Saçma bir şey mi istiyorum?

Alacağım, kreş yaşları gelene kadar 2 yaşına kadar.
Annem kabul ederse alacağım işte :) Zaten 24 yaş büyük abla mı olur, anne olur :)

ince düşüncene gerçekten hayran kaldım canım kocaman bi yüreğin var senin ama işte annende de anne yüreği var vazgeçemez ki evladından tabi yabancıya vermiyo sonuçta ablasısın ama yine de ayrılmayı göze alamaz gibime geliyo

Liseli kız değilim ama, ben de öyle çok büyük değilim daha 24 yaşındayım. 20'lerimin yarısına yeni geleceğim.

Ablasıyım ben onun niye kaçırmışım gibi annesinden ayırmış olayım.

Bir bebek yeni doğduğunda anne kokusu ister,anne sıcaklığı ister ki güvende olduğunu hissetsin.

Düşünceniz çok hoş ama bu ikiz bebek büyütmek gibi birşey değil bana göre..

Sizin bebeğinizin tam ilgi zamanı olucak aynı zamanda başka ülkeye yerleşceksiniz.

İlerisi için iyi olabilir haklısınız ama doğduğu andan itibarenki güveni sadece anne verebilir.

Hakkınızda hayırlısı olsun....

sen annenle mi büyümek isterdin yoksa ablanla mı ? şahsen ben annem 80 yaşında olsada annemle büyümek isterdim sen ne kadar iyi yürekli de olsan öz ablasıda olsan maddi durumun iyi de olsa ona onun annesinin verdiğini veremezsin onu kendi çocuğunla bir tutamazsın birini kardeşin olarak görürsün birini çocuğun ama annen onu çocuğu olarak görür bence ona bu kötülüğü yapma ileride mutsuz ve eksik bi insan olur kendini onun yerine koy ablam beni annemden alıpta büyütseydi bi ömür affetmezdim ne ablamı ne annemi her çocuğun yeri annesinin yanıdır

Iyi niyetli dusunmussunuz belli ama birde o cocugu dusunun tamam egitim falan derseniz ileride maddi acidan destek olursunuz

Ams sebebi her ne olursa olsun bi cocugun yani anne babasinin yanı olmali bence dusunun bi evlat o kadsr aziz bir varlik ki kedi dahi sahibi yavrusuna yaklassa hircinlasip saldirganlasiyor birde insan evladini dusunun

Herkes illa en iyi sartlarda hayatini idame ettirecek degil anne babanizin onu ac acikta ser sefil bırakacagini dusunmuyorsaniz yapmayin derim

Ben 28 yasina basicam babam(seviyormu bilmiyorum ama)hic sevgisini gostrmedi onceleri alistim gibi gelirdi ama simdi tv de dahi baba kızın sevgilerini gorsem bogazima yumru oturur yeni yeni baba sevgisini daha cok arar oldum isterseniz bir eli yagda bir eli balda yetistirin 30 yil sonrada olsa bunun kirgibligi olacak icinde bence sartlar cok kotu degilse yapmayin lutfen

Liseli kız değilim ama, ben de öyle çok büyük değilim daha 24 yaşındayım. 20'lerimin yarısına yeni geleceğim.

Ablasıyım ben onun niye kaçırmışım gibi annesinden ayırmış olayım.
İleride durumu öğrendiğinde, yani tam idrak edebildiği zaman kardeşiniz öyle düşünmeyebilir.
Hiç mi yedirecek ekmeğiniz yoktu da ablama verdiniz diyebilir, siz beni yaparken hiç mi düşünmediniz, bu kadar mı istemediniz diyebilir.
Beni ablam büyütse çok bozulurdum ben, ablama değil anneme. Anneliğini diğer evlatlarına yapmış ama bana gelince devretmiş. Neden ki? Ben evlat değil miyim?
Mesele sizin bakıp bakamamanız değil, yaşınız, ailevi durumunuz falan da değil. Mesele bebeğin gerçek annesiyle ilişkisi.
Sırf yaşları ileri, zor olur diye annelik yapmamayı seçmiş bir kadın durumuna gelir anneniz.

dusunmen cok guzel ama cok dogru olmaz bence.
kendimi bebgin yerine koyuyorumda, annem sana bakamadik ablana verdik deseydi uzulurdum heralde.
maddi durumunuz iyiyse yardim etseniz daha iyi olur bence.

Burc, annen kaç yaşında?
44. Genç daha yaşında sıkıntı yok ama sağlığında ve enerjisinde var.

dusunmen cok guzel ama cok dogru olmaz bence.
kendimi bebgin yerine koyuyorumda, annem sana bakamadik ablana verdik deseydi uzulurdum heralde.
maddi durumunuz iyiyse yardim etseniz daha iyi olur bence.
Annemin de doğumdan sonra kararı bakalım ne olacak, o da var.

Yok olmaz bence çok tuhaf geldi .
Ne olursa olsun çocuğun yanı anne babasının yanıdır .
Beni de dayım küçükken evlatlık almak istemiş Fransada eğitim alsın demiş ama annem vermemiş .
İyi ki de vermemiş valla annem gibi olmaz asla kimse .

Bence iyi bir fikir değil, atilla nikos 6 aylık olduğunda onu sütten kesip kardeşini mi emzireceksin yani? Şöyle olabilir maddi destek sağlarsın, biraz büyüdüğünde yanına alırsın. Annen de 9 ay bekleyecek doğuracak. Zaten riskli gebelik statüsünde yaştan ötürü. Ben de beni annem büyütsün isterdim açıkçası.

Annen daha çok gençmiş. Yapma. Hani yaşı gerçekten çok geçkin olur, kardeşin kendince "daha iyi bir hayatım olsun diye ablamın büyütmesini istediler" diye bir mantık geliştirebilir, bir ihtimal. Ama anne 44 yaşındayken gayet bir çocuğa bakabilecek yaşta.
Kardeşin kendisini tamamen istenmemiş ve sevilmemiş hisseder. İnan bana ne kadar seversen sev, ne kadar öz çocuğunun üzerine düştüğün gibi düşersen düş, onun kafasında hep annem babam bakabilecekken beni istemedi, duygusu algısı olacak.
Niyetin çok güzel evet.
Ama annen çok genç. Ergenlikte açıklayamazsınız durumu çocuğa.

İki yaşına kadar emzirmek gerekiyor ama neyse konu dışına çıkmayayım.

Bebeği annesinden ayırmaya hakkınız yok
Madem bakamayacaktı dikkat edecekti o zaman
Yaptıysa da bi şekilde büyütecek
Çok çarpık bi ilişki olur bence yani
Annesi sağ iken alınıp ablası tarafından ablasının çocuğuyla kardeş gibi büyümüş bi çocuk.
Psikolojik ciddi hasarlar verebilirsiniz, herkesin yeri ayrı.

Ben annem yaşlı demiyorum, sağlık sıkıntıları var diyorum. Gebeliği de çok riskli zaten, lades deyip doğuruyor. Bakacak yaşta ama enerjide değil, kendi ağzıyla da söylüyor.
Artık son karar annemin, vermek istemezse de saygı duyarım, ama vermek isterse alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…