Saçma ama utandıran dert

buldum tanıdık bir genç

o şurup olayı nedir

yani ben dümdüz amerikano içerim de o şuruplular nasıl oluyor

yıllar önce oğlum küçüktü koltuklar rahat diye gitmiştik

çalışan oğlumu sevip ona şuruptan kahve yapmıştı mini mini bir bardakta

baktık tadı fena değildi de kahve ile karışınca nasıl olur ki

yani ben sade içtiğim için hiç deneme şansım da olmadı

İşte anlamıyorum bi çekingenlik var kalabalık olur sıra olur kala kalırım diye ama gideceğim kafaya koydum

Ahahah evet aslında öyle çok kahve sevmem de artık herkes içince bi deneyeyim diyor insan

Notlara kaydettim . Bu dediğiniz toffee nut latte nasıl bişey
o dönemsel oluyor canım her gittiğinde bulamıyorsun, genelde kışları olur, sonbaharda da pumpkin spice latte(balkabağı) aromalı içecekler çıkar.

Karamel latte denemeni öneririm hem yumuşak hem fazla baymayan tatlı bir tadı var :)

Teşekkür ediyorum çok sağolun

biz turkiyede o kadar alismisiz ki tall, grande, venti diyenlerle dalga gecmeye yurt disinda da benim bazen kafam karisir. gecen gun adama siparisi verip sonunda “orta boy please” dedim. sevgilim araya girdi grande diye. artik her starbucksa gittigimizde dalga gececek bir seyi var.

maccihato latte ic en yumusagi o.Makiyota okunusu.Ben de yumusak tatli kahve severim..

adımdan sana ne demeyin yeter

zira ben ilk seferinde ismimi ne yapacak diye garip garip bakmıştım da sesleneceğiz demişti çalışan
Antalya'da ilk açıldığı zamanlarda "seslenmemiz için isminizi söyleyebilir misiniz?" diye açıklayarak isim soruyorlardı. Bu şekilde sorsalar daha iyi aslında

Orta boy please mi
Bu gerçekten kötüymüş ama
Yurt dışında orta boy küçük boy karşılığı var mı emin olamadım şimdi ama Türkçede orta küçük büyük filan diyoruz ya bana gereksiz kalıyor grande venti filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…