Saçma ama utandıran dert

Karamel makiyato(okunuşu bu şekilde) da güzeldir. Karamelli şekerli bir kahve.
White chocolare mocha (vayt çaklıt moka)
Her gidişinizde değişik deneyebilirsiniz.

bildigin aroma yani kac shot istedigini de soyluyorsun, genelde kahveyi daha sekerli hale getiriyor. hatta surup ekletirsem ben tatlandirici istemiyorum. findik ve vanilya harici cok kaliteli degil zaten bos bir seker bombasi.

mesela benim sevgilim her allahin gunu mocha icer bir shot badem bir shot vanilya surubuyla. onceden zift gibi icerdi kahvesini simdi niyeyse boyle seker bagimlisi oldu.

Zaten herkes sıraya giriyo upuzun kuyruk olur genelde.. kasa da istediğinizi söyleyip ödüyorsunuz adınızı soruyor zaten bardağa yazıyor o kadr sonra sesleniyorlar zaten. Yani pandemi de nasıldır bilmiyorum gereksiz bi kalabalık var başka kahve içilecek yer yokmuş gibi herkes orada. 2 arkadas gidecekseniz biriniz yer bulup otursun diğeri alsın havuçlu kekini de severim .

Sonbahar kış mevsiminde ben balkabakli latte çok severim bence sizede hitap eder.
Onun dışında obur içecekleri bence fazla şişirilmiş ve abarti pahali geliyor, sutlut kahve yani latte severseniz karamelli isteyebilirsiniz.

Ben hiç uğramadım kahveyi çok severim ama inadına uğramıyorum gereksiz yere abartılması (içmediğim için neden gereksiz diyorsunuz diyebilirsiniz ama artık statü meselesi haline geldiği için hazzetmiyorum) benim için itici bir sebep :)

Aklıma anadolunun kucuk bir sehrinde doğup buyuyen kuzenimin istanbula ilkkez gittiğinde o bahsettiğiniz mesur kahveciden kahvesinin fotoğrafını cekip durumuna koyup "en sevdiğim" yazması geldi. Halbuki yasadıgı ilde olmadıgı icin ilkkez gitmişti.

Öyle kendinizi kasacağınız bir ortam degıl. eski evimin karşısında vardı cosmopolit carpık kentlesmenin yasandıgı mahallelerde gencler otobusle geliyorlardı. Kac kere bana sordular abla burada star.... varmış nerede diye. Rahat olun diye bunu söylüyorum.

White chocolate mocha içebilirsiniz. ayrıca soru sormaktanda cekinmeyin istediginiz turu anlatın onlarda tavsiye eder.

Canım o markanın internet sitesine gir, sanırım her kahvenin ismi ve içeriği yazıyor
Bakmasan da oraya gidince de sorarsın mesela sütlü seviyorum veya karamelli ne alayım diye

Afiyet olsun şimdiden

Antalya'da ilk açıldığı zamanlarda "seslenmemiz için isminizi söyleyebilir misiniz?" diye açıklayarak isim soruyorlardı. Bu şekilde sorsalar daha iyi aslında

onda haklısın

muhtemelen ben yıllardır açık olan bir yere, bayağı da yaşı büyük bir kişi olarak gittiğimdendir

yani bilemeyeceğim düşünülememiştir

bir de iki kişilik söyleyince diğer isim diyorlar ya o daha da garip oluyor

sana ne benim sevgilimin adındannnnnn lannnn diye bir çocuk dalacak bir gün diye düşünüyorum :)))

biz ilk uçağa binileceği zaman bir gerilmiştik

herkes ofiste daha önce binenlere soruyordu vs vs

ama o Kamil Koç un kulağı çınlasın havaalanı servisi neden direkt dış hatlara götürür yolcuyu hala çözemedim

servis şoförünün ağzına araba bastı sanki burası iç hatlar, iç hatlara gidecekler burada inse dese yorulacak sanki

bana tembih etmişlerdi havaalanına girince hemen söyle diye ben indim de bir seferinde arkadaşlar karanlıkta kalmışlar dış hatların önünde

Askim yasim 31 ben de hic gitmedim ve icmedim mesela ben de bilmem. Bir fincan kahveye tonla para dokmeye karsiyim. Evimdeki keyife degismem ama gecenlerde migrosta tek kullanimlik kahvelerinden ictim sinir sistemim bayram etti baya guzelmis. Ama yine de gidip orada icmem inadim inat

Oralar daha komik inanın, sizin komik duruma düşeceğiniz bir şey yok.
Herkes çok meşgul, herkes çok "cool", herkes çok entelektüel, herkes kusursuz...
Toplasam 5 kez ya gittim ya gitmedim. Her seferinde komik geldi içerisi.
Yumuşak içimli bir şey olsun, ne önerirsiniz, deseniz zaten söylerler size. İstedikleri şey sadece sizin paranız, onu almak için de gerekeni yaparlar. İçerideki kasıntı güruha takılmayın siz, onlar yüzünden böyle hissediyorsunuz zaten.

Ya seni yerim böyle tatli dert mi olur

Benim kardesim calisiyor orda, bilmeyen herkese cok yardimci oluyorlar. Cok kalabalik bi subeye gitmezseniz baya muhabbet insanlar calisanlari.
Kalabaliksa bile kasada ilk defa geldiginizi ve tatli, yumusak bisey istediginizi söyleyin yardimci oluyorlar.

Bence caramel macchiato (karamel makiato) deneyin ilk. White mocha cok ünlü ama cok sekerli. Mocha bitter cikolatali, kahvesi degil cikolatasi sert pek tatli degil

Benim favorim az sütlü, irish cream americano.

Pandemi olmasa gel birlikte icelim derdim

Bundan seneler evvel ilk kez erkek arkadaşımla gitmiştim, ne içersin dedi ne var ki dedim sütlü kahve değil mi bende bilmiyorum demişti, içeri girdik nescafe istedi çocuk ikimiz için, satıcıda ben size latte vereyim sütlü kahve demişti, bence çok tatlı bir anıydı, sadece orası için değil tabi önemli olan mutlu olmak işte birşeyler denemek

Şekerli kahveler seviyorsanız white chocolate mocha önerebilirim. Çok yüksek kalorili. Ekstra yumuşak içime-kremaya gerek yok. İngilizce telaffuzunda zorlanıyorsanız eğer boyutlarını türkçe söyleyin. Grande, vendi demeye gerek yok. Hatta beyaz çikolatalı mocha istiyorum küçük boy diyin geçin. :) İngilizcesini söylemek istiyorsanız ilk siparişinizde aklınızda tutun :) Bir kere yalnız gidip alın ama , bu konuda kendinizi iyihissedeceksinizdir eminim. :)

şekerli ve yumuşak olarak mocha var okunuşu (moka) - içinde çikolata var
şekerli ve yumuşak olarak white mocha var - içinde beyz çikolata var
şekerli - karamel machiato ( karamel makiyato )
benim bildiklerim bunlar baya çeşit vardı ama

Bende senin gibiydim isimlerini soyleyemeigim icin hep sekerli turk kahvesi alirdim. Gecen arkadasim latte istedi bilmem neyli sekilli sukullu kizin yaninda aldim bide orta boyunu almisim. O bisey cocugu lavaboya goturunce ben direk cope. sekerli turk kahvesine devam hem adinida soyleyebiliyorum.

Öncelikle bir kahve gurusu olarak yazmadan edemedim. O kadar tatlı yazmışsın ki :) oradaki kasiyer arkadaş sorduğunda, nasıl bir tat istediğini söylediğinde yardımcı oluyor. Zaten bütün kahvelerde yumuşak içim seçeneği mevcut. Kasma kendini illa grande, tall vs diyeceğim diye bir latte küçük boy de. İlk gittiğim zamanlar kasıyordum kendimi bende boşversene:) önümdekine arkadamdaki cool gözüksem ne olacak :) ha şunu söyleyeyim bir tatlı kaşığı nescafe, yarıya kadar doldur kupayı üstüne sütü koy al sana latte. Eski tatlarıda kalmadı. Verdiğin paraya da değmiyor açıkcası artık :)

Banada nedense çok kasıntı bir ortam gibi geliyor, sevmiyorum. Arkadaşlarımın ısrarı üzerine gidersem giderim ama hiç rahat edemezdim, bir kalabalık bir yoğunluk

Karamel aroması seviyorsanız caramel macchiato alabilirsiniz. Yumuşak içimlidir. Karamel makhiato diye okunuyor ama “kh” Almanlar gibi genizden söylemeniz “ato” kısmını da japonlar gibi sert telaffuz etmeniz çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…