızlıkları acayip saç döküyor.Bende kel kalacam yakında. Saçlarını çok sık boyama. İlla boyayacağım dersen de boyanın içine yıpratmaması için saç kremi ve zeytinyağı ekle. Bir de keçiboynuzu pekmezini her sabah kahvaltıdan önce içtim (bir tatlı kaşığı) bir süre tamamen durdurmadı ama gözle görülür farkettim yani. ve her zaman ilaç yazma gereği duyan doktor bu sefer yazmadı bile kansızlığıma. ama dikkatli kullanmak lazım şekeri biraz yükseltebiliyor.
Canım amaç saç çıkarmaksa haftada 3 yapmaya çalış ama hafftada birde yapsan saçların beslenir. Birde bence taze ısırganın suyunu saça sürmek saça çok faydalı fakat tazesini bulmak zor. Aslında benim ssçım dökülmüyor yanlarım açıldı. Dün bir video izledim videoda saçınıza yağ ile bakım yaparken masajda yapın diyordu ben artık masajla beraber yağ sürücem çünkü masaj kan dolaşımını arttırıyor böylece daha iyi emilim sağlanıyorHaftada 3 -4 defa mi ?ben haftada 1 kere diye biliodum . Yani ben geceden sürcem sabah yicam haftada kaç kez yapayım sizce
Dün gece bende video izledim masaj yapmaya karar verdimBol bol masaj yapmak çok iyi geliyormuş. Hatta bir yerde okudum 1litre ılık suya 1 çorba kaşığı tuz koyup havlu ile saciniza masaj yapın diyordu. Saç deriniz kızarana kadar ya da karıncalanma hissedene kadar. Süresi sana kalmış. Masajı bırakmamak gerekirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?