- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Çok teşekkür ederim şimdi bir baktım da istanbulda bu işlemlerde başırılı olan belli kuaförler var birini aradım fiyat aldım sizin söylediğinize yakın bir fiyat verdi özel kürler var dedi bu hafta görüşmeye gidicem
Zaten yapılan işlem sonucu saç keratini kaybediyor ve kopuyor, bu işlemle kaybedilen keratin geri yükleniyor.Çok teşekkür ederim şimdi bir baktım da istanbulda bu işlemlerde başırılı olan belli kuaförler var birini aradım fiyat aldım sizin söylediğinize yakın bir fiyat verdi özel kürler var dedi bu hafta görüşmeye gidicem
Bı oncekı mesajımda uyenın verdı cevabı alıntıladom yazmıs durumunu ve sampuanın adıno canım :)
Çok teşekkür ederim uğraştırdım senide süpersin hemen okumaya başlıyorum
Zaten yapılan işlem sonucu saç keratini kaybediyor ve kopuyor, bu işlemle kaybedilen keratin geri yükleniyor.
Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Umarım memnun kalırsınız
en mantıklısı kestirmek . yine de sen bilirsin
Uzadikca saclarinizdan 3 cm kestirin her ay bunu yaparsaniz iyi olur benimkilerde lastik gibi olmustu. Boyle toparladim.
Sac uzatma maskeleri yaparsaniz saclariniza uzadigi kadar her ay kestirirseniz bence daha iyi olur cunku benimde saclarim belime kadardi. Anca oyle toparlayabildim sunada gene belimde saclarimZaten uçlar incecik kaldı uclardan kestirmek zorunda kalıcam kesme fikrine ısınmaya çalışıyorum
çimanto serisi gibi pahalı her ürünü denedim ben saçlarım yandığında yıllar önce sadece günü kurtarıyor asla be asla onarılmıyor tek çaresi az az kestirerek kurtulmak
Sac uzatma maskeleri yaparsaniz saclariniza uzadigi kadar her ay kestirirseniz bence daha iyi olur cunku benimde saclarim belime kadardi. Anca oyle toparlayabildim sunada gene belimde saclarimcunku birden kestirince sacta kusuyo bir yerden sonra yavas yavas kesirseniz hem sizde strese girmezsiniz.
Ay ne güzel moral oldu bana inan. Bende çok stres yaptım birden kestirirsem kabullenemem zaten senin saçın maşallah çok güzel toparlamıi darısı bana
ben 4 kere 15 günde bir davines keratin bakımıda yaptırdım onun etkisi de 2 gün sürüyor boşa paranızı vermeyin sacınızı çok az kestirin ve uzayana kadar da günü kurtaran ürünler kullanın ben tony guy saç serumu redist keratin serumu ve aktardan aldığım ucuz bir saç bakım yağı vardı adını hatırlayamadım haftada 2 kerede onu yaptım öyle öyle uzadıkçada az az kestirdim kurtuldum yanık saçtan .Hızlı uzaması içinde dax supergro hındıstan cevızı yağı aldım watsons tan çok fadasını gördüm tavsiye ederim bir de market şampuanı kullanmayın yanık saça daha kaliteli ürünler alın saç kremi yerinede saç maskesi kullanınBende bayağı övgüyle bahsetmişler bloglarda almak üzereyken burdan konu açıp vazgeçtim.Bir kuaförle görüşüp keratin bakımı yapıp yavaş yavaş kesmeye başlıcam ne zaman kurtulursam artık
İnsallah canim, bende olsam bende kabullenemezdim birde benimki dipten itibaren yanmisti uclari lastik gibi uzuyordu 1 seneyede toparlandi iste.
ben 4 kere 15 günde bir davines keratin bakımıda yaptırdım onun etkisi de 2 gün sürüyor boşa paranızı vermeyin sacınızı çok az kestirin ve uzayana kadar da günü kurtaran ürünler kullanın ben tony guy saç serumu redist keratin serumu ve aktardan aldığım ucuz bir saç bakım yağı vardı adını hatırlayamadım haftada 2 kerede onu yaptım öyle öyle uzadıkçada az az kestirdim kurtuldum yanık saçtan .Hızlı uzaması içinde dax supergro hındıstan cevızı yağı aldım watsons tan çok fadasını gördüm tavsiye ederim bir de market şampuanı kullanmayın yanık saça daha kaliteli ürünler alın saç kremi yerinede saç maskesi kullanın
Aynisi basima geldi ustelik cok meshur ve pahali bir kuafor saclarimi yakti. Dogal kurlerden keratin yuklemesine kadar denemedigim yontem kalmadi hepsi anlik duzeltti ama bikac yikamadan sonra saclarim yine koyun yünü kivamina geldi. Once koyu renge boyadim cunku koyu renk yipranmisligi daha az belli ediyor. Kestire kestire kurtuldum.
Para falan vermeseydin bari. Bide bunun üstüneSürekli gittigim yerdi aslında sadece yeni sistem getirmişler kişi başı nekadar saç yaparlarsa okadar ücret alıyorlar galiba o şekilde umursamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?