- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi saricivciv00
-
bildigin aroma yani kac shot istedigini de soyluyorsun, genelde kahveyi daha sekerli hale getiriyor. hatta surup ekletirsem ben tatlandirici istemiyorum. findik ve vanilya harici cok kaliteli degil zaten bos bir seker bombasi.buldum tanıdık bir genç
o şurup olayı nedir
yani ben dümdüz amerikano içerim de o şuruplular nasıl oluyor
yıllar önce oğlum küçüktü koltuklar rahat diye gitmiştik
çalışan oğlumu sevip ona şuruptan kahve yapmıştı mini mini bir bardakta
baktık tadı fena değildi de kahve ile karışınca nasıl olur ki
yani ben sade içtiğim için hiç deneme şansım da olmadı
Ben hiç uğramadım kahveyi çok severim ama inadına uğramıyorum gereksiz yere abartılması (içmediğim için neden gereksiz diyorsunuz diyebilirsiniz ama artık statü meselesi haline geldiği için hazzetmiyorum) benim için itici bir sebep :)ne guzel anlatmıssınız ama ınsanoğlu işte hepımız merak ettık ve gıttık kımısı sevdı kımısı sevmedı ama ugramayan yoktur heralde meraktan bıle olsa aşırı pahalı ve gereksız hatta bı yazı okumustum cok guldum sabahları starbucks dan kahve ıcmeden uyanamıyorum yazmıs bırısı amcanın bırıde güzelim mercimek çorbasına noldu hasbam yazmıs :) e çok doğru
Antalya'da ilk açıldığı zamanlarda "seslenmemiz için isminizi söyleyebilir misiniz?" diye açıklayarak isim soruyorlardı. Bu şekilde sorsalar daha iyi aslında
Askim yasim 31 ben de hic gitmedim ve icmedim meselaMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
Biraz saçma kusura bakmayın ama gerçekten beni utandırıyor
Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
23 yaşındayım bu güne kdar hiç içmedim nasıl kahveler var ne var hiç bilmiyorum ve utanmaktan hala daha gidip kahve falan alamıyorum. Böyle şekerli yumuşak içim kahveleri daha çok seviyorum. Bana bi yardımcı olsanız ben gitsem ne diyip ne alırım acaba
şekerli ve yumuşak olarak mocha var okunuşu (moka) - içinde çikolata varMerhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
Bende senin gibiydim isimlerini soyleyemeigim icin hep sekerli turk kahvesi alirdim. Gecen arkadasim latte istedi bilmem neyli sekilli sukullu kizin yaninda aldim bide orta boyunu almisim. O bisey cocugu lavaboya goturunce ben direk cope.Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum şu meşhur star*** kahvesi varya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?