Evet kizlar, diyete basladim. Bugun 3. gunum.
Diyet gunlugum sacma cunku diyet yapma sabebim sacma.
Ben 1.63 boyunda 67 kilo bir bayanim. 15 yili geckin bir zamandir duzenli, yogun spor yapiyorum. Kilom fazla olmasina ragmen vucut yag oranim oldukca dusuk, bu sebeple 38 beden giyiyorum. Gorunusumle ilgili bir problemim yok, vucudumu seviyorum ama tartiya cikip da bu kadar yuksek rakamlar gormek istemiyorum. Esimden sadece 3 kilo daha hafifim bu da benim cok canimi sikiyor.
Yani anlayacaginiz, belki de sacma sapan bir sebepten diyet yapmaya basliyorum.
Uc gundur tartilmadim, yarin sabah ac karnina tartilip kilomu yazacagim, ama 3 gun once 67 idi, cok fazla degismis olamaz.
Eveeet.....
bugunki menumuzle baslayalim:
kahvalti: 400 kalori
2 dilim kepek ekmegi
2 light karper peynir
%98 yagsiz pastirma
2 bardak kahve
ogle yemegi:400 kalori
domates, salatlik, havuc, haslanmis nohut, yagsiz peynir, humus, avocadodan olusan salata
aksam yemegi: (henuz yemedim ama)(hepsini yiyebilirsem 320 kalori)
diyet mucver (2 kabak, 1 yumurta, dere otu, 1 kasik yagsiz peynir, 1,5 kasik un, yagsiz, firinda)
eve gidince sporumu da yaparim insallah.
Diyet gunlugum sacma cunku diyet yapma sabebim sacma.
Ben 1.63 boyunda 67 kilo bir bayanim. 15 yili geckin bir zamandir duzenli, yogun spor yapiyorum. Kilom fazla olmasina ragmen vucut yag oranim oldukca dusuk, bu sebeple 38 beden giyiyorum. Gorunusumle ilgili bir problemim yok, vucudumu seviyorum ama tartiya cikip da bu kadar yuksek rakamlar gormek istemiyorum. Esimden sadece 3 kilo daha hafifim bu da benim cok canimi sikiyor.
Yani anlayacaginiz, belki de sacma sapan bir sebepten diyet yapmaya basliyorum.
Uc gundur tartilmadim, yarin sabah ac karnina tartilip kilomu yazacagim, ama 3 gun once 67 idi, cok fazla degismis olamaz.
Eveeet.....
bugunki menumuzle baslayalim:
kahvalti: 400 kalori
2 dilim kepek ekmegi
2 light karper peynir
%98 yagsiz pastirma
2 bardak kahve
ogle yemegi:400 kalori
domates, salatlik, havuc, haslanmis nohut, yagsiz peynir, humus, avocadodan olusan salata
aksam yemegi: (henuz yemedim ama)(hepsini yiyebilirsem 320 kalori)
diyet mucver (2 kabak, 1 yumurta, dere otu, 1 kasik yagsiz peynir, 1,5 kasik un, yagsiz, firinda)
eve gidince sporumu da yaparim insallah.