- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
bence bunda bırsey yok.saç açık hoşlanıyor demek.ama çok tabı kıbar bırı değil bıraz patavatsız dıyebılırız.içi dısı bır bırı oarkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
ıttı benı acıkcası, sıze boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
tskler..
aynen sankı eve gıdelım demısCok abartilmis ya.
aynen oyle boyler patavatsız bırı ıle yapamayacagımı anladım :) zaten ılk bır kısıye ısınırken cesıtlı seylerı gozden gecırmem ve oyle baslamam gerekıyor, bu dangozlugu benı ıyıce ıttı acıkcası, cık olmaz bu ıs kannatıne vardım ben..bence bunda bırsey yok.saç açık hoşlanıyor demek.ama çok tabı kıbar bırı değil bıraz patavatsız dıyebılırız.içi dısı bır bırı o
Yanı zevkıne baglı:)aynen oyle boyler patavatsız bırı ıle yapamayacagımı anladım :) zaten ılk bır kısıye ısınırken cesıtlı seylerı gozden gecırmem ve oyle baslamam gerekıyor, bu dangozlugu benı ıyıce ıttı acıkcası, cık olmaz bu ıs kannatıne vardım ben..
er kişiye de demek lazım kafana boxer geçir de öyle gelRomantik komedi filmlerini baya izlemis
Er kisisi
bana da cok acayip gelmedıNe var bunda ? Çok normal bi istek .
neden itti ki sizi bende sizi anlamadım ,,,arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
tskler..
adam direk fanteziye girmiş derim..arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
tskler..
topladım saclarımı oyle gıttım gorusmeye, lafını bıle acmadı.. benı kabul eden boyle kabul etsın efendım...Son durum nedir saclar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?