Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

Zaten yapılan işlem sonucu saç keratini kaybediyor ve kopuyor, bu işlemle kaybedilen keratin geri yükleniyor.
Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Umarım memnun kalırsınız

Zaten yapılan işlem sonucu saç keratini kaybediyor ve kopuyor, bu işlemle kaybedilen keratin geri yükleniyor.
Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Umarım memnun kalırsınız

Tabiki sonucu sizinle paylaşıcam zaten duruma bakıp birşeyler daha önericem dedi konuştuğum kişi bakalım neler olucak

Uzadikca saclarinizdan 3 cm kestirin her ay bunu yaparsaniz iyi olur benimkilerde lastik gibi olmustu. Boyle toparladim.

Uzadikca saclarinizdan 3 cm kestirin her ay bunu yaparsaniz iyi olur benimkilerde lastik gibi olmustu. Boyle toparladim.

Zaten uçlar incecik kaldı uclardan kestirmek zorunda kalıcam kesme fikrine ısınmaya çalışıyorum

çimanto serisi gibi pahalı her ürünü denedim ben saçlarım yandığında yıllar önce sadece günü kurtarıyor asla be asla onarılmıyor tek çaresi az az kestirerek kurtulmak

Zaten uçlar incecik kaldı uclardan kestirmek zorunda kalıcam kesme fikrine ısınmaya çalışıyorum
Sac uzatma maskeleri yaparsaniz saclariniza uzadigi kadar her ay kestirirseniz bence daha iyi olur cunku benimde saclarim belime kadardi. Anca oyle toparlayabildim sunada gene belimde saclarim cunku birden kestirince sacta kusuyo bir yerden sonra yavas yavas kesirseniz hem sizde strese girmezsiniz.

çimanto serisi gibi pahalı her ürünü denedim ben saçlarım yandığında yıllar önce sadece günü kurtarıyor asla be asla onarılmıyor tek çaresi az az kestirerek kurtulmak

Bende bayağı övgüyle bahsetmişler bloglarda almak üzereyken burdan konu açıp vazgeçtim.Bir kuaförle görüşüp keratin bakımı yapıp yavaş yavaş kesmeye başlıcam ne zaman kurtulursam artık

Ay ne güzel moral oldu bana inan. Bende çok stres yaptım birden kestirirsem kabullenemem zaten senin saçın maşallah çok güzel toparlamıi darısı bana

Ay ne güzel moral oldu bana inan. Bende çok stres yaptım birden kestirirsem kabullenemem zaten senin saçın maşallah çok güzel toparlamıi darısı bana

İnsallah canim, bende olsam bende kabullenemezdim birde benimki dipten itibaren yanmisti uclari lastik gibi uzuyordu 1 seneyede toparlandi iste.

ben 4 kere 15 günde bir davines keratin bakımıda yaptırdım onun etkisi de 2 gün sürüyor boşa paranızı vermeyin sacınızı çok az kestirin ve uzayana kadar da günü kurtaran ürünler kullanın ben tony guy saç serumu redist keratin serumu ve aktardan aldığım ucuz bir saç bakım yağı vardı adını hatırlayamadım haftada 2 kerede onu yaptım öyle öyle uzadıkçada az az kestirdim kurtuldum yanık saçtan .Hızlı uzaması içinde dax supergro hındıstan cevızı yağı aldım watsons tan çok fadasını gördüm tavsiye ederim bir de market şampuanı kullanmayın yanık saça daha kaliteli ürünler alın saç kremi yerinede saç maskesi kullanın

İnsallah canim, bende olsam bende kabullenemezdim birde benimki dipten itibaren yanmisti uclari lastik gibi uzuyordu 1 seneyede toparlandi iste.

Yaaaa inan bana nasıl moral oldu yazdığın bende dediğin gibi az az kestirerek toparlarım arada bakımlar falan olduğu kadar çok teşekkürlerr

Aynisi basima geldi ustelik cok meshur ve pahali bir kuafor saclarimi yakti. Dogal kurlerden keratin yuklemesine kadar denemedigim yontem kalmadi hepsi anlik duzeltti ama bikac yikamadan sonra saclarim yine koyun yünü kivamina geldi. Once koyu renge boyadim cunku koyu renk yipranmisligi daha az belli ediyor. Kestire kestire kurtuldum.

Çok teşekkür ederim bilgi için ben market şampuani kullanıyorum hala ondan da kurtulim ozaman dax ı duydum ama çabuk arınmıyormuş saçtan ondan kararsız kaldım ama uzamasına etkiliyse alırım kullanırım

Zaten o yanmış halini görünce insan çok üzülüyor ya bende artık her ay düzenli kestircem yavaş yavaş kurtulurum artık Bu renk için saçlarım yandı biraz kullanim bari

Bence o kisimlari direk kestir yanik sac sonucta ne kadar guzeltebilirsin ki? Meryem uzerli bile yakmislar saclarini boyarken kestirdi kadin. Keatir sonra guzel bi sampuan al oyle pahali urunler kullanmana da gerek yok sampuaninin icine bepanten evin ve bemiks ampullerden kir ikiser tane sonra bi de bi kapak cam terabentin benim dokulmem durdu valla bunlarla bi de smdi restoreks sampuan aldim onu kullaniyorum super valla bayildim uzatiyo da saclarimi cok sukur dokulmemden kurtuldum. Kestircen baska caresi yok maalesef .
Ben de kut yaptim cok depresyondaydim ama smdi biraz uzadi ve cok begeniyorum ayri bi havasi var kut sacin bi de onlerin ayni boydaysa eger kahkulun falan yoksa daha cok yakisir hepsini ayni boyda kestir hani selin sekerci nin simdiki saclari var ya uzun kut hem modern duruyo hem de saglikli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…