Saçma değilmi?

Of ne büyük mesele. O an akledememiş eşin, orayı göstermiş o da orda giymiş. Karıştırmamış etmemiş. Bir dahakine banyoda giyer. Niye bu kadar memleket meselesi oldu ki? Adam telaşesinden odandakilere bile odaklanamamıştır emin ol

Banyo kıyafet değişimine uygun mu ? bu da önemli bir soru. Islak zemin ve çamaşır suyu kullanımı yapılan bir ortamda, kim üstünü gönül rahatlığıyla değiştirebilir ki.

Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..

Eh mahrem yerse o zaman kardesinizin de isi yok..o konuda esiniz hakli. Onun da mahremiyeti var.
Hazirliksiz yakalanmayi kimse istemez. Ama mesela görümcem yatagimin üzerinde bebegini emzirdi zamaninda. Ben böyle konulara fazla takilmiyorum, ama baskalari odaya almadan önce tabi bir göz gezdirmeli ortada birsey var mi diye.

Bana da garip gelmedi. Bize gelenler annemlerin odasında üstünü değiştirir. Haberli misafirde de donunu ortada koymazsın herhalde. Ha ben çok hassasım diyorsan kilitlersin ya da kapısını çekersin bu kadar basit.

Haksızsın abartma

Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..

Dogru söylemiş adam.
Sınırsa senin kardeşine de sınır.
Konu başlığına cevabım:
Evet saçma!
Kadın o kadın fikriniz cok saçma.
Madem yatak odaniz da sizin çamaşırınız olabilir.
Eşiniz de iç çamaşırı olabilir.
Prezervatif falan ortada kalmış olabilir.
Olabilir yani.

Adam perdesi olan tek oda olduğu için orayı önermiş 2 dk giyinip çıkmış abartmaya gerek yok ya.
Cok dertsizsiniz anlaşılan.

Evet yatak odası özeldirde ne bileyim ortada birşey yoksa ev sahibinin izniyle 2 dakika üzerini değiştirmek için girilebilir diye düşünüyorum, ben abime gittiğimde namaz kılıcaksam abimin eşi geç yatak odasında kıl diyor çünkü oraya giren çıkan olmaz, oturan olmaz, aynı şekilde teyzemler uzak mesafede bize gelince çok kalabalık oluyoruz bir kargaşa üzerlerini değiştirmeleri için yatak odasına geçmesini söylüyoruz çünkü oraya paldür kültür kimse girmez , eşinizde abisine izin verdiyse herhalde odanin müsait olduğundan etrafta iç çamaşırı olmadığını bildiği için izin vermiştir, üstelik sizin kız kardeşinizde giriyormuş böyle birşey istemiyorsanız hem fikir olup kim gelirse gelsin k.bakmayin ama biz yatak odamıza kimseyi sokmuyoruz öyle bir karar aldık denilmeli kişiye göre hareket etmeyin gereksiz tartışmalar çıkar aranızda .

Ortada özel eşya yoksa ben sorun etmem etmedim de eşimin arkadaşları bile girdi odaya

Eşya varsa da yerin dibine girerim ama eşime çatmam sadece önce odayı kontrol etmesini söylerim çünkü o da ortalıkta eşya olduğunu bilse önce toplar sonra içeri birinin girmesine izin verir
bile bile kimseyi sokmaz sonuçta

Son düzenleme:
ya bence büyütecek birşey yok. Yani kenarda bir sutyen görürse de görür, bana manasız geliyor böyle şeyler. Havaalanında da güvenlikte çantamı aradılar benim iç çamaşırları da görüldü napıyım, rahatsız olmadım. Tamamen aynı örnek değil ama anladınız siz. Yani dünyanın sonu değil herkes iç çamaşırı giyiyor

Kaç yıllık evlisiniz?
Yeni evliyken yatak odası dokunulmazlığı oluyor da bazı kadinlarda. Bende de vardi, sonradan geçti Sorun etmeyin, esinizle arayı bozmayın.
Evde misafir varsa yatak odaniz da toplu dursun. Hele ki diğer odalarda perde sıkıntısı varsa.

Tabii, eş de oraya gir demeden önce kontrol yapmalı yapabilir yapar

Abartmissiniz bu sitede gordum yatak odasinin kutsallastirilmasini donunuzu ortada birakmayi. Bi zahmet evinize biri gelicegi zaman don sutyen kaldirin. Adam yatak odaniza girdi ve giyindi oraya tecavuz etmedi yani

Aboooo.
Kimse kimsenin yatak odasına gireemz.
Eşin de amma galesizmiş.
Yahu donunu odada unutsan ve adam görse nolcak.
Pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…