Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

kuru kıvırcık mısır püskülü gibi olan saçlarım bunlarla 3 ayda kendine geldi, başkasını bilemem en azından bizzat ben denedim ve oldu

Denemekte fayda var ben yinede bunları da denerim canım çok teşekkürler

Bunu kuaförde mi yaptırıyorsun yoksa evde uygulanan cinsten bir bakım mı canım

Yanmis saclara artik ne yaparsan yap tekrar dirilmez ölü onlar artik anca yaptiklarin yeni cikicak olanlara etki yapar. Bence kisacik olsa bile kestir saclarini ve uzamasini bekle.

Aman sende ne gerek var, tekrar tekrar kestirme parasi mi oduycen. Kes gitsin. Sanki ölüm var ucunda.

Artık kuaföre adım atmam galiba evde kendim keserim yada kardeşimden destek alırım bu pskoloji berbatmış ya en önemli şey saçmış kendimi çok çirkin hissediyorum bu halde ama dediğin gibi kısaltarak alışırım kısa saça ders oldu

Keratin yüklemesi yaptırın, kaliteli ürün kullanılırsa eskisi gibi olur saçlarınız.
Bir de güvenilir ve isim yapmış kuaför tercih edin.
50liraya keratin yüklemesi yapanlar var, bu adamların saçı yakmasına da şaşırmam.
500-600 gibi bir rakamdan başlıyor yüklemeler. Bilginize.
Geçmiş olsun

Maske faln bölümde saçın toparlaması için kesmen lazım. He bide o kuaföre dava AC

Artık zaten fiyatlara bile bakmıyorum yeterli düzelsin o şekilde toparlar mı yani keratini hemen araştırım

Ay dun gece taaa gecmışten bı sey okumuştum sacları aynı senınkı gıbı yanmış bırısıde bi sampun tavsıye etmıs eczanede satılan syledgne gre bı haftada tparlamış bı bak ıstersen sac bakım topiklerıne

Saç bakım kısmında sanırım hemen bakim yeterki düzelsin ya çook teşekkür ederin canım

Artık zaten fiyatlara bile bakmıyorum yeterli düzelsin o şekilde toparlar mı yani keratini hemen araştırım
Dediğim gibi kaliteli bir ürün ve bilinçli bir uygulama yapılırsa toparlar eminim,
Yapılan uygulamaları gördüm çok iyi sonuçlar var. Bulunduğunuz şehirde çok iyi araştırın salon seçimine dikkat edin.

Oda onlarin yuzssuzlugu .ilk yaptiktan sonra bi fotograf cektiysen kotu şekliyle bence hakkını aramalisin. Ne biliyim en azından git parani al ve kestir saçını para vermeden.

Çok teşekkür ederim şimdi bir baktım da istanbulda bu işlemlerde başırılı olan belli kuaförler var birini aradım fiyat aldım sizin söylediğinize yakın bir fiyat verdi özel kürler var dedi bu hafta görüşmeye gidicem

Al canım buldum

Oda onlarin yuzssuzlugu .ilk yaptiktan sonra bi fotograf cektiysen kotu şekliyle bence hakkını aramalisin. Ne biliyim en azından git parani al ve kestir saçını para vermeden.

Haklısınız zaten özellikle kartla ödedim fişi elimde olsun diye resim çekim ve onlara dava acacagımı söylicem birdaha bunu kimseye yapmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…