- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
Ben ne kadar dağınıksam, kocam o kadar derli toplu.Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez
oyle bir sey olduysa bilene, evde biri varken o odayi oyle birakmam yav, ya da kitlerim kapisini.Ateşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez
ama misafir geliyorsa alınır yan ben öyle yapıyroum hiç girmeyeceğini düşündüğüm biriyse bile eşimi uyarıyorumAteşli gece geçtiyse avizede,pencere kulpunda,dolap kulpunda olmadı birinin başında da olabilir o donlar. Kırmızı çizgimiz onlar her yerde olabilir odada yaşamayan bilmez
seni ginayan senin göynegini giysin bebegim yaBen ne kadar dağınıksam, kocam o kadar derli toplu.
Ve evet evden çıkmadan önce deneyip deneyip makyaj masamın sandalyesine, yatak üzerine, oraya buraya savururum, bornozuma kadar yerdedir.
Çeşit çeşit sütyenler yatak çevresinde falan.
Eve gelince toplanır.
Makyaj masamdan zaten bahsetmeyeyim, fena yani
Ne var, herkes kitap gibi düzenli olmak zorunda mı
Dağıtıyoruz diye aforoz mu edilelim şimdi?
özel alan diyenler dr bana garp geliyor bi yatak var bi dolap işte yatağın içinde beni görmedikleri sürece sıkntı yok yanioyle bir sey olduysa bilene, evde biri varken o odayi oyle birakmam yav, ya da kitlerim kapisini.
Yanlislikla girer, merak eder soyle bi bakim der girer, tip tip insan var ben onlemimi alirim yani, ki yatak odasi benim için oyle kutsal ve girilmemesi gereken bir yer değil, gec soyun giyin derim gelene gidenealti ustu girip yatiyorum, eşyalarim da yerli yerinde
Kendi akıl ve ruh sağlığı için benim alanıma kimse girmemeli, o kadar diyeyim ajsjsjsjseni ginayan senin göynegini giysin bebegim ya
Aaa benim o da oldu.özel alan diyenler dr bana garp geliyor bi yatak var bi dolap işte yatağın içinde beni görmedikleri sürece sıkntı yok yani
Aile evinde hep pijamayla uyuduğumuz için benimkilerde öyleydiAaa benim o da oldu.
Bekarken yeni taşınmıştık, eve misafir geliyor hayırlı olsuna, e evi de geziyorlar.
Ben odada uyuyorum babam açıp açıp insanlara gösteriyor ( bu da kızın odası ihihi) diyor, 20 yaşımda falanım ha yaşandığında.
Bir dahaki misafir gelişinde iç çamaşırlarımı pedlerimi yatağın üzerine bırakıp çıktım, o gün açtı gösterdi ve bir daha odamın kapısını açamadı.
Benim popom bedenim, sütyenim pedim kadar özel değilmiş babamın gözünde akajssj
Yok ya yaz ayı, her şey meydanda dönemi.Aile evinde hep pijamayla uyuduğumuz için benimkilerde öyleydiTsbi babam direkt dalmazdı izin isterdi de kardeşlerm falan direkt dalardı müsait olurdum ama her sabah kavgayla geçerdi ya müsait olmasaydım dalmayın şu odya diye
ay çok iyiymiş wşdösşwlfmm benimkiler hiç öyle aksiyonlu değiller ya bazen kaos istiyor insan. Geldiklerinde yatak odasının kapısı açıksa kendileri kapatıyolar kimse girmez o odayaYok ya yaz ayı, her şey meydanda dönemi.
O gün bugündür dinsizin hakkından imansız geliri savunurum.
Tabii her türlü argoca türetilebilir bu argüman.
Misal bir kere kvdem bizim odadaki banyoya girip abdest almak, ordan da odada namaz kılmak istedi.
Annecim dini görev için iyi bir alan değil bence, bayağı toparlamam lazım o eşyalarımızdan utanırım sizden dedim, 8 sene oldu daha kapıyı açamadı ajsjsjs
Yoo değil ben çok düzensizimdir her şeyi ertelerim öyle böyle değil.Ben ne kadar dağınıksam, kocam o kadar derli toplu.
Ve evet evden çıkmadan önce deneyip deneyip makyaj masamın sandalyesine, yatak üzerine, oraya buraya savururum, bornozuma kadar yerdedir.
Çeşit çeşit sütyenler yatak çevresinde falan.
Eve gelince toplanır.
Makyaj masamdan zaten bahsetmeyeyim, fena yani
Ne var, herkes kitap gibi düzenli olmak zorunda mı
Dağıtıyoruz diye aforoz mu edilelim şimdi?
Benim de öyle giydiğimi bırakmam kenarda çünkü emin olamıyorum ben yoksa dün bunu mu giymiştim diye.oyle bir sey olduysa bilene, evde biri varken o odayi oyle birakmam yav, ya da kitlerim kapisini.
Yanlislikla girer, merak eder soyle bi bakim der girer, tip tip insan var ben onlemimi alirim yani, ki yatak odasi benim için oyle kutsal ve girilmemesi gereken bir yer değil, gec soyun giyin derim gelene gidenealti ustu girip yatiyorum, eşyalarim da yerli yerinde
Alınıyor yaama misafir geliyorsa alınır yan ben öyle yapıyroum hiç girmeyeceğini düşündüğüm biriyse bile eşimi uyarıyorum
Mahrem anlayoşının farklı olduğunu sanmıyorum düzen anlayışı farklıdır.
Giyilmiş ama temiz kıyafet anlayışı yoksa insanda ortada hiçbir şey kalmıyor mesela.
Giyilmiş ama temiz kuru temizlemeye giden cekette olur üç kerede gider falan makinede yıkananda olur mu hiç acayip saçma geldi.
Bekar ve yaşça büyük erkek gelmesin derken dedelerimiz mi gelmesin bekarsa mesela orayı hiç anlamadım.
Anlayan biri varsa yobaz der belki ama anlamadığım için bir şey diyemeceğim.
Ama bu konunun amacını hala anlamadım şu konu ikinci kere olur çok kızarsın eşim beni dinlemedi dersin hele o abi yok mu eşim göstermiş sen ne demeye aa özel yok mu(!) demezsin de girersin diyerek açılır anlarsın.
Böylesi kavgaya sebep oluyor.
Bakın ikinci kere oldu diye açsaydı konuyu nasıl herkes ağız birliği ederdi
Evet tamamen perde olmadığından ama rahatsızlık duydum yani babam dahi gelipte odama girmiş değil birde diyorki kız kardeşin gelip giriyor ama ona birşey demiyorsun yahu bu kadın kadınn..
Kızlar çok canım sıkıldı eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim ama eşime çok sinirlendim tamam düşüncesizlik etmiş olabilir ama sonuçta yatak odası özel bir yer ne işi var ki yani dedimki keşke banyoda giyinmesini söyleseydin yani yatak odası belki iç çamaşırım ortada belki sütyenim ortada ne kadar tuhaf bir durum birde diyor adam iki dakkaligina ustunu degistirdi niye bu kadar buyuttun.. haksizmiyim sizce hangimizde anormallik var
eşimin abisi bize kalmaya gelmişti bu akşam için üstünü değiştirmek istemiş elinde valizle benim yatak odasında üzerini değiştiriyor görünce şoka girdim meğer eşim söylemiş odaların camlarında perdemiz yoktu yeni taşındıgimiz icin sadece yatak odama asmistim oda burda giyinebilirsin demiş yüksek katta olduğumuz için çok fazla önemsememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?