- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
kv ile aynı sitedeyiz ve ben görüşmüyorum.tek sorun bu değil dubleks ev merdivenli de istemiyorum falan başka seyler de var çok uzunEvde ne sorun var da bu kadar satmak istiyorsunuz?
Emlak piyasası belli bizim ülkemizde ev satıp arsa almak, kiraya çıkmak cidden mantıklı değil.
Kayinvalide asıl sorun aslında.kv ile aynı sitedeyiz ve ben görüşmüyorum.tek sorun bu değil dubleks ev merdivenli de istemiyorum falan başka seyler de var çok uzun
ev merkezi sistem yöneticiler düzgün çalışmıyor fsturayı ödedğimiz halde sıcak suyumuz ve doğalgazımız kesiliyor,diğer ödemeyenler yüzünden. kovayla yıkanmak nedir ya :S gecerli bir sebep mi buKayinvalide asıl sorun aslında.
Bu kadar mantıksız davranmak için böyle bir sebep olabilirdi ancak.
Diyecek bir şey bulamadım.
Evi satmayın başka alternatifler bulun yine ayni şeyi yazacağım.
Geçerli olsa da bunlarin hicbiri evi satıp, borçları o parayla ödeyip kalanla arsa alıp, kiraya çıkmanızı mantıklı kılmıyor. Çözümünüz sizi zarara sokacak cinsten. Gerisini siz bilirsiniz.ev merkezi sistem yöneticiler düzgün çalışmıyor fsturayı ödedğimiz halde sıcak suyumuz ve doğalgazımız kesiliyor,diğer ödemeyenler yüzünden. kovayla yıkanmak nedir ya :S gecerli bir sebep mi bu
bir ev artı küçük bir arsaGeçerli olsa da bunlarin hicbiri evi satıp, borçları o parayla ödeyip kalanla arsa alıp, kiraya çıkmanızı mantıklı kılmıyor. Çözümünüz sizi zarara sokacak cinsten. Gerisini siz bilirsiniz.
Çok yanlış bir öneri. Anapara erir gider1600000 lirayı 32 günlük vadeye koyun 35 bin tl faizi gelir
8 bini çekin kirada oturun
faize bulaşmak istemiyorum zatrn teşekkürlerÇok yanlış bir öneri. Anapara erir gider
O zaman baska yerden duzgun bi ev alin kendinize. Konut kredisini biraz fazla cekin. Borcu da ordan kapatın.ev merkezi sistem yöneticiler düzgün çalışmıyor fsturayı ödedğimiz halde sıcak suyumuz ve doğalgazımız kesiliyor,diğer ödemeyenler yüzünden. kovayla yıkanmak nedir ya :S gecerli bir sebep mi bu
emlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.Yaptığınız iş mantikli degil. Önce barinma ihtiyacini karsilarsin sonra yatırım yaparsin. Ki ben ev alip satmaya kiraya vermeye bayilan bi insanim. Hem turkiyede hem yurtdisinda yapiyorum bu isi. Sizin gibi bi mantik ilk defa görüyorum. Nası batılır adlı çalışma gibi adeta. Ev satarak borc ödenmez cok cok cok aşırı sikismadikca ben milyonluk kumar borçlarım icin bile ev satmadim hayatimda. Evinizden memnunsaniz yasadiginiz evinizi satmayin. Ben su an ankaradaki evlerimden bile duzenli kira alamiyorum 2 sinde memur oturuyor üstelik teki doktor teki uzman, bir dukkanim var cayyolunda cok bilindik biri tuttu baya is yapan biri 25bin tlde kirada ama 5 aydir odemiyor adam. Ihtarnemeler avukat masraflari ugrasabilecek misiniz? Malin var derdin var piyasasi tam su an da. Öğrenci diyorsunuz siz bi de. Herkes cok kotu durumda kiralari alacaginizin hicbir garantisi yok.
Villayı ilana koymayı düşünüyorum ben de. Başka bir yatırım için. Satılmaz mı diyorsunuz ? Villa derken lüks havuzlu filan bir şey düşünmeyin bağ evi tarzı kaba inşaatı bitmiş. 4.5 milyon düşünüyorum. Piyasa neden kötü kriz kaynaklı mı seçim mi bekleniyor ?Evinizi satmadan kiraya çıkın. Satınca hemen yerine bişey almazsanız çok zarar edersiniz. Şuan emlak piyasası çok kötü.
Çayyolunda 25 çok iyi. Biz incek tarafında 90 bin fiyat aldık bu hafta. Bu bile uygun geldi tutalım diyoruz o derece fırlamış her yerYaptığınız iş mantikli degil. Önce barinma ihtiyacini karsilarsin sonra yatırım yaparsin. Ki ben ev alip satmaya kiraya vermeye bayilan bi insanim. Hem turkiyede hem yurtdisinda yapiyorum bu isi. Sizin gibi bi mantik ilk defa görüyorum. Nası batılır adlı çalışma gibi adeta. Ev satarak borc ödenmez cok cok cok aşırı sikismadikca ben milyonluk kumar borçlarım icin bile ev satmadim hayatimda. Evinizden memnunsaniz yasadiginiz evinizi satmayin. Ben su an ankaradaki evlerimden bile duzenli kira alamiyorum 2 sinde memur oturuyor üstelik teki doktor teki uzman, bir dukkanim var cayyolunda cok bilindik biri tuttu baya is yapan biri 25bin tlde kirada ama 5 aydir odemiyor adam. Ihtarnemeler avukat masraflari ugrasabilecek misiniz? Malin var derdin var piyasasi tam su an da. Öğrenci diyorsunuz siz bi de. Herkes cok kotu durumda kiralari alacaginizin hicbir garantisi yok.
Anadoluda aliniyor1 milyon 600 bine bu devirde 2 ev alınıyor mu hala?
İstanbul olmadığını özellikle belirtmiştim zaten ama yine de geliyor işte böyle mesajlar.Anadoluda aliniyor
Reelde işleyen bişey degil o dediğiniz henüz. El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arıyor su an. Nerde yasiosunuz bilmem de ankarada keller williamsin remaxin sube yoneticisi 10 tane ye yakin arkadasim var. Oyle bisey yok maalesef. Hicbi seyin garantisi yok su an. Kimse bilemiyor. O sekilde evi satmak icin yaziolardir satildiktan sonra ciddiyetle takibinin yapıldığını ben daha duymadim.emlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.
Bir yil oldu vereli bi de büyük degil cok 2 katli ama 200m2 civari. Konutkentten yasamkente gecis yolu üstünde. Biraz atıl orasi işlek bi yer degil. Gerci incek de degil :) artirmam lazim farkındayim da mevcudu bile alamiyorum ki.Çayyolunda 25 çok iyi. Biz incek tarafında 90 bin fiyat aldık bu hafta. Bu bile uygun geldi tutalım diyoruz o derece fırlamış her yer
burada var bu sistem.eğer ödemezlerse var olan avukatlar devreye giriyorReelde işleyen bişey degil o dediğiniz henüz. El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arıyor su an. Nerde yasiosunuz bilmem de ankarada keller williamsin remaxin sube yoneticisi 10 tane ye yakin arkadasim var. Oyle bisey yok maalesef. Hicbi seyin garantisi yok su an. Kimse bilemiyor. O sekilde evi satmak icin yaziolardir satildiktan sonra ciddiyetle takibinin yapıldığını ben daha duymadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?