Üstüne çıkıyor derken arkadan mı yaklaşıyorIyi akşamlar herkese.
Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.
Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor
Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
En az üç dört kez böyle şahit olmuşumdurNiye böyle birşey düşündünüz?
Kaç kere şahit oldunuz?
12 yaşta küçük değil ama. Küçük kardeş abisi sürtünse falan anlardı sanırımEn az üç dört kez böyle şahit olmuşumdur
Hemen sonra banyoya girmesi sebebiyle aklıma bu geliyor
neleValla kirk yil dusunsem aklima gelmez oyle bisi
Yasanmiyor mu yani bunlar bu dünyada?Evet, sacmaliyorsun.
üzerine çıkıyo derken? ne gibi bi birbirleriyle uğraşma? tuvalette ne kadar kalıyo?Iyi akşamlar herkese.
Belki anlattığım sizlere saçma gelecek, ya da senin için kötü diyeceksiniz.
Iki erkek kardeşim var. 20 ve 12 yaşlarinda. Bir kaç kez dikkat ettim birbirleriyle uğraşırken büyük olan diğerinin üzerine çıkıyor oyun oynuyorlar gibi ama ne tesadüfse büyük olanı bu oyunu oynadıktan sonra banyoya giriyor
Anlatırken çok zorlandım pek anlatamadım da. Küçük kardeşim için üzülüyorum eğer aklıma gelen igrenclikte bir şeyse büyük olanın aklından böyle bir şey geçiyorsa anneme anlatacağım ama emin olamıyorum
Annemin fark ettiğini düşünmüyorum
Lütfen fikir verin
Benim de kardeslerim var yaslari sizinkilere yakin erkek cocugu olduklari icin oyun tarzlarını tahmin edebiliyorum ama böyle bir şeyin şüphesi bile olsa o an oynarlarken müdahale ederdim ayirirdim diye düşünüyorum ki o zaman da büyük olan öyle bir düşüncesi varsa anlardıEn az üç dört kez böyle şahit olmuşumdur
Hemen sonra banyoya girmesi sebebiyle aklıma bu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?