Merhaba Arkadaşlar;
Kısaca anlatmak istiyorum. Benim küçüklükten beri ailecek görüştüğümüz bi arkadaşım var. Benden 2 yaş büyük. Her derdini bana anlatır. Ama bu ara şöyle bi durum oldu. Bu arkadaşımın hayatında biri var ve aileleri tanıştı yüzük takıldı. Arkadaşımın annesi, annemle konuşurken sürekli çocuğu övmeler, çok yakışıklı, çok karizmatik, çok uzun boylu öyle böyle şöyle diye. Senin kızın şanslı bakalım senin ki nasıl birini bulcak demiş benim için anneme. Annemde kısmet neyse odur tarzı şeyler demiş.
Artık benim tipsiz,maddi durumu kotu birini bulmamı istiyolar gibi düşünmeye başladım. Benimde hayatımda biri var ama henüz kimseyle tanıştırmadım. Arkadaşımınki gibi uzun, kaslı vs. değil J benden biraz uzun. Çok mesafe yok aramızda. Ama bu kadın ‘’boylu poslu, yakışıklı, erkek dediğin böyle olur, kızım topukluyla bile erişemiyo boyuna öyle bir şey hahaha ’’ tarzı konuştukça annemde gözünde öyle biri canlanıyo. Yarın öbür gün tanıştırdığımda benimkini begenmeyip kılıf bulcaklar diye korkuyorum. Çok saçma biliyorum ama artık beni bile boy takıntısına soktular. Gelinlikte topuklu giyersem aynı olucaz bi o tarzdayız. Keşke biraz daha uzun olsaydı demeye başladım şaka gibi kendime inanamıyorum! Hiç böyle şeyler yoktu aklımda. Kulak asma, dinleme şunları diyorum. Yine aklıma anneme çocuğu övmeleri geliyo benim için bakalım senin kızın ne bulcak deme şekli geliyo. Sinir oluyorum.Dertleşmek istedim..