Bence çocuk yolunu yapmış, siz gidince başkasıyla olacak, siz de ilişkiye bitti gözüyle bakın. Eski sevgilinizi özlemeniz de boşluktan, siz Türkiye'de aşk bulursunuz gibime geliyor :)
Gelen gideni aratmış ondan bu hüzün. Şu cimriye birşey deyip başına bela etme lütfen.
birak su herifi yaa..hangi ulkedesin buarada?
Son çocuk sizin için rebound ilişkimiş, bu tarz yarım kalan hislerinizi başka kişiyle devam ettirmeniz vs çok yaygın bir şey, ben zamanla her şeyin düzeldiğine inanan biriyim ama bu bekleyiş bomboş olmamalı. Hayatınızdaki boşluğu yeni insanlar, hobiler, fiziksel aktiviteler ile doldurun. Online oyun, mmorpg vs başlayın, kendinizi geliştirin. Siz değiştikçe o kişi aklınıza gelmez olur.
bi kere avrupalilar cimri olur. yani cok fazla ben odakli yasarlar. adam sevgilisiyle yemege cikip alman usulu yapar mi ya? isme bak alman usulu ama bunlarin hepsi ayni. bizde bi misafir gelse donatir doktururuz..onlarda yanina bi piskevit bulursan sukretİngiltere, yarın Türkiyeye dönüyorum :)
Neden bırak dedin tontrikocum?
Ben TRdeki adaylarımın önünü kapatmak istemiyorum
İngiliz erkeklerini ne yapacan gunes gormeyen erkek gelismez tatlim hele tr ye gel burdan sec bi döşü killiİngiltere, yarın Türkiyeye dönüyorum :)
Neden bırak dedin tontrikocum?
Ben TRdeki adaylarımın önünü kapatmak istemiyorum
Tabi ki bir şey demeyin.O dünden razı dönmenize. .Selam kk ahalisi ben saçmalaşmadan başıma iş almadan bir fikir istiyorum.
Yarın yaşadığım ülkeden taşınacağım, bir seneliğine Türkiyeye dönüyorum sonrasında nereye gideceğim belli değil henüz.
Bu arada bir çocukla görüşüyorduk ama ben açıkçası sırf eğlencesine düşündüm sonuçta taşınacağım diye.
Bugün işte beraber geçirdik.
Bana şey dedi
"Senden sonra birini bulsam bozulur musun"
"Sen bozulur musun" dedim
"Bir şey yapamam ki bozulsam da" dedi
"Ben de bir şey yapamam ki sen burada yaşıyorsun ben gidiyorum" dedim
"Seni özleyeceğim" dedim
O da "Ben de seni özleyeceğim" dedi
"Ne yapalım" dedim
"Birkaç haftaya iyi hissederiz merak etme" dedi
Ben de üstelemedim, uzaktan ilişki de sevmem istemem zaten
Bi' ara gitar çaldı o ara ağladım ben ama söylemedim neden ağladığımı, daha önce de yanındayken ağlamıştım ex imle olanlar yüzünden.
Ya bi' kafam karıştı hani böyle üzgün pek değilim açıkçası hatta öncesinde taşınacağım şehirden bi çocukla konuşmaya başladım, yarın diyorum havaalanında yakışıklı pilotlar vardır falan ahajshajs
Exim pilottu mesela havaalanından geçtim 3 gün önce kafamı kaldırmadım orada bir yerdedir çalışıyorsa diye öfff
Niye böyle bi içim huylandı hüzünlendim ki
Mesela beğenmediğim huyları da var çocuğun hani sevgilim olsa batacak şeylerdi ama zaten 2 haftalık bir şey diye takmadım devam ettim eğlencesine
Mesela bugün evdeydik kendine kahvaltı hazırladı tabakta bana sormadı bile veya aynı şekilde çay yaptı bana vermedi
Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para için yapar mıydın gibi sosyal yönden acayip soruları oldu
Yani o anlamda çok yetenekli biri değil açıkçası
Her yaptığını zaten eximle karşılaştırıyordum, exim geç kalmazdı o para lafı yapmazdı vs.
Eximle buluşurken kalbim yerinden fırlardı, hiçbir şeyinden tiksinmezdim, can sıkıcı da olsa severdim, bu çocuğunkiler batıyor mesela cimri erkek hiç sevmem zaten sürekli şu pahalı, bu ucuz vs muhabetleri
Adam süt içmeyi bırakmış pahalı diye böyle değişik şeyleri var bana battı ben para yaşamak için kafasında bir insan olduğum için
Mesela dün gece eximle gittiğimiz ilk buluştuğumuz yere gittik es kaza, orada otururken içim tuhaf oldu, ne eximi tam atlatabilmiş değilim şimdi bu bi hüzün getirdi
Ne hissediyorum ben bu nedir bi yorumlar mısınız ya
Kafam karıştı
Daha çocuğa bir şey demeyeyim değil mi ben
Ne yapmalı düşünmeliyim bir yol gösterin lütfen
Yuh. Bu çocuktan bu sözünden sonra buz gibi olman lazımdı zaten.Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para için yapar mıydın gibi sosyal yönden acayip soruları oldu
Veya benle olmasa grupta kimle yapardın veya para için yapar mıydın gibi sosyal yönden acayip soruları oldu
Yani o anlamda çok yetenekli biri değil açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?