Medobiotin kullandın mı? Vitamin H saç dökülmesine,seyrelmesine birebir.
Kaşlarda falan da çok etkili.
Kullandım umduğum kadar fayda görmedim. Saçlarımı parlatmıştı biraz.
3 kutu kullanmışımdır. Benimkine de e erkek tipi diyorlar. Daha önce yine böyle seyrelmişti ama o zaman stresten avuç avuç döküldü saçımda saçkıran çıkmıştı. Sonra dr bana içinde değişik bir maya çeşidi olan besin takviyesi verdi dökülme durdu ve tabi stres kaynağımdan uzaklaşmıştım. Daha sonra saç mezoterapisi yaptırdım dökülen saçkarım çıktı. 20 seans mezoterapi den sonra bıraktım mezoterapiyi. Aradan biraz zaman geçince işten ayrılmıştım saçımı kazıtıp saçıma minoxil ve spiro losyon sürdüm +haftada 2-3 gün minoxili dermaroller ile bemiks+evigen ampulle sürdüm düzenli beslenmeme dikkat ettim saçımın rengini açmadan boyadım yine saç çıktı. Şimdi minoxil kullanıyorum birde masaja başladım bakalım inşallah işe yarar.Ne kadar kullandın peki?Kaç kutu?
Faydası 1.kutunun sonlarına doğru görülmeye başlıyor,tam randıman için 3 ayda 3 kutu kadar bitirmek gerekiyor.
Geçen yıl saçlarımda aniden başlayan erkek tipi dökülme ve seyrelme için doktor çinko ile beraber bunu vermişti.
Çok memnun kaldım, bu da benim tavsiyem olsun
dipleri daha mı açık fotodan mı acaba. bende hoş bir kızıl olmuş :) tenine de yakışmışEki Görüntüle 1624501
Dün saçımdaki kınayı belki akıtır diye açıcı kullanmıştım rengini açtı rengi daha güzel oldu ama şafaklarımın derisi parlamaya başladı
Ewt canım diplerim daha açık çünkü orada kına daha az kendi saçım olduğu için rengi hemen sapsarı oldu koyulaştırmaya çalıştım bu kadar koyulaştı. Renk güzel ama bu renk açıcı ve kınayla oldu. Kınayla sadece renk koyu oluyordipleri daha mı açık fotodan mı acaba. bende hoş bir kızıl olmuş :) tenine de yakışmış
Canım birde şampuanın içine doğum kontrol hapı katıyorsun. Saçlarını yıkarken başını eğip yıkıyorsun çünkü istenmeyen tüylere de etkisi var.İnşallah canım belkide açtığım bu konu sayesinde daha fazla özen gösteririm saç bakıöıma inşallah buradaki tüm saç kardeşlerim şifa bulur
Kazıtmanın faydası olur mu? Bazıları hiç fayda etmez diyorlar da.bence peruk al, uzun süre kazıt. güçlenmesi için. saçının önünü kazıtmayıp peruğun önünden çıkartırsan peruk belli bile olmuyor. tek bir kazıtmayla güçlenmez saç
Canım ben doğum kontrol hapıyşa losyon yaptım etkisini anlamadım.Canım birde şampuanın içine doğum kontrol hapı katıyorsun. Saçlarını yıkarken başını eğip yıkıyorsun çünkü istenmeyen tüylere de etkisi var.
canım beslenmem düzgün değil ama bende hep b12 eksikliği ve kansızlık oluyor devamlı kan yapan besinler tüketmem gerekiyor. bizim ev bekar evi gibi. bir düzen yok düzenli yemek olmuyor çoğu zaman dışarıda yiyoruz. sürekli kan yapıcı ilaç içmekten gına geldi periyodik olarak kan tahlili yaptırmaktan bunaldım. 1 sene içinde 4 kez falan kanımı ölçtürüyorum. kan hapı içince şişkinlik oluyor ve yeteri kadar yükseltmiyor. geçenlerde dengeli beslenmeye karar verdim. siyah kuru üzümle beraber kuruyemiş, yumurta yemeye çalıştım hergün ama düzenli olmuyor. bugün hastaneye gittim yine yaptırdım tahlillerimi yarın sonuçları çıkacak. eminim yine kanım az yine ilaç sıkıldım bunlarla uğraşmaktan artık
Geçmiş olsun canım sebaroik ne oluyor egzama mı? Eğer öyleyse belki yardımcı olabilirim
Seboraik dermatit egzama gibi birşey deri aşırı kaşınıyor kaşıyınca sulanıp yara oluyor ve pul pul dökülüyorGeçmiş olsun canım sebaroik ne oluyor egzama mı? Eğer öyleyse belki yardımcı olabilirim
Benim yüzümde çıkmıştı egzama coresatin sarı merhem ile düzeldi. Seninde dediğin gibi iyileşmedi ama görüntüde egzama yok gibi derinin altına atıyor tavsiye ederim. Benimki bu kremle geçti burada baika arkadaşta kullandı ona da iyi geldi içinde kortizon da yok.Seboraik dermatit egzama gibi birşey deri aşırı kaşınıyor kaşıyınca sulanıp yara oluyor ve pul pul dökülüyor
İlaç kullanınca geçen bir şey değil sadece hafifliyor.su ana kadar internette de okudum en iyi gelen vichy dersos şampuan ondan kullanıyorum inanılmaz rahatlatıyor
Canım ben sigara kullanmıyorum kırılma olmuyor çünkü bende yağlı bakım yapıyorum.Benim de saclarım senin gibi oldu, özellikle sigara dan sonra eminim sacların kopuyordurda uçlara dogru seyreliyordur. Ben bir aydır saçlarımı her gün özellikle uçlarını yagliyorum, islakken taramiyorum, soğuğa yakın suyla yıkıyorum, mutlaka iki uc gune bir sac maskesi yapıyorum, ayrıca fonun ısısını minimuma düşürüyorum. Ilk defa saclarım bu ay kırılmadan ayni seviyeye geldi. Sigara içiyorsan da damarlardan yeterli beslenme gerçekleşemiyor malesef.
Hastaneye gidiyorum canımHastaneye gitseniz? Cildiye mi bakar dermatolog mu bilmem ama bu sorun hep varsa doktora görünmenizde fayda var. Belki bir vitamininiz eksiktir, bir hormon eksikliğiniz vardır? Doktora görünmenizde fayda var :)
Bu peruk fikri kafamı kurcalıyor düşünüyorum kararsızımbence peruk al, uzun süre kazıt. güçlenmesi için. saçının önünü kazıtmayıp peruğun önünden çıkartırsan peruk belli bile olmuyor. tek bir kazıtmayla güçlenmez saç
Ben düzenli aralıklarla doktora gidiyorum canım saç konusunda şanssız biriyim malesefTatlım aynı dertten muzdaribim. Yaldır yaldır saçlarım vardı, artık alnımın üstü açılmış resmen dün iyice gözüme çarptı akşama kadar ağladım sinirden. Randevu aldım pazartesi günü gideceğim dermatoloğa çünkü kullanmadığım şey kalmadı. Kesin bir şey eksik yani eminim.
Bu aralar dökülmekle beraber tüvermeye, saçma sapan böyle matlaşmaya dolaşmaya başladılar. Bonacure mucize yağlar serisini aldım (argan), dökülme dışında diğer problemler halloldu şimdilik. Ama kafamda 2 parmak saç var ya toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyor. Çok moralim bozuk çok.
Bakalım doktor herhangi bir şey söylemezse şu kürlerden falan alıcam. Her gün kırarım kafada bir ampul bakarım keyfime.
Ben bir dönem kullandım canım. Bir kutu doğum kontrol hapını ezip şampuanımın içine koydum. 24 saat beklettim. Kullanmaya başladım. Saçlarımı güçlendirdi dökülme durdu. Birde minik tüyler çıkmıştı.Canım ben doğum kontrol hapıyşa losyon yaptım etkisini anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?