Sen saldırmaya yer arıyor gibisin. O konu kaç zaman önceydi. Şimdi ben değiştim anne oldum, o tepkim için çok önceden annemden özür diledim. Anne kız bizim aramızda her şey olabilir.hayır bir sorunum yok saldırmaya yer arama... bu kadar keskin dönüş şaşırttı sadece iki zıt tutumun aynı kişi olmasi
En sevdiğim mantıklı yorumculardan biri, çok teşekkür ederimCanımcım iyi niyetinden şüphem yok fakat kardeşin ve bebeğin arasındaki dengeyi sen bile kuramayabilirsin. Ister istemez evladın önce gelebilir. Kendin bakıp büyüteceğim için kesin konuşmak istemiyorum ama bu da bir olasılık.
Sonra yeni doğan bebeğin ilk anne sütüne ihtiyacı olur. Ilk bağışıklık kolostrumla kazanılır illa ki sende bilirsin anne oldun. Henüz 6 aylık bebeğini sütten kesmek gibi bir düşüncen olmasın. Emzirmek her daim taze ve pratik besin demek.
Çocuk büyüyünce ne düşünür,psikolojîsi ne yönde etkilenir çok yorum yapamayacağım ama çok olumlu olacağını sanmıyorum.
Hem belki annen ve baban bu minikle birlikte tazelenir,yeniden doğarlar
Ili kuzuyu da sağlıkla büyütmeniz dileğiyle..
Bu cevabı kaç kişiye vermişsiniz dikkatimi çekti.Sen saldırmaya yer arıyor gibisin. O konu kaç zaman önceydi. Şimdi ben değiştim anne oldum, o tepkim için çok önceden annemden özür diledim. Anne kız bizim aramızda her şey olabilir.
Sen saldırmaya yer arıyor gibisin. O konu kaç zaman önceydi. Şimdi ben değiştim anne oldum, o tepkim için çok önceden annemden özür diledim. Anne kız bizim aramızda her şey olabilir.
Al sana mis gibi çözüm :) çok sevindim herkes için en iyisi de bu bence. Ne mutlu size imkanlarınız böyle bir şey yapmanıza elverişli. Gözümde harika bir tablo canlandı :)Biz şöyle bi çözüm bulduk. Hem anneme yardım etmiş olacağım, hem o bana. Biz yurtdışına gittiğimiz yere onlar da gelecek, yan yana evlere taşınıcaz. Bir de yardımcı tutucaz, ben işteyken annem gücünün yettiğince kardeşimle ilgilenicek, yardımcı iki çocukla da ilgilenicek. Ben işten dönünce annem dinlenicek ben çocuklara bakıcam. Hem kardeşimle hem oğlumla rahatça ilgilenicem ablalık yapıcam ona, annem de yanımda olacak.
İyi olur Avrupayı özlemiştim zaten diyor annem. Hem kapılar da ayrı olacak.
Benim bebiş günlerdir evinde, anacağının kollarında, cak cuk koparır gibi mememi emiyor :) Kilosu boyu tabii olması gerekenden geride şu an, ama maşallah güçleniyor. Bu sabah doktora gittik, yanaklarına kan geliyor iyi bakıyorsun belli dedi, ben de gururlandım tabiiAl sana mis gibi çözüm :) çok sevindim herkes için en iyisi de bu bence. Ne mutlu size imkanlarınız böyle bir şey yapmanıza elverişli. Gözümde harika bir tablo canlandı :)
Bu arada senin bebiş nasıl oldu?
Maşallah Atilla Nikos'a. Rabbim uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.Benim bebiş günlerdir evinde, anacağının kollarında, cak cuk koparır gibi mememi emiyor :) Kilosu boyu tabii olması gerekenden geride şu an, ama maşallah güçleniyor. Bu sabah doktora gittik, yanaklarına kan geliyor iyi bakıyorsun belli dedi, ben de gururlandım tabii
Biz Türkler bebeklerimizi iyi besleriz, ben onu gürbüz gibi yaparım ay farkı kalmaz dedimMaşallah Atilla Nikos'a. Rabbim uzun,sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.
Tabi bakacağım anayım ben anaaa diyeydin doktora
Hahayat deseydin 1 yaşına gelsin İskender Kebap yedireceğim oğluma deseydinBiz Türkler bebeklerimizi iyi besleriz, ben onu gürbüz gibi yaparım ay farkı kalmaz dedimAdam şaşırdı. Peki madem dedi. Ama Yunan gibi sağlıklı beslemeyi de unutmayın dedi güldü. Ben de Avrupalı gibi cılız çocuk yetiştirmem ama sağlıklı olur merak etmeyin dedim.
Valla bir lokma yediririm kokmasın bir yerleri şişmesinHahayat deseydin 1 yaşına gelsin İskender Kebap yedireceğim oğluma deseydin
Yesin tabii, alışsın şimdidenValla bir lokma yediririm kokmasın bir yerleri şişmesinYesin oğlum, oy benim tosun oğluşum
Yedir kız yedir. Benim oğlan 4,5 yaşında et gördü mü gözü dönüyorValla bir lokma yediririm kokmasın bir yerleri şişmesinYesin oğlum, oy benim tosun oğluşum
Vallahi kaynanalık neden çıkıyor anladım, şu minik surata bakıyorum bu büyüyecek de anasını bırakıp başka kadınla evlenecek gidecek. Oy yeminle içim cız etti.Yesin tabii, alışsın şimdiden
Oovvv bundan 25 yıl sonra BDV'de çekiştirilecek kaynana belli olduVallahi kaynanalık neden çıkıyor anladım, şu minik surata bakıyorum bu büyüyecek de anasını bırakıp başka kadınla evlenecek gidecek. Oy yeminle içim cız etti.
Pamuklara sarayım herkeslerden kaçırayım oğluşumu
Yediricem tabi, hatta ağzına acılı adana da vericem iyice maço puço olsunYedir kız yedir. Benim oğlan 4,5 yaşında et gördü mü gözü dönüyorTürkler etçil insanlar zaten. Ver kebabı,içli köfteyi,mangalı gerisine karışma
Oğlunun kısmetini kapatıp her geline kulp takan kaynana adayı diye konu açıcam popüler konu alacak topa tutulacamOovvv bundan 25 yıl sonra BDV'de çekiştirilecek kaynana belli olduİçeriden bilgi vereyim, hakkında çok pis atıp tutacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?