Saçmaliyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Iyi akşamlar herkese.

Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.

Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor

Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin

Üstüne çıkıyor derken arkadan mı yaklaşıyor

Niye böyle birşey düşündünüz?
Kaç kere şahit oldunuz?

Bu gerçekten çok tehlikeli birşey eğer gerçekse.
gözlemlemeye daha yakından devam edin.
eğer varsa,annenize söylemekle kalmayıp hemen çaresine bakın.
inanılmaz gerçekten.
kimi kimden koruyacağız bakalım.
allah kolaylık versin.
Ara ara küçük kardeşinizle alttan alttan konuşun,sorun,yakın davranın.

Kesinlikle gözünüzü ayirmayin. Takip edin halinden anlarsiniz zaten. Anneniz eger biraz cahillikle yaklaşacaksa, bunu alenen buyuk kardese söyleyip küçüğe duyuracaksa yani durum ayyuka cikacaksa anneye soylemek yerine buyuk kardesinizle konusun

Ayyy tövbe tövbe . Küçük kardeşinizle bi konuşun. Belli etmeden konuşun. Eğer biseyler fark ettiyse büyüğü alın karşınıza off ne diyorum ben ya büyüğün aklını alın direk . Kardeşimde olsa gebertirim yemin ederim

Umarım saçmalıyorsunuzdur aksi durum korkunç

üzerine çıkıyo derken? ne gibi bi birbirleriyle uğraşma? tuvalette ne kadar kalıyo?

Bunu ancak hareketlerinden anlayabilirsiniz. 20 yaşında bir çocuk neden 12 yaşında çocuğun üstüne çıkar? Kardeşinizi alın, küçük olanı, açık açık sorun. Seni taciz ediyor mu diye değil tabi ki. Bak ben seni her şeyden korurum. Sana dokunan var mı vs diye. Bir de aynı odada kalmalarını engelleyin. Küçük olan sizin odada kalsın. Kamera alın gizli evin her yerine, izleyin. Zor değil bunlar. Ama erkekler boğuşur, boğuşma yerine zaten tuhaf bir hareket varsa hissedersiniz.

En az üç dört kez böyle şahit olmuşumdur
Hemen sonra banyoya girmesi sebebiyle aklıma bu geliyor
Benim de kardeslerim var yaslari sizinkilere yakin erkek cocugu olduklari icin oyun tarzlarını tahmin edebiliyorum ama böyle bir şeyin şüphesi bile olsa o an oynarlarken müdahale ederdim ayirirdim diye düşünüyorum ki o zaman da büyük olan öyle bir düşüncesi varsa anlardı
Siz 3 4 kez şahit olup bir de banyoya gitmesini görüp neyi bekliyorsunuz madem böyle birşey var.
Düşüncesi bile midemi bulandırdı siz bu şüpheyle nasıl durabiliyorsunuz Allah yardımcınız olsun bence bir an önce cozun içiniz rahatlasın.

Kardeşinizin daha önce bu tarz bir yaklaşımını gördünüz mü? Bir sohbet olarak olabilir,internetten arama olarak olabilir.Aklınıza bu geldiğine göre,bu tarz absürt davranışları dikkatinizi çekmiştir belki.Biraz daha gözlemleyin,kücük kardesinizle büyük kardesiniz yokken fark ettirmeden konusun.Büyüğe de işte rahatsız olabilir yapma bence tarzı yaklasabilirsiniz ama böyle bir dusuncesi varsa o tedavi edilmeli cünkü kardesine bunu yapma cesareti gösteren baskasına neler yapmaz Allah korusun.Umarım dusundugunuz gibi değildir ama insan neler neler okuyor

ay gözümde canlanır gibi oldu sinirlendim. yarıda bölün oyunlarını küçük olana soru sorun nasıl oyun oynadınız bakiyim falan diye eğer anladığınız gibiyse seni gebertirim pis çocuk babama söylicem de tehtit et onu korksun

Güzelce gözlemleyin önce bu konularda artık paranoyak olduk günümüzde yaşananlardan dolayı. Yani ne bileyim belki denk gelmiştir sık duşa giren biri mi kardeşiniz? 12 yaşta küçük değil anlamaz mıydı küçük olan yanlış bi şey yapsa bilmiyorum ki ya. Çok zor durum ama hemen hüküm vermeden güzelce gözlemleyin hatta İnternet geçmişine bakmaya çalışın bir şekilde. Umarım yanılıyosunuzdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…