• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçmalamak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durum duygusal boşluktan bence fiziken doyuyorsunuz da beden aşk istiyor sanki manevi oksanma istiyor. Yoksa eglencesine takılan biri ne exine takar ne 2 haftalıgına.

Simdikinden cı cacık olmaz eski ex le neden ayrıldınız merak ettim. Madem hersey onu hatırlatıyor. Oluru yokmu??

Off biz bunu yavru kuş,sarı civciv falan saniyoduk ne oldu cimri çıktı ay bende hiç sevmem paraci adami:sopa: sana ex aşkını unutturur,gitmeden eğlenirsin dedik,daha çok aklına gelmesine sebep oldu resmen,yeniden başa dönüp acı çekme lütfen

Hele ki benle olmasa gruptan kiminle yapardın yada para için yapar mıydın lafları falan iyice sinir oldum, tam zamanında dönüyosun canım,bırak şen şakrak ol vedalasirken, üzülme kendini bişi sanmasin
Türkiye de daha iyilerini layıksın sen,hele bı dön de,karşına çıkar cimri olmayan,eli bol,döşü kıllı, yakışıklı bi abimiz:KK53:

Bu da içmesin süt falan, harcamasın para pul, kendi yesin haspam bulur belki çok seven hıh:63:

Allah razı olsun diyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yoksa çok sürünürdüm onun peşinde ben.
Bir dönem vardı kızardım kk kadınları fazla sert diye ama benim ilişkiye bakış açımda çok şeyi değiştirdiniz bir çoğunuz güzel fikirler verdiniz, artık o tavsiyeleri hatırlıyorum, dik durmak, kendini ezdirmemek hakkında olanları, o yüzden gerçekten teşekkür ediyorum yani buradaki güzel hanımlara, ufkumu genişlettiler :KK200:
Nolduki senin exle? Ben kacirdim galiba

Valla işte ben de anlamadım ki kendimi niye böyle oldum :KK70:
Exim pilot olandı, bununla iki hafta zaman geçirdim açıkçası başkasıyla da eğlenebiliyor muyum görmek istedim, exime kafayı takmıştım çünkü, eğlenebiliyormuşum gördüm, rahatladım. Ama adamın bazı huyları batıyor yine de bi vedalaşma hüznü oldu, madem batıyor bana madem adamı sevmediğimi biliyorum ne hüznü ulen bu diyorum kendime. Kendimi kendim anlayamadım yani :KK53:
Kız gider ayak lütfen aşka falan dönüştüğünü söyleme bize,bu iki haftalık eğlence serüveninin :KK70: Allah korusun:110:

Ya bişey diyeceğim, sizin ruh durumunuz hiç iyi değil. Bu adamla beraberken eskiyi hep düşünmüş, halen adamla beraberken kendinize yenisini ayarlamışsınız. Teselliniz de beraber değildik sevgili değildik olmuş... azıcık nefes alın, erkeksiz de yaşanabiliyor yani... kendinize değer verin, karşı taraf kendinize değer vermediğinizi düşünmüşki para karşılığı sexe bile layık görmüş sizi...

Ara ara yorumlarınızda farklı ülkelerde yaşadığınızı görüyorum gezmeye meraklı yay burcu olarak merak da ediyorum:confused:

Ve artık tutamayacağım kendimi
Başlıyorum

İşiniz gereği mi ülke ülke geziyorsunuz yoksa keyfi mi. Sabit bir hayatınız yok mu. Çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsunuz😁 Aileniz nerde. Karışanınız yok mu. Yurtdışı maceranız ilk nasıl başladı
Kaç yaşındasınız. Aslansın deyin diye açtığınız konudaki oğlanı elde edebildiniz mi. Konuda bahsettiğiniz kişi o mu yoksa

Oh be rahatladım

Ara ara yorumlarınızda farklı ülkelerde yaşadığınızı görüyorum gezmeye meraklı yay burcu olarak merak da ediyorum:confused:

Ve artık tutamayacağım kendimi
Başlıyorum

İşiniz gereği mi ülke ülke geziyorsunuz yoksa keyfi mi. Sabit bir hayatınız yok mu. Çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsunuz😁 Aileniz nerde. Karışanınız yok mu. Yurtdışı maceranız ilk nasıl başladı
Kaç yaşındasınız. Aslansın deyin diye açtığınız konudaki oğlanı elde edebildiniz mi. Konuda bahsettiğiniz kişi o mu yoksa

Oh be rahatladım

Ahahaha çok şekersiniz, keşke baştan sorsaydınız aklınıza gelince.

Bu arada ben de yay burcuyum :)) :KK70:

25 yaşındayım. İlk değişim programıyla gitmiştim, zaten ben de sizin gibi bayılırım totomu gezdireyim, bana gezmek deyin yani iki elim kanda olsa giderim :KK70:
Hele yurt dışı, farklı kültürler, ülkeler.
Sonrasında değişimle gittiğim ülkeye hayran kaldım, dedim ben master için başvurayım, kabul aldım.
Sonra orası kesmedi dedim ben buradan da daha yurt dışına gidip staj yapayım :KK70:
Şimdi TRye dönüp araştırma taslağı falan yazarak doktoraya başvuracağım, bakalım nerelere açılacağım bu kez :p
Bu arada ailemden destek aldım, çoğunlukla da burs aldığım için böyle yaşayabildim, doktora da aynı şekilde planlıyorum, ödemeleri daha iyi oluyor. Sonrasında post-doc araştırmacı olarak devam :)
Araştırmacılığın en güzel yanı İngilizceniz varsa dünyanın her yerinde üniversitelere başvurmak mümkün!:rolleyes:
Umarım yardımcı olabilmişimdir, daha varsa sorular cevaplarım :)

Bu arada evet o çocuk bu çocuk hahah

Son düzenleme:
Simdikinden cı cacık olmaz eski ex le neden ayrıldınız merak ettim. Madem hersey onu hatırlatıyor. Oluru yokmu??

Yok.
28 yaşındayım dedi 38miş...
Gram da değer vermedi bana.
Ben mükemmelleştirdim gözümde onu ondan aklıma gelip duruyor.
Hayatımın aşkı moduna girmiştim de ondan. :D

Nolduki senin exle? Ben kacirdim galiba

Yalanını yakaladım tontrikocum,
28im demişti 38miş.
Sonrasında zaten diğer hareketlerini de sorgulamaya başladım.
O da beni sallamadı zaten, neredesin bi' gel demedi, konuşmak için adım atmadı öyle kaldı o...

Tek rakibi thy olabilir😂 bence ordan birine bak😂😂😂

Ahahaha valla da THY ile uçuyorum bugün de :D

Off biz bunu yavru kuş,sarı civciv falan saniyoduk ne oldu cimri çıktı ay bende hiç sevmem paraci adami:sopa: sana ex aşkını unutturur,gitmeden eğlenirsin dedik,daha çok aklına gelmesine sebep oldu resmen,yeniden başa dönüp acı çekme lütfen

Hele ki benle olmasa gruptan kiminle yapardın yada para için yapar mıydın lafları falan iyice sinir oldum, tam zamanında dönüyosun canım,bırak şen şakrak ol vedalasirken, üzülme kendini bişi sanmasin
Türkiye de daha iyilerini layıksın sen,hele bı dön de,karşına çıkar cimri olmayan,eli bol,döşü kıllı, yakışıklı bi abimiz:KK53:

Bu da içmesin süt falan, harcamasın para pul, kendi yesin haspam bulur belki çok seven hıh:63:

Birini tam unutmadan üstüne başkasını oturtmak olmuyor galiba, bünyede arıza şeylere yol açıyor. :D
Ama kendime kanıtlayasım gelmişti, unutabilirim, başkasıyla olabilirim falan gibi...
Zaten dün vedalaştık ben ağlamadım, bye dedim çıktım bir duygusallık olmadı yani :27:

Kız gider ayak lütfen aşka falan dönüştüğünü söyleme bize,bu iki haftalık eğlence serüveninin :KK70: Allah korusun:110:

Yok bee kuzuş ne aşkı ben anca mızmızlanırım böyle :D

Ahahaha çok şekersiniz, keşke baştan sorsaydınız aklınıza gelince.

Bu arada ben de yay burcuyum :)) :KK70:

İlk değişim programıyla gitmiştim, zaten ben de sizin gibi bayılırım totomu gezdireyim, bana gezmek deyin yani iki elim kanda olsa giderim :KK70:
Hele yurt dışı, farklı kültürler, ülkeler.
Sonrasında değişimle gittiğim ülkeye hayran kaldım, dedim ben master için başvurayım, kabul aldım.
Sonra orası kesmedi dedim ben buradan da daha yurt dışına gidip staj yapayım :KK70:
Şimdi TRye dönüp araştırma taslağı falan yazarak doktoraya başvuracağım, bakalım nerelere açılacağım bu kez :p
Bu arada ailemden destek aldım, çoğunlukla da burs aldığım için böyle yaşayabildim, doktora da aynı şekilde planlıyorum, ödemeleri daha iyi oluyor. Sonrasında post-doc araştırmacı olarak devam :)
Araştırmacılığın en güzel yanı İngilizceniz varsa dünyanın her yerinde üniversitelere başvurmak mümkün!:rolleyes:
Umarım yardımcı olabilmişimdir, daha varsa sorular cevaplarım :)

Bu arada evet o çocuk bu çocuk hahah
Bende sorular bitmez aklıma geldikçe sorarım😂Gezmek için okuyorsunuz yani ayy süper valla. Önünüzde sonsuz okyanus var sanki😊 Bende farklı ülkelere kültürlere meraklıyım.

Çok iyi:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X