- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Laf sokma değil, o bir tespit gözlem. Olaya anlam yüklenmiş mi yüklenmiş. Başka toplumlarda gördüm mü görmedim. Ayrıca kendimi seviyorum,başkalarına göre değil kendime göre kendim için yaşıyorum. Beğenmediğiniz yorumları yermek için ajitasyon yapmayın. Eleştiriye de bu kadar kapalı olmayın. Eleştiri iyidir, insanı geliştirir.Normal bir şekilde konuya cevap vermek varken yine Türk kadını kadınlar tarafından eleştirilmiş, laf sokulmuş, bravo. İşe önce kendimizi sevip de başkalarına göre değil kendimize göre, kendimiz için yaşamaktan başlasak daha mutlu bir toplum olurduk diye düşünüyorum.
Yermenin adı ne zamandan beri tespit, gözlem olduysa artık... Düşünceleri yermeden söylemek çok mu zor, ifade eder geçersin bu kadar basit, ille de laf sokulacak kendi gibi düşünmeyenlere. Tamam arada ben de kızıyorum hemcinslerime ama böyle bir konuda bile laf sokma çabasıyla hangi ego tatmin edilmeye çalışılıyor diye düşünüyor insan. Halbuki olay sadece saygı duymaktan ibaret, bunu anladığımız gün daha iyi olacak bence her şey.Laf sokma değil, o bir tespit gözlem. Olaya anlam yüklenmiş mi yüklenmiş. Başka toplumlarda gördüm mü görmedim. Ayrıca kendimi seviyorum,başkalarına göre değil kendime göre kendim için yaşıyorum. Beğenmediğiniz yorumları yermek için ajitasyon yapmayın. Eleştiriye de bu kadar kapalı olmayın. Eleştiri iyidir, insanı geliştirir.
Sizinki de bir şey mi? Arkadaşım Boşandıktan bir müddet sonra arkadaşlar vasıtasıyla biriyle tanıştırıldı. Daha kahve içerken Ada'm "ne Zaman yatıcaz?" Diye sormuş, arkadaşım da "bari kahveleri bitirseydik" demiş. Tabi kahvesini bitirmeden kalkmış masadan. Hödük çok piyasada.
Aklıma geldi de ilk buluşmamızda eşim saçımı kendi açmıştı böyle daha güzel diye. Tokama da el koymuştu. İyi ki klasik türk kadını kafasında değilmişim de mis gibi adamı kaçırmamışım
''Bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' nıye sordun dedım, merak dedı.
Size boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti.
Desenize boşuna yazdık o kadar. 'Dediğim dedik' birisiniz demek. Ne diyelim, siz bilirsiniz.Ay valla gayet de sacimi toplayarak gittim yine, ilk bulusmada da sacimi at kuyrugu toplamistim yine ayni sekilde gittim, benim sevgilim degilken boyle muhabbetlere giremez kimse o kadar
E Bismillah hemen nerden çıktı bu ?.arkadas vasıtası ıle bırıyle gorustum gecen gun, ılk gorusme olarak fena degıldı, tamamen genel konulardan konustuk ıyıydı sorunsuz gecti. numaralarımızı aldık ve mesajlasmaya basladık ıste, standart her sey. bu aksam yıne gorusucez bana ''bu aksam saclarını dagınık bırak, toplama dedı'' honk dıye kaldım. henuz sevgılı degılız bısey degılız bu neyın samımıyetı? sacma geldı.. nıye sordun dedım, merak dedı.. ben de bısey yazmadım.
ıttı benı acıkcası, sıze boyle mesaj yazan bırı hakkında ne dusunursunuz?
tskler..
Bence size ilgisi var...bi gözlemleyin bakalımBizim milletin kadını kadar her şeye bu kadar anlam yükleyen görmedim gerçekten. Yok öyle fantazi kurmuş, yok ilk günden değiştirmeye çalışmış. Fazla zorlama geliyor bana bu yorumlar. Kasmayin bu kadar, rahat olun azıcık. Anı yaşayın. Bir yanlışı olursa sutlarsiniz zaten. Benim iş arkadaşım, sıradan bir arkadaş bak flört sevgili vs değil, saçların toplayinca daha güzel oluyor hep topla diyor. Hiç kötü düşünmedim şimdiye kadar. Yoksa...
ne dusundugunuzu merak ettım, danısmak ıstedım.. elbette son karar benım..:)Desenize boşuna yazdık o kadar. 'Dediğim dedik' birisiniz demek. Ne diyelim, siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?