daha çok gençsin ve böyle basit şeyler yüzünden hayatını zehir etme o çok önem verdiğin erkek elbet bir gün seni aldatacak yarın bir gün o hikayelerini okuyacağız. kendin için yaşa kendin için sev bedenini ve kendini.
Kızlar geçtiğimiz pazar evde oturuyorum telefonum şarjdaydı tv izliyordum ve kalktım. Telefonla konuştuktan sonra hızlı bir şekilde koltuğa oturdum.Meğerse kumanda koltuğun üzerindeymiş ve tam vajinama denk geldi az bi sızı hissettim ama umursamadım. Daha sonra 1 saat sonra duşa girmek içinüstümü çıakrdığımda iç çamaşırımda çok çok az bi kan vardı. İnanılmaz korktum annem evde yoktu hemen telefona sarıldım oda koştura koştura geldi. Baktı ama korkma kızım biraz daha fazla kan gelir normalde ve rengi tam pembe olur falan dedi. Ama bi kaç gündür aklımdan çıkmıyor korkuyorum. Doktora gideyim falan dedim annem gerek yok kızım insanlar o kadar uğraşıyorda zar zor oluyor bi kumanda mı yapacak dediSonuçta annem bilir diyip konuyu kapatmalı mıyım yoksa Dr'a gitmeli miyim? Teyzemler dalga geçiyor valla kumanda ırzına geçti diye
kıymetlim nedir ya 25gram et değil mi
muhabbete kop yaaaaaaa
Allah iyiligini versin hic gulecegim yoktu bisey olur olmaz bilmiyorum ama cok guldum :)
Ay allah korusun ya neden aldatsın töbeler olsun :18:
evet canım Allah korusun Allah herkesin bahtını sansını açık etsim iyi günler,
kafan çok karışık ise doktora git hem daha rahat edersin
Kızlar geçtiğimiz pazar evde oturuyorum telefonum şarjdaydı tv izliyordum ve kalktım. Telefonla konuştuktan sonra hızlı bir şekilde koltuğa oturdum.Meğerse kumanda koltuğun üzerindeymiş ve tam vajinama denk geldi az bi sızı hissettim ama umursamadım. Daha sonra 1 saat sonra duşa girmek içinüstümü çıakrdığımda iç çamaşırımda çok çok az bi kan vardı. İnanılmaz korktum annem evde yoktu hemen telefona sarıldım oda koştura koştura geldi. Baktı ama korkma kızım biraz daha fazla kan gelir normalde ve rengi tam pembe olur falan dedi. Ama bi kaç gündür aklımdan çıkmıyor korkuyorum. Doktora gideyim falan dedim annem gerek yok kızım insanlar o kadar uğraşıyorda zar zor oluyor bi kumanda mı yapacak dediSonuçta annem bilir diyip konuyu kapatmalı mıyım yoksa Dr'a gitmeli miyim? Teyzemler dalga geçiyor valla kumanda ırzına geçti diye
Gül tabi tatlımmm allah ağlatmasınn:90:
iyi de üzerinde kıyafet yok muydu alt taraf açık mıydı anlamadım ben
yapmayın şöyle Allah aşkına... yaşın küçük sanırım ama mantık sınırlarını zorlamayın arkadaşım
oraya bişey sokulmadığı takdirde nasıl bozulsun o kıymetlin senin?
Aynen canm bundan sonra oturdugun yere dikkat et bende dun aksam annemin 6 numara şişlerine oturcaktim kardesim farketmese 😆😆😆😆
Spor salonunda bi arkadaşım birşey sokmayı geçtim bi darbe dahi almadan zorlandığı için kızlık zarı bozulmuştu. Yani o örnekten gördüğüm andan itibaren birşey sokulmadanda bozulduğunu anladım .. Altımda eşofmanım falan vardı. Sonuçta bi darbe lıyor aynı anca içten bi sızı oluşuyor kan görünce,mantıken her kız aynı soruyu kendine sorar diye düşünüyorum.
Aman allah kourusun çok beter
senin o arkadaşın o şekilde bozulması da mantığa aykırı
kızlık zarı girişte, iç kısımda.. vajinanın dışında değil darbe alınca ya da zorlanınca bozulsun
hem bozulsa ne olur? sen kendini bildikten sonra?
günün birinde bi adamı sevsen o bekarete önem verse e sen de bakiresin ki zaten.. cinsel ilişkiye girmemişsin
o adam sana inanmazsa buna üzülmek ne kadar mantıklı.. lafına inanmayıp seni suçlayan insan için neden üzülesin?
bu arada evlenince de kanaman olmayabilir.. illa kanayacak diye bişey yok bakire olsan da.. esnek yapıda olabilir (mesela 3 gün boyunca ilişkiye giremedim ben zorlandım canım yandı diye ama buna rağmen kanamam olmadı benim)
o nedenle bu zarı gözünüzde bu kadar büyütmeyin.. illa ilk gece kan görmeliyim diye şartlandırmayın
kana kafayı takan adamları da hayatınıza sokmayın..
Peki kanama gelmese bile bekaret anlaşılıyormu?
Peki kanama gelmese bile bekaret anlaşılıyormu?
Spor salonunda bi arkadaşım birşey sokmayı geçtim bi darbe dahi almadan zorlandığı için kızlık zarı bozulmuştu. Yani o örnekten gördüğüm andan itibaren birşey sokulmadanda bozulduğunu anladım .. Altımda eşofmanım falan vardı. Sonuçta bi darbe lıyor aynı anca içten bi sızı oluşuyor kan görünce,mantıken her kız aynı soruyu kendine sorar diye düşünüyorum.
Aynen canm bundan sonra oturdugun yere dikkat et bende dun aksam annemin 6 numara şişlerine oturcaktim kardesim farketmese 😆😆😆😆
ilişkiye giren birisiyle hiç girmeyen biri arasında dünya kadar fark olur cnm bunu hemen hemen bütün erkekler anlar ama o gelecek olan kana odaklanmış o kadar insan var ki hiç bir şeyi gözü görmüyor sadece ona odaklanıyorlar... halbuki yaşanılan şey o kandan daha önemli çok şükür eşim kesinlikle önem veren biri değildi bakireydim ama o iş olduktan sonra peçeteyle sildik gitti yani ne çarşaf ne başka bir şeyim var sende pek takılma bu konulara özene bözene koruduğun değer verdiğin şey aslında senin ahlaki değerin olmalı kişiliğin olmalı önemli olan onları kaybetme
diyorum ya 3 gün boyunca yapamadık biz nasıl anlaşılmasın canım
afedersin biraz açık olcak ama birleşme olamadı yani.. dolayısıyla eş de bu durumda anlayabiliyor elbette
ama tabi anlamayan ya da anlamak istemeyen karakterde olanlar da vardır.. o nedenle düzgün eşler seçmeliyiz kendimize
bize inanan, et parçası için değil de kişiliğimiz için bizi seven
dilerim çok mutlu bi birliktelik yaşarsın.. o konuyu da cidden dert etme imkansız bişey olması
sana öyle demiştir o
ay şişle bozulmaz o incecik bir şey soğan zarı mı bu delinsin
ama şiş çok kötü olurdu tabi başka yerlerini delerdi aman :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?