tamam canım haftaya son kürümü yapıcam o zaman eklemeyi düşünüyorum zatenfotoğraf eklermisin canım?
yumurta iyidir canım özellikle turp yada havuç küründe kullanılıyor yine uzama için bu kürlersinamekinin içine yumurta sarısı da katsam nasıl olur acaba çok mu allak bullak olur protein varya bide biyerde yumurtanın saça çok zararlı olduğu da yazıyodu yararlı diyenler de var yumurtalı maske yapan var mıı hiçç
meraba kızlar forumu sürekli takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım :) bende sinameki kürünü uyguluyorum ve çok memnunum. dün de yarım kalmış ısırgan otlu şampuanıma 2 bepanten 1 evigen ampul kırdım ve saçlarımı yıkadım çok canlı ve parlak gösterdi saçlarımı. bundan sonra sinameki kürünün içine bepanten ve evigen ampulde katmayı düşünüyorum. saçlarımın uçları da çok kırık bunun içinde hairx sac bakım serumu sipariş ettim. çok faydalı olduğunu duydum ve arkadaşım da kullanıyodu aşırı derecede yararını gördü heveslendim bende :) şimdilik saçlarıma bunları uyguluycam. fotoğrafını da çektim saçımın hazirana kadar bakalım nasıl olacak saçlarım :)
ay sayfalar akmış gitmiş okuyamadım :)
hastalıktan kırılıyorum geçen haftanın kürünü yapamadım
1 hafta gecikmeli devam edicem yanii
fotoğraf eklermisin canım?
canım bak 86 sayfada benım ilk tur sonucum var bır fıkır verır sana :)
çok sağol canım benimmmm,şimdi yapıcam kürümü bi hafta uzatmalı olucak benim bu şartlarda :))canımcım çok geçmiş olsun
hemen toparlan kürler bizi bekliyo bende yaptım şimdi
son bi kürüm kaldı hadi bakalım güzel gidiyo..
canım sinemakinin içine katma, yumurta sarısı saçı çok kurutuyo birde bi kokuyoki sorma gitsin :)))sinamekinin içine yumurta sarısı da katsam nasıl olur acaba çok mu allak bullak olur protein varya bide biyerde yumurtanın saça çok zararlı olduğu da yazıyodu yararlı diyenler de var yumurtalı maske yapan var mıı hiçç
saol tatlım :) gliserini aldım canım sanırım sen kullanıyordun dimi? yıkadıktan sonra uçlara sürücem ya nemliyken peki kurutsam bir şey olurmu bi süre bekletip, kendi kendine kurumasını beklemek benim için çok zor anında baş ağrısı kendini gösterir, yada diplermi kurutsam nasıl yapsamm:26:geçmiş olsun tatlım dikkat et kendıne
gordum canim cok guzel olmus saclarin :) dax i bende duymustum ama sactan arindirnasi cok zormus alamadim
saol tatlım :) gliserini aldım canım sanırım sen kullanıyordun dimi? yıkadıktan sonra uçlara sürücem ya nemliyken peki kurutsam bir şey olurmu bi süre bekletip, kendi kendine kurumasını beklemek benim için çok zor anında baş ağrısı kendini gösterir, yada diplermi kurutsam nasıl yapsamm:26:
bende alıp deniyim :) sen nasıl kullanıyordun anlatırmısın bi canım?hiçde zor değil canım normal yağ bakımlarından farkı yok sürdükten sonra sacın ısısında erıyor zaten oyle zor bırseyı yok bazıları avuc avuc surmus sanırım yada yanlıs urun kullananlar olmus zor bır urun degıl hatta tum yaglar ıcınde oldugu ıcın pratık bır urun
fotoğraf ekleyebilirmisin? :)Bende kendi yöntemimi yazayım ama baştan söyleyeyim evliler ya da günlük hayatında çok aktif olanlar kullanamayacaklardır diye düşünüyorum.ben pazartesi ve perşembe günleri sarımsakla bakım yapıyorum bir sarımsağı bir dişini değil ama doğruyorum minicik minicik onları suda kaynatıyorum 5 10 dk ve altını kapattıktan sonrada 30 40 dk bekletiyorum.bu suyu başımdan aşağı döküyorum.streç filmle ve sonrasında enseme falan akmasın diye havluyla sarıyorum bi güzel kuruyunca akşam yıkıyorum saçımı tabi kokusu kalıyo 2. yıkayışta gidiyor bunun kokusu ertesi gün tekrar yıkadığımda yani
Cumartesi vepazar günleri 5 li bir bemiks ampulu kullanıyorum başıma sadece uçlarına sürüyorum ben.kalan günlerdede içinde sarımsak beklettiğim bir zeytinyağı, bademyağı, yılan yağı, ceviz yağı ve kakao yağı karışımım var onları sürüyorum uçlarına.yağların ya da bemiksin şampuana katılmasından yana değilim çünkü böyle olunca farklı kimyasallar bunların etkilerini öldrebilir diyelim öldürmedi öyle olsa bile şampuanladığımızda başımızda sadece birkaç dk kalacak ve etki göstermeyecek Ben bu karışımları kullanalı bu şekilde 1 ay oluyor boyalı olduğundan saçım ne kadar uzadığını9 görebiliyorum inanılmaz sağlıkl ayrıca şuan saçlarım.benm saçlarım çok yavaş uzar ve genelde kopça hizamı biraz geçince uçları kırıklaşır güzel durmazdı.şimdi hem uzun hem parlak ve sağlıklı:)))
canim hairx sac bakim serumunu siddetle tavsiye ediyorum :) oriflame de var bu ay indirimde kiriklar icin birebirBen de saçım uzasın istiyorum ya hep kırılıp kopuyor e boya falan da iyice yıpratıyoruz tabi saçları. saçım bana küstü derlerdi de inanmazdım ama ben de aynı durumu yaşamaya başladım boya vurduğumdan beri
iyim canım benimmm sen nasılsın :))küboşum nasılsınnn
senin şampuanında da doğum kontrol hapı vardı değil mi ?
etkisi oluyor mu sence memnun musun ?
bende kullanmaya başladım da
canım saç kırıkları için gliserini çok önermişler bende bugün başlıyorum bi dene istersen???Ben de saçım uzasın istiyorum ya hep kırılıp kopuyor e boya falan da iyice yıpratıyoruz tabi saçları. saçım bana küstü derlerdi de inanmazdım ama ben de aynı durumu yaşamaya başladım boya vurduğumdan beri
Bende kendi yöntemimi yazayım ama baştan söyleyeyim evliler ya da günlük hayatında çok aktif olanlar kullanamayacaklardır diye düşünüyorum.ben pazartesi ve perşembe günleri sarımsakla bakım yapıyorum bir sarımsağı bir dişini değil ama doğruyorum minicik minicik onları suda kaynatıyorum 5 10 dk ve altını kapattıktan sonrada 30 40 dk bekletiyorum.bu suyu başımdan aşağı döküyorum.streç filmle ve sonrasında enseme falan akmasın diye havluyla sarıyorum bi güzel kuruyunca akşam yıkıyorum saçımı tabi kokusu kalıyo 2. yıkayışta gidiyor bunun kokusu ertesi gün tekrar yıkadığımda yani
Cumartesi vepazar günleri 5 li bir bemiks ampulu kullanıyorum başıma sadece uçlarına sürüyorum ben.kalan günlerdede içinde sarımsak beklettiğim bir zeytinyağı, bademyağı, yılan yağı, ceviz yağı ve kakao yağı karışımım var onları sürüyorum uçlarına.yağların ya da bemiksin şampuana katılmasından yana değilim çünkü böyle olunca farklı kimyasallar bunların etkilerini öldrebilir diyelim öldürmedi öyle olsa bile şampuanladığımızda başımızda sadece birkaç dk kalacak ve etki göstermeyecek Ben bu karışımları kullanalı bu şekilde 1 ay oluyor boyalı olduğundan saçım ne kadar uzadığını9 görebiliyorum inanılmaz sağlıkl ayrıca şuan saçlarım.benm saçlarım çok yavaş uzar ve genelde kopça hizamı biraz geçince uçları kırıklaşır güzel durmazdı.şimdi hem uzun hem parlak ve sağlıklı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?