aminAllah baska dert vermesin
Yani paraya egitime tipe önem vereni duydumda boy ne ya töbe estagfirullahaminama gerçekten bir süre sonra sinirleri bozuluyor insanın
ay Allah korusun tabıkı öyle birşey olmasın da :) bakalım zaman ne göstericekAman iyi ki kızının erkek arkadaşı olmuş meh. Analı kızlı görgüsüzler herhalde.
O çok övündüğü boyuyla posuyla kızına şiddet uygularsa görürüm ben arkadaşınızın annesini.
beni de takıntıya soktular ya kıyamam sevgilimde o kadar kısa değil amaYani paraya egitime tipe önem vereni duydumda boy ne ya töbe estagfirullah
Çok teşekkür ederim. tabiki öyle ona asla böyle bişey ima bile etmem. Şu anlık o çocuğun da davranışları iyi, kötü biri değil. İnşallah böyle devam eder asla kötülük istemem. ama dedikleriniz doğru Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsınAy gerçekten inanmıyorum ya boy POS yüz için evlenılır mı anlasamadıktan sonra yarıştırılan konuya bakın ya lütfen sakın erkek arkadaşınızı bu durum yüzünden kırmayın uzun boylu olunca kaslı olunca huyu çok mu iyi oluyormuş erkekte huy lazım kadir kıymet vermedikten sonra boyu uzun olsa ne
Sacma bi takıntı olmusbeni de takıntıya soktular ya kıyamam sevgilimde o kadar kısa değil ama
yok asla böyle bir durumdan haberi bile yokSacma bi takıntı olmus
Sevgilinizide gereksiz yere kırmayın bu yüzden
asla öyle bi durum yok, belirttiğim gibi önceden boyla ilgili vs. hicbir sey aklımdan gecmedi bile. bu kadın böyle konuştukça beynime yerleşti. yanlış olduğunun bende farkındayım, onu seviyorum. o cocuk kadar uzun olmadığı için ayrılmalı mıyım diye bir şey sormadım ki zaten.siz anneniz ya da etrafınızdaki insanlar beğensin diye mi biriyle evleneceksiniz yoksa sevdiğiniz için mi
ya da şöyle sorayım evlilikte sizin için önemli olan etrafın evelenceğiniz adamı beğenmesi mi sizin o adamı sevmeniz mi
buradan birlikte olduğunuz kişiyi sevmiyor gibi duruyorsunuz onu da ayrıca belirteyim
o zaman kimse ne düşünür diye düşünmeasla öyle bi durum yok, belirttiğim gibi önceden boyla ilgili vs. hicbir sey aklımdan gecmedi bile. bu kadın böyle konuştukça beynime yerleşti. yanlış olduğunun bende farkındayım, onu seviyorum. o cocuk kadar uzun olmadığı için ayrılmalı mıyım diye bir şey sormadım ki zaten.
doğru söylüyosunuz, şu anlık iyi biri gibi çocuk değer verip seviyormuş. inşallah böyle devam eder. yeterki ilerde bana salça olmasınlar annemin aklına girmesinler bana yeter :) bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsiinno zaman kimse ne düşünür diye düşünme
sen seviyorsan boyu posu hiç öenmli değil inan
benim eşim de benimle aynı boyda neredeyse
kimse yakıştıramazdı bizi ama umurumda olmadı inan hatta düğünde de babet giydim ohhhhh misss gibi rahat rahat hopladım zıpladım
keşke herşey güzellik yakışıklılık boy posla olsaydı ya da zenginlikle
fazla böbürlenmesin o kadın da boyu posu var da bakalım huyu suyu nasıl
mutlu edecek mi kızını
çapkın mı çıkacak sadık mı
cimri mi olacak eli açık mı
...
amiiinnn çok teşekkür ederimdoğru söylüyosunuz, şu anlık iyi biri gibi çocuk değer verip seviyormuş. inşallah böyle devam eder. yeterki ilerde bana salça olmasınlar annemin aklına girmesinler bana yeter :) bu arada Allah mutluluğunuzu daim etsiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?