Saçma bir şey mi istiyorum?

hayır bir sorunum yok saldırmaya yer arama... bu kadar keskin dönüş şaşırttı sadece iki zıt tutumun aynı kişi olmasi
Sen saldırmaya yer arıyor gibisin. O konu kaç zaman önceydi. Şimdi ben değiştim anne oldum, o tepkim için çok önceden annemden özür diledim. Anne kız bizim aramızda her şey olabilir.

En sevdiğim mantıklı yorumculardan biri, çok teşekkür ederim Evlerimize iki yeni nefes peş peşe doğuyor inşallah.

Sen saldırmaya yer arıyor gibisin. O konu kaç zaman önceydi. Şimdi ben değiştim anne oldum, o tepkim için çok önceden annemden özür diledim. Anne kız bizim aramızda her şey olabilir.
Bu cevabı kaç kişiye vermişsiniz dikkatimi çekti.
Anne kız aranızda her şey olur, kapatırsınız unutursunuz da.
Ama buraya yazdıysanız insanlar hatırlatır size bunu.
"Anne kızız biz size ne?" tavrınız yersiz çünkü insanlar siz anlattığınız için olayı biliyor zaten.
Madem bu kadar sizin aranızda bir mevzu buraya yazmayın o halde.

bence mantıksız düşünüyorsunuz büyüyünce annem beni neden verdi demezmi anne evladından nasıl ayrılır

yanlış anlama beni amacım seni kızdırmak degildi...daha konunun başındayken ilk mesajı okurken aklima gelmişti hatta içimden geçirmiştim vay ne ne farklı zit düşünceler var bak diye sonra msjlarda oyle denk gelince saskinligimi belirttim sadece... doğrudur anne kız arasına kimse giremez ben kendi annemden biliyorum zaten ne yaparsak yapalim affederler bizi sizin de arayı düzeltip tatlıya baglamaniza
sevindim...
diğer konu için de hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun....

Biz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
İyi olur Avrupayı özlemiştim zaten diyor annem. Hem kapılar da ayrı olacak.

Al sana mis gibi çözüm :) çok sevindim herkes için en iyisi de bu bence. Ne mutlu size imkanlarınız böyle bir şey yapmanıza elverişli. Gözümde harika bir tablo canlandı :)

Bu arada senin bebiş nasıl oldu?

Benim bebiş günlerdir evinde, anacağının kollarında, cak cuk koparır gibi mememi emiyor :) Kilosu boyu tabii olması gerekenden geride şu an, ama maşallah güçleniyor. Bu sabah doktora gittik, yanaklarına kan geliyor iyi bakıyorsun belli dedi, ben de gururlandım tabii

Maşallah Atilla Nikos'a. Rabbim uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Tabi bakacağım anayım ben anaaa diyeydin doktora

Maşallah Atilla Nikos'a. Rabbim uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Tabi bakacağım anayım ben anaaa diyeydin doktora
Biz Türkler bebeklerimizi iyi besleriz, ben onu gürbüz gibi yaparım ay farkı kalmaz dedim Adam şaşırdı. Peki madem dedi. Ama Yunan gibi sağlıklı beslemeyi de unutmayın dedi güldü. Ben de Avrupalı gibi cılız çocuk yetiştirmem ama sağlıklı olur merak etmeyin dedim.

Hahayat deseydin 1 yaşına gelsin İskender Kebap yedireceğim oğluma deseydin

Oovvv bundan 25 yıl sonra BDV'de çekiştirilecek kaynana belli oldu İçeriden bilgi vereyim, hakkında çok pis atıp tutacaklar

Yedir kız yedir. Benim oğlan 4,5 yaşında et gördü mü gözü dönüyor Türkler etçil insanlar zaten. Ver kebabı,içli köfteyi,mangalı gerisine karışma
Yediricem tabi, hatta ağzına acılı adana da vericem iyice maço puço olsun Aynen, Türklüğünü unutma oğlum deyip basıcam mangalı ızgarayı soğanı

Bence isteğiniz hem saçma hem yersiz çocuğun ne olursa olsun bi annesi var

Sen ablalik yapsan yeter suan lohusa oldugunuz için duygularıniz ani değişiklik gösterebilir

Bedelini küçük bi yavru ödemesin sonra illa eğitim diyosarsaniz okul dönemi bu konuyu kardeşinle konuşup anlaşırsin

cozum cok guzel olmus.yavrusunu anasindan ayirmak olmaz oyle gunah yahu..herkesin anasi ayridir.kokusundan bilir.neyse akil bastaymis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…