Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarr

Saçlarımı boyadım ve sürekli gittiğim kuaför saçlarımı yaktı.Açıcıdan dolayı saçlarım koptu ve şuan berbat haldeler.Toparlansın dşye zeytinyağı falan sürüyorum ama bu tek başına yeterli değil sanırım.

Şuanda baktığımda saçlarım ölü gibi cok cansız.Kalın telliydi biraz araştırma yaptım kerastase çiment seri maske varmış. Kullanan var mı aranızda yardımcı olur musunuz.

Saçlarmın bu hali beni çok mutsuz ediyor bu ürünleri güvenle alabileceğim bir site var mıdır ?

Teşekkürler şimdiden

her saçla ilgili konuya yazıyorum
mutlaka deneyin
yarım avokado
1 tatlı kaşığı himdistan cevizi yağı
1 yumurta sarısı
2 bıldırcın yumurtası
ve gerisi bulabildiğin kadar yağlar
susam zeytinyağı jojoba hibt menekşe badem vs vs
bunları mikserde püre yap saçına sür, strec yada bone sar 4 saat kadar bekle durula
haftada 1 yap
- 1 tutsm lavantayı 2 su bardağı suda 5 dk az ateşte kaynat 10 dk demlensin süz soğuyunca saçına fısfısla ne zaman yıkamak istersen yıka
- şampuanına 1 kapak çam terebentin yağı kat

Hiç bir yağ,bakım kür fayda etmez sadece kısa süreli işe yarar.diplerine faydalı olur lakin yanmış kısımları yine dolaşır yine lastik gibi olur tek care, keratin yükleme.en iysi davines keratin.Yalınız saca masajla sürülmeli ve kuruyuncaya kadar beklemeli..eskisi gibi asla olmaz ama dolaşmaz kırılmaz en azından

kuru kıvırcık mısır püskülü gibi olan saçlarım bunlarla 3 ayda kendine geldi, başkasını bilemem en azından bizzat ben denedim ve oldu

Gizyy canim kes gitsin. Saclarin canlanir, sıklasir, kendini toparlar. Kökü sende nasilsa uzar. Hem kisa sac moda kes gitsin

Bir de yoğurt ve süt bakımı var bana yaptılar epey yumuşattı yanan saçlarımı. Ben de bu ay kuaför gazabı yaşadım ve saçlarım yandı üstelik bob kesim benim saçlarım yani daha da kısaltamam ara makas ile kopan saçları aldırıp bakım ürünleri kullanarak bekliyorum.

Dipten iki parmak uzak olucak şekilde boyandı saçlarımda uzundu ya çok üzücü olucak bu kesim işlemi
Ben bugüne kadar hangi. Kuaför e gittiysem açıcı sürer sürmez saçımın rengi açıldı bu sefer gittiğim yer 40 dk beklemek zorunda kalacak kadar düşük kullandı ve saclarımda en ufak yıpranma olmadı. O yüzden önce den konuşmak gerekiyor böyle şeyleri.

Malesef yapılacak pek bişey yok yanan saça

eger sac ucları ıslakken kopacak kıvamdaysa onları kurtaramıyorsunuz az az uclardan kendiniz kesin benimde bir seferinde feci sekilde yandı hatta tararken kopuyordu saclar ben yavas yavas keserek duzelttim saclarımı ölmüs sacı keserek kurtulabilirsiniz ancak

Dipten iki parmak uzak olucak şekilde boyandı saçlarımda uzundu ya çok üzücü olucak bu kesim işlemi
Biraz uzat sonra mecbur kestr çünkü gitgide eline gelmeye başlar üzüldüm doğrusu

Ya anlamiyorum, bu insanlar nasil isinin uzmani ki? Hangi urunun saca ne yapacagini bilmiyorlar mi?
Bir yaptirimi oluyor mu boyle seylerin?

Zaten ben şok olmuş şekilde kaldım.Düşünün saçım ıslakkken elimi saçıma bir attım iki tutam saç elime geldi.Kıyamet kopardım ama dönüşü olmayan birşey

Islakken aşırı cansız zeytinyağ sürerek çok azda olsa toparladı gibi en azından taraga gelmiyor kopmuyor ama dediğinşz gibi az az kesmekten başka yolu yok.

Gizyy canim kes gitsin. Saclarin canlanir, sıklasir, kendini toparlar. Kökü sende nasilsa uzar. Hem kisa sac moda kes gitsin

Bana hiç kısa saç yakısmıyor ki canım belime kadar olan saçlar gitti kabullenmem biraz zor olcak ama dediğin gibi kesmekten başka çare yok sanırım bir umut şu maske işe yarar sanıyordum

Sürekli gittigim yerdi aslında sadece yeni sistem getirmişler kişi başı nekadar saç yaparlarsa okadar ücret alıyorlar galiba o şekilde umursamadı

Bana hiç kısa saç yakısmıyor ki canım belime kadar olan saçlar gitti kabullenmem biraz zor olcak ama dediğin gibi kesmekten başka çare yok sanırım bir umut şu maske işe yarar sanıyordum
Yanmis saça hicbir islem ise yaramaz. En iyisi yandigi yerden itibaren kesmek. Gecmis olsun.

Canım umarım seninde saçların çabucak düzelir banada bu maskeleri kullanan biri önerdi bir umut son çare alıcam bunda da olmazsa kestircek işe yararsa kesinllikle sanada söylerim bu saç durumu çok üzücü ya

Bunlardan hemen ilkini bugün yapim çok teşekkürler umarım faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…