- 15 Ekim 2015
- 3
- 3
- 1
- 32
Kizlar merhaba.saclrm dalgali.ilk okuldyken belime kadardi.bi ara kisa saca heweslenp makasla kestm o guzelm upuzuzn saclrmi.nsl kiydm blmyrm.snra lisedeyken saclarimi siyaha boyamistim.sonra karamel rengine heves ettim.kuafore gitmek yerine evde kendim actim sacimi( hangi cesaretle artk blmyrm).tabi ilk acma isleminde basarisiz oldum bi tarafi acildi bi tarafi acilmadi tuhaf bi sey oldu.ertesi gunu yine acici alip sacimi actim karamele boyadm.banyodan her ciktgmda saclrm tiftik tiftik oluodu lastik gibi sünüyodu.saclar bildigin yandi yani.bi de ayda bir dip boyasi geliordu baktim baş edemiyrm dip boyasiyla gttim siyaha boyattm sacimi tekrar.2 yil boyunca siyah kullndm fakat ben hala sacimi kestirmemekle inatciydim.sacimi kestrmk yerine kendi haline biraktm duzelir diye.ama aradan iki yil gecmesine ragmen inanin o açıçınin değdigi yerler hala yipranms ve sert duruyor.bi de surekli maşa duzlestrcden acayp yiprandi.ve saclrm bildm bileli hep ayni boyda hic uzamadi.bi kac hun once dusundm ki saclrmi kestrmk icn cok gec kalmisim hmen kuafore gdip saclrmi kisa küt kestrdm yipranms saclrdan kurtuldm.ve artk saclrmi maşa duzlestrci boyadan uzak tutacgm.saclrmi belime kdr uzatmk istyrm.saclri upuzun beline kdr kizlri gordukce içim gdiyor.ve aciciyla yanan saclr kürle kremlee flan eski haline gelmz.tek cozum kestrmk.bn bnu cok gec fark ettm.insllh uzun saclrm olr bi gun bnm de.