Saçma değilmi?

kadin91

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
16
-8
6
33
Kızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var

Düşünememiştir hem iç çamaşırınız niye ortada olsun kirliyse sepete atın. Kirli değilse ortada durmasın çekmeceye kaldırın. Kış ayında da değiliz ki kalorifere vs kurusun diye asasınız.
İlk defa olmuş bir şey anlatın düşüncenizi canım yapma bir daha deyin olsun bitsin.
İkincisi olursa dertlenirsiniz.

Offf konuya bakin yani. Ortalikta sutyen falan yoksa gormediyse adam bi sey uyarin bi daha kimseyi odanizin onunden bile gecirmesin esiniz. Valla bazen erkekleri de gereksiz yukluyomusuz gibi geliyo bana artik.
Yatak odasi ozeldir tamam da siz icindeyken ozeldir. Yoksa bos bir oda yani. Hayat boyle boyle zehir oluyo bence ciftlere.

Adamlar karılarını neden kıskanmıyor bir türlü anlamıyorum. Genelinde bi genişlik var. Artık kadınlar adamlara akıl veriyor böyle mahrem konularda. Tuhaf gerçekten.
Aynı duruma dikkat ettim.

Oooo oda bisey mi bi gece eşim rahatsizlandi. Böbrek taşı mahvetti. Kaynanamlarin yatak odası benim yatak odamın alt katında. Gece 3 te kapı çaldı paldır küldür yatak odasına geldiler. Kaynana ve peder şimdi düşündüm de iyi orta da kıyafetim falan yoktu

Yanlış yapmış ama çokta büyütülecek bir şey değil. Eşine uyarını yaparsın kapını da sürekli kapatırsan abisi de kocaman adam durduk yere girmez. Benim eşimde yeni taşındığımız için benden habersiz misafirlerimize evi gezebilirsiniz diyor en sonuncu da dedim ki ev çok dağınık sakın millete hadi evi gezin deme dedim. Dalga da geçtim taklitini de yaptım. Misafir gelince eşim demesin mi misafirin eşine gezin isterseniz diye ben o an içimden küfürler ettim

Konu sahibinin kendi evi ya hani. Ne bilim isterse yatak odasının avizesinde sallandırır donunu. Kime ne? Ortada bir densizlik var.
Ee var işte ilk defa olmuş söyleyin bir daha yapmaz yaparsa o zaman sorun edersiniz dedim ya.
İstediği yerde de sallandırabilir sadece neden kirliyse sepete atımaz neden insanların evinde ortada çamaşır oluyor anlamıyorum sanırım eski ev arkadaşıma benzeyen çok insan varmış onu anladım.
Tekrar edeyim ilk defa olan bir şey için istemiyorum dersin nedenini açıklarsın biter. Devamı gelirse sıkıntı

Valla çok haklısınız suan yatıyorum karşımda sandalye var yatakodasında sütyenimi koymusum olabiliyor , eş ayıp etmiş yatakodasına sokulmaz. Banyoda giyinilir

Kirli olmayan ama giyilmis kiyafetleri dolaplarimiza kaldirmiyoruz biz esimle. Ya da ben sicakta sutyenimi cikartip komidinin ustune birakiyorum yine ayni sekilde kirli degil ama giyilmis oldugu icin komidinin ustune koyuyorum.

Dolayisiyla odamda esim disinda kimsenin gormesini istemeyecegim esyalarim olabilir. Ped, tampon vb bazen sifonyerlerin ustunde de olabilir. Ozetle yatak odasi yahu orasi, mahrem yerimiz, rahatlik konfor mekanimiz. Istersek tum pilimizi pirtimizi ortada birakabiliriz, eslerin de buna ozen gostermesi lazım.

Evde perde yokmuş ayrıca yatılı misafir varken ortaya sütyen koymayacağinızı eşiniz biliyordur. Her şeyi böyle fazla abartıyorsanız eşinize yazık. Ayrıca sizin kız kardeşiniz giriyorsa onunda erkek kardeşi girebilir sonuçta adamın baksırı ortada olabilir

Öyledir belki ama ben bu sıcakta giyilmiş bir sütyenin tekrar giyilmek üzere bırakılacağını düşünemedim en az 5-6 sütyen vardır giyilir yenisi dedim. Ped vs da durabilir belki bilemem ama onlar da markette her yerde dolu bilinen bir şey.
Söylersin eşine alma odamıza kimseyi dersin biter gider yani.
Anlatmak istediğim oydu.
Şimdi hijyen konusuna da girmek istemiyorum ordan yürümeyelim artık.
Yine tekrar edeyim olmuş olay dersin ki yapma üstüne ikincisi olur ona sorun denir işte.

Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..
Ben rahatsız olurum da eşiniz erkek kafasında anlayamaz. Bir daha olursa sorun ama erkekler biraz düz mantık.

Bence eşiniz düşünemedi. Cok büyütülecek bir mevzu yok kafanizi takacaginiz bir durum gibi gekmedi bana rahat olun. erkekler bizim kadar derin dusunemiyolar tatli canınızı sıkmayın

Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..
Ha evet kız kardeşiniz giriyorsa eşiniz de normal sanır bunu.
Çekinceniz varsa herkese olsun orası tek sizin “özeliniz” değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…