Saçma mı davranıyoruz.Çok üzgünüm.

kv ile aynı sitedeyiz ve ben görüşmüyorum.tek sorun bu değil dubleks ev merdivenli de istemiyorum falan başka seyler de var çok uzun
Kayinvalide asıl sorun aslında.
Bu kadar mantıksız davranmak için böyle bir sebep olabilirdi ancak.
Diyecek bir şey bulamadım.
Evi satmayın başka alternatifler bulun yine ayni şeyi yazacağım.

Kayinvalide asıl sorun aslında.
Bu kadar mantıksız davranmak için böyle bir sebep olabilirdi ancak.
Diyecek bir şey bulamadım.
Evi satmayın başka alternatifler bulun yine ayni şeyi yazacağım.
ev merkezi sistem yöneticiler düzgün çalışmıyor fsturayı ödedğimiz halde sıcak suyumuz ve doğalgazımız kesiliyor,diğer ödemeyenler yüzünden. kovayla yıkanmak nedir ya :S gecerli bir sebep mi bu

ev merkezi sistem yöneticiler düzgün çalışmıyor fsturayı ödedğimiz halde sıcak suyumuz ve doğalgazımız kesiliyor,diğer ödemeyenler yüzünden. kovayla yıkanmak nedir ya :S gecerli bir sebep mi bu
Geçerli olsa da bunlarin hicbiri evi satıp, borçları o parayla ödeyip kalanla arsa alıp, kiraya çıkmanızı mantıklı kılmıyor. Çözümünüz sizi zarara sokacak cinsten. Gerisini siz bilirsiniz.

Plan bana pek makul gelmedi. Ben olsam bu koşullarda evi satmam. Başka yerde oturacaksam bile bu evi kiraya veririm. 2 milyona satacağınız evin kira getirisi bir milyon iki yüz bine alacağınızdan daha fazla olur herhalde.

Borçları da başka türlü ödeyin, acil değil demişsiniz zaten.

Bu şekilde para ziyan olacak gibi geldi bana.

Yaptığınız iş mantikli degil. Önce barinma ihtiyacini karsilarsin sonra yatırım yaparsin. Ki ben ev alip satmaya kiraya vermeye bayilan bi insanim. Hem turkiyede hem yurtdisinda yapiyorum bu isi. Sizin gibi bi mantik ilk defa görüyorum. Nası batılır adlı çalışma gibi adeta. Ev satarak borc ödenmez cok cok cok aşırı sikismadikca ben milyonluk kumar borçlarım icin bile ev satmadim hayatimda. Evinizden memnunsaniz yasadiginiz evinizi satmayin. Ben su an ankaradaki evlerimden bile duzenli kira alamiyorum 2 sinde memur oturuyor üstelik teki doktor teki uzman, bir dukkanim var cayyolunda cok bilindik biri tuttu baya is yapan biri 25bin tlde kirada ama 5 aydir odemiyor adam. Ihtarnemeler avukat masraflari ugrasabilecek misiniz? Malin var derdin var piyasasi tam su an da. Öğrenci diyorsunuz siz bi de. Herkes cok kotu durumda kiralari alacaginizin hicbir garantisi yok.

O zaman baska yerden duzgun bi ev alin kendinize. Konut kredisini biraz fazla cekin. Borcu da ordan kapatın.

emlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.

Evinizi satmadan kiraya çıkın. Satınca hemen yerine bişey almazsanız çok zarar edersiniz. Şuan emlak piyasası çok kötü.
Villayı ilana koymayı düşünüyorum ben de. Başka bir yatırım için. Satılmaz mı diyorsunuz ? Villa derken lüks havuzlu filan bir şey düşünmeyin bağ evi tarzı kaba inşaatı bitmiş. 4.5 milyon düşünüyorum. Piyasa neden kötü kriz kaynaklı mı seçim mi bekleniyor ?

Çayyolunda 25 çok iyi. Biz incek tarafında 90 bin fiyat aldık bu hafta. Bu bile uygun geldi tutalım diyoruz o derece fırlamış her yer

emlak kiraya verecek kgs sistemiyle.biz uğraşmayacaktık kira işleriyle.
Reelde işleyen bişey degil o dediğiniz henüz. El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arıyor su an. Nerde yasiosunuz bilmem de ankarada keller williamsin remaxin sube yoneticisi 10 tane ye yakin arkadasim var. Oyle bisey yok maalesef. Hicbi seyin garantisi yok su an. Kimse bilemiyor. O sekilde evi satmak icin yaziolardir satildiktan sonra ciddiyetle takibinin yapıldığını ben daha duymadim.

Çayyolunda 25 çok iyi. Biz incek tarafında 90 bin fiyat aldık bu hafta. Bu bile uygun geldi tutalım diyoruz o derece fırlamış her yer
Bir yil oldu vereli bi de büyük degil cok 2 katli ama 200m2 civari. Konutkentten yasamkente gecis yolu üstünde. Biraz atıl orasi işlek bi yer degil. Gerci incek de degil :) artirmam lazim farkındayim da mevcudu bile alamiyorum ki.

burada var bu sistem.eğer ödemezlerse var olan avukatlar devreye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…