Saçma bir şey mi istiyorum?

Çok özür diliyorum ama çocuğu yapacak durumda olan bir çift gayet de o çocuğu büyütebilir bence.
İnsanlar 60 70 yaşında torunlarına bakıyorlar.kanser olan bir yakınım evladını gayet de güZel büyüttü o hasta haliyle.
Yani söylediğiniz sebepler yeterli değil ki.
Ayrıca beni de annem ablama verse hiç minnet duymam aksine anamın babamın beni istemediğini düşünürüm büyüyünce.
O nedenle iyi niyetli ama derinlemesine düşünülmemİş bir karar diye düşünüyorum ve hiç katılmıyorum.

Cok iyi düşünmüşsunüz bi abla olarak ama demeden edemeyecegim annem beni cok gec dogurmus kazara olmusum yani ablamla aramda 26 yaş var ve cok severm ablami ama ben 5-6 yaşlarimdayken ablamla annemde ayni konuşmayi yaptılar ve annem hakkaten benimle ilgilenemiyodu yaşigeregi ciftcilik yapiolardi isi geregi ablam in kiziyla aramda 2 yas var ve ablam kardes olurlsr iyi olur ben gotureyim kardesimi demisti annemde onaylamısti hatta ama beni babaannem bırakmadı olmaz oyle sey diye ve ogun bu gündür annem benim icin ağzıyla kuş tutsa bile beni istemedigi düşüncesini içimden asla atamadım.her ne olursa olsun bi bebek annesini ister çunkü bence kardeşiniz annesiyle kalmalı siz elinizden geldigi kadar destek verirsiniz ama onu yanıniza almanız kardesıniz için olumsuz olabilir yinede herseyin hayirlısi

He zaten ikiz bebek büyütmek de çok kolaydı. Sen kendin yollarsın 2 hafta sonra zaten.. Çocuk başka kardeş başka..

saçma. madem kardeşini ve anneni düşünüyorsun bebeğe harcayacağın masraf neyse hesapla annenin yanına yardımcı al. annen bebekle ilgilensin kadın ev işleri yemek ütü vs. annen dinlenir o bebeği oyalar. bir cocugun yanı ne olursa olsun annedir.
bende senin durumun yok çocuğa bakamıyorsun kardeş ver bebeni yurtdışına da gidiyorum ben bakayım orada desem hoşuna gider mi?
hem annen ile baban kaç yaşında ? doğum yapabildiğine göre 40-46 arası bilemedin 48. bu yaş da hiç yaşlı değildir. belirteyim. evet hayat insanı yoruyor ama doğurmayı çocuk yapmayı bilen ve daha önce çocuk yetiştirmiş bir çift yeni gelen bebeye de bakmayı bilirler.

Eski iş yerimde bir çalışan bakacak kimse yok diye kızını anneannesine yollamıştı ve çok güzel bakıyorlardı.
Ama çocuk şu an büyüdü annesine babasına tavır yapıyormuş telefonda falan konuşmak istemiyormuş.
Yani bazen aldığımız kararlar kime göre iyi neye göre iyi düşünmek lazım.

Of annrn ne vicdan yapar varya...
ama bir yandan da iyi olur
daha saglikli olur hatta
Kötü bir anne değil benim annem. Çok iyi bir anne oldu her zaman, şimdi izin verirse kötü anne olur muyum diyor. İnan babam 60'ını geçti, ben bu saatten sonra nasıl düzgün babalık yapayım nasıl yetişeyim diyor. Annem kendi sıkıntılarıyla uğraşıyor, unutkanlık desen başladı, su içiyor ilaç içiyor içtiğini unutuyor, gidip bazen ilacı bi daha içiyor. Yüksek tansiyonundan, tükenmişliğinden astımına kadar yok yok. Daha diabet vs onları saymıyorum. Psikolojisi de keza, kolayca depresyona giren bir kadın, biz çocukken de öyleydi.
Sürekli doktor doktor geziyor, ilaçlarının bazılarına gebe diye ara vermek zorunda kaldı. Allah bilir ne sıkıntıları çıkacak ileriki aylarda.

bak iyi düşünmüşsün dediğin sen anneni emmişsin annen seni bir yaşa kadar büyütmüş anneni biliyorsun tanıyorsun kokusunu almışsın vs.. yeni doğan yada 3-4 aylık cocugu anasından ayıramazsın.
ilk okul yaşına gelir ona okey denebilir ama şimdi asla.

Maddi durumları yerinde, ben onların maddi durumları kötü demiyorum sadece ben o yönde de yeterim demek istedim.

Benzer durumuda bi tanidigim yapmisti coxuk anneannesine anne annesine x anne diyordu cocuk resmen annesinden uzakta buyudu o zamanlar oyle etkulenmistim ki acimdan olsem cocugumuu birakip calismam dusuncesindeydim

Tabi dofru olan ne tamamen benim dusundugum nede onlarin

Kardeşi emzirmek miii
Benim sütümün kardeşime sağlık açısından zararları ne olabilir mesela?

Bende oyle düsünuyorum anne ne olursa olsun bebegini kimseye vermemeli hele yeni dogmus bi bebek butun hayatini olumsuz etkileme olasılıgı cok yuksek

Maddi durumları yerinde, ben onların maddi durumları kötü demiyorum sadece ben o yönde de yeterim demek istedim.
ben onların maddi durumu kötü yazmadım ki : sen bebe için harcayacağın parayı hesaqpla cocugu annenden alıp bakmak yerine o para ile eve yardımcı alın yazdım.

2. örnek de sana yazılmış. kardeş desem senin maddi durumun yok cocugunu bana ver yurtdışına cıkıcam ben bakayım bebene desem sen bana verir misin?

Kac yorumunuza dikkat ettimde son karar annemin diyorsunuz konuyla ilgili her ne kadar sizin ve annenizin karar hakki olsada o dunyaya gelmemis sabininde hakki var diye düşünüyorum
Bugun konudip dusuncesini ifade edexek dueumda degil

Ama varsayalim ki anneniz onay verdi desigibizi yaptiniz ya bunun 20 yil sonrasi nolacak birde orasini dusunun derim o cocukcagizin psikolojisini

Madem durumun güzel okullarda okutacak güzel bakacak kadar iyi o zaman annene bir yardımcı bulabilirsiniz bebişe bakmak için.
Okul zamanı gelincede okul için destek olursunuz.Ablası da olsanız yeni doğmuş bir bebegin anneye ihtiyacı vardır.
Ablası da olsanız annelik ayrı ablalık ayrı.
Hem o çocuk büyüyünce onun durumunu dusunun ailesi tarafından istenmemiş bir evlad gibi hisseder kendini siz kus sutuyle de besleseniz altın doseklerde de yatırsanız bir dışlanmışlık psikolojisi olusabilir.

Siz maddi yönden diyorsunuz inatla, ben sağlık ve enerji ve yaş bakımından diyorum. Annemin yerinde olsam verirdim ben, siz vermeyebilirsiniz tabii ki sizin düşünceniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…