Saçma sapan birşey başıma geldi, yardımınıza ihtiyacım var :(

Ay allah korusun ya neden aldatsın töbeler olsun :18:

Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu bisey olur olmaz bilmiyorum ama cok guldum :)

zara bişey olmaz ama belki dış tarafta bi yeri tahriş ettiği için kanamıştır

kumanda dik mi duruyodu dicem ama neyse ben kaçtım

iyi de üzerinde kıyafet yok muydu alt taraf açık mıydı anlamadım ben
yapmayın şöyle Allah aşkına... yaşın küçük sanırım ama mantık sınırlarını zorlamayın arkadaşım
oraya bişey sokulmadığı takdirde nasıl bozulsun o kıymetlin senin?

evet canım Allah korusun Allah herkesin bahtını sansını açık etsim iyi günler,

kafan çok karışık ise doktora git hem daha rahat edersin

Evet öyle yapacağım. Önerileriniz için Teşekkür ederim sizede iyi günler. :114:

Gül tabi tatlımmm allah ağlatmasınn :90:

Aynen canm bundan sonra oturdugun yere dikkat et bende dun aksam annemin 6 numara şişlerine oturcaktim kardesim farketmese 😆😆😆😆

Spor salonunda bi arkadaşım birşey sokmayı geçtim bi darbe dahi almadan zorlandığı için kızlık zarı bozulmuştu. Yani o örnekten gördüğüm andan itibaren birşey sokulmadanda bozulduğunu anladım .. Altımda eşofmanım falan vardı. Sonuçta bi darbe lıyor aynı anca içten bi sızı oluşuyor kan görünce,mantıken her kız aynı soruyu kendine sorar diye düşünüyorum.

senin o arkadaşın o şekilde bozulması da mantığa aykırı
kızlık zarı girişte, iç kısımda.. vajinanın dışında değil darbe alınca ya da zorlanınca bozulsun
hem bozulsa ne olur? sen kendini bildikten sonra?
günün birinde bi adamı sevsen o bekarete önem verse e sen de bakiresin ki zaten.. cinsel ilişkiye girmemişsin
o adam sana inanmazsa buna üzülmek ne kadar mantıklı.. lafına inanmayıp seni suçlayan insan için neden üzülesin?
bu arada evlenince de kanaman olmayabilir.. illa kanayacak diye bişey yok bakire olsan da.. esnek yapıda olabilir (mesela 3 gün boyunca ilişkiye giremedim ben zorlandım canım yandı diye ama buna rağmen kanamam olmadı benim)
o nedenle bu zarı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. illa ilk gece kan görmeliyim diye şartlandırmayın
kana kafayı takan adamları da hayatınıza sokmayın..

Peki kanama gelmese bile bekaret anlaşılıyormu?

ilişkiye giren birisiyle hiç girmeyen biri arasında dünya kadar fark olur cnm bunu hemen hemen bütün erkekler anlar ama o gelecek olan kana odaklanmış o kadar insan var ki hiç bir şeyi gözü görmüyor sadece ona odaklanıyorlar... halbuki yaşanılan şey o kandan daha önemli çok şükür eşim kesinlikle önem veren biri değildi bakireydim ama o iş olduktan sonra peçeteyle sildik gitti yani ne çarşaf ne başka bir şeyim var sende pek takılma bu konulara özene bözene koruduğun değer verdiğin şey aslında senin ahlaki değerin olmalı kişiliğin olmalı önemli olan onları kaybetme

diyorum ya 3 gün boyunca yapamadık biz nasıl anlaşılmasın canım
afedersin biraz açık olcak ama birleşme olamadı yani.. dolayısıyla eş de bu durumda anlayabiliyor elbette
ama tabi anlamayan ya da anlamak istemeyen karakterde olanlar da vardır.. o nedenle düzgün eşler seçmeliyiz kendimize
bize inanan, et parçası için değil de kişiliğimiz için bizi seven
dilerim çok mutlu bi birliktelik yaşarsın.. o konuyu da cidden dert etme imkansız bişey olması

sana öyle demiştir o

Aynen canm bundan sonra oturdugun yere dikkat et bende dun aksam annemin 6 numara şişlerine oturcaktim kardesim farketmese 😆😆😆😆

ay şişle bozulmaz o incecik bir şey soğan zarı mı bu delinsin
ama şiş çok kötü olurdu tabi başka yerlerini delerdi aman :18:

Teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız Bende bu şekilde düşünüyorum fakat bi farkls, ahlaki değerlere önem verdiğimi bekaretle bağdaştırıyorum sanırım. Daha önceki ilişkilerimde el ele tutuşmaktan öteye gitmediğimin kanıtı sadece oymuş gibi bakıyorum olaya. Evet biraz saçma çünkü herşeyi yaşayıp bekareti koruduğu için masum kız rolü yapan onlarca insan var ama bu düşüncemi bi türlü değiştiremedim bilmiyorum :26:

İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…