Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımm çok dökülüyorr :((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

deniz_6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
245
14
118
35
İstanbul
biçok konu var bununla ilgili ama bide bben sormak istedim gerçekten çok moralim bozuk birkaç gündür saçlarım çok dökülüyor avucum saçla doldu alnımda açılmaya başladı sanki en kısa zamanda doktora gidicem tabi ama doğal olarak neler yapabilirim lütfen :((

Dogal yapilan yontemlerle ilgili hala bir kisim doktor zarari yok derken, bir kismi da kesinlikle karsi...
Riske atmamak icin uzak durmak lazim, zaten belli ki hassaslar, bilmediginiz bir uygulama daha da caninizi sikabilir...
Burada cevap beklemek yerine, sizin de dediginiz gibi en mantikli olan doktora gitmek...
Gecmis olsun...

yorumunuz için teşekkürler ben korktum açıkcası hani bi hastalık mı var diye yada bu ara sınav stresi falan yaşıyorum ondan mı bilemedim :(

benimde aynen öyle duşun giderini tıkıyor tek yıkamada bende okuduklarım sonucunda biotin kullanmaya karar verdim ki genelde doktorlar bunu tavsiye ediyor ama iyisimi sen git doktora bizide aydınlatırsın hem

ben 2 yıl önce gittim minoxil diye bi sprey verdi ama evet gidiyim ben yazarım sizede inşallah kötü bişey çıkmaz

Gecmis olsun oncelikle bende zamaninda sac dokulmesinden sikayetciydim.bitkisel sampuan kullandim doktora gittim onun verdigi vitaminleri kullandim hicbiri ise yaramadi malesef.tabi oncelikle doktora gidin kansizlik demir eksikligi olabilir.streste cok onemli benim strese bagliydi birazda.stres azalinca saclarimda kendine geldi.yaptigim birkac sey aktarda karisim yaglar satiliyor badem,ceviz,hint yagi vs.sonra elma sirkesi banyoda durulama suyuna koyup saclarina dokuyorsun.yaptigim baska birsey yok ama ise yaradi bende.tabi kotu aliskanliklardan uzak durup,bol bol meyve sebze yemekte gerekir.umarim halledersin sorununu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X